Älska mig för den jag är

Hej på er! Tisdagen börjar snart lida mot sitt slut. Har haft en ledig dag utan Anders, han jobbar å sliter. Hälsade på Johanna en sväng förut, har gjort kasslergryta med potatis och även hunnit se dagens PH-avsnitt.

Igår hade jag oxå i princip en ledig dag, slutade runt 12, å Anders jobbade då oxå. Tycker det är svårt å hitta på saker i dessa tider. Sitter mest hemma och pillar naveln eller klättrar på väggarna. Igår dock så åkte jag in mot Vara en sväng på kvällen. Åkte mest dit för jag var colasugen, har blivit beroende av cola zero. 😭 Stannade även förbi Rosens blomsterbutik i Vara, var ute efter en vaxad hyacint och hyacintvas. Vet inte ens om jag tål hyacinter men jag tycker det är så fint!! Än så länge har jag inte känt något men den blommar inte ännu. Stannade oxå förbi en mysig liten butik i Vara centrum som heter Bakgården. Var inte ute efter något, tittade bara, men kolla den fina lyktan jag gick förbi. Älskar "Majas Cottage", de har så fint sortiment!!! Älska mig för den jag är står det. Så fin.🥰 Borde väl egentligen hålla i pengarna nu när det snart vankas jul och julklappar men men.

I skrivande stund så sitter jag med silverschampo i håret. Köpte med en miniflaska när jag var hos frisören,för att se om det funkar. Använde det i lördags men då satt det 4 minuter, märkte ingen skillnad, men nu får det sitta i längre tänkte jag. 20-30 minuter kanske. 😅 Vill ha en kallare nyans i håret men är inte sugen på å färga.

Nu piper tvättmaskinen så jag ska ta itu med det, sen blir de å skölja ur håret. puss

Gillar

Kommentarer