Mina tatueringar

Det är många som är nyfikna på min tatuering som jag ska göra i november, men jag väljer att ha det lite hemligt och sen får ni se den när den är klar. Ibland måste man ha lite överraskningar ;)

Jag har 3 tatueringar sedan tidigare som betyder väldigt mycket för mig.
Jag tänkte att jag skulle visa er dem, det har nämligen varit ett önskemål.

Min första tatuering är detta hjärtat och jag tror att jag gjorde den 2011 om jag inte minns fel.
Det är den tatueringen som betyder allra mest för mig, den står nämligen för min mormor. Hon gick bort när jag var 10 år och vi hade en väldigt nära relation. Hon har alltid varit förtjust i hjärtan och jag har alltid sett henne som en älskad förebild. Därför var det ganska självklart att jag ville ha ett hjärta, dock inte bara ett vanligt hjärta utan det skulle vara lite speciellt! Det blev alltså detta. Den börjar bli lite blek så snart är det dags att fylla i den.

Min andra och tredje tatuering gjorde jag samtidigt i september 2012 och det är dessa två texterna.

Jag började med att göra "Follow your heart and live your dreams" i svanket eftersom den skulle innehålla mest smärta. Jag hade dessutom bestämt att ha den långt ner så den kändes.
Storyn bakom denna är egentligen mest för min egna styrka, just därför den sitter på det stället. Folk behöver inte se den och de som gör det står mig oftast så pass nära eftersom den sitter precis över rumpan.
När livet är svårt och det kommer en hel del motgångar så kan det vara svårt att följa sitt hjärta och leva sina drömmar, det kan vara svårt att se sig själv överhuvudtaget och därför vill jag att denna ska påminna mig om det. Även fast jag inte ser den, så är det just när jag står vid spegeln och ser mig själv som jag även ser denna, och istället för att se ner på mig själv peppas jag av att denna klär min kropp.

Believe tatueringen gjorde jag direkt efter att jag hade gjort den i svanken. Den kändes ju inte ett skit om man jämför. Min farmor hade cancer under denna perioden och det blev på något sätt inspirationen till denna tatueringen. Att jag skulle tro på henne och att hon skulle klara detta (vilket hon gjorde), men även tro mer på mig själv och allt jag lever för.

Som sagt så betyder alla mina 3 tatueringar mycket för mig på något sätt och det gör att jag aldrig kommer ångra dem. Det är viktigt för mig att tänka igenom vad jag vill göra, sätta min egna stil på motivet och vara stolt över dem.
Den jag ska göra nu kommer vara större, mer personlig och kräva mer arbete...men den kommer bli super. Jag längtar så mycket!
Jag har fler planerade och dessutom vet jag hur de ska se ut. Det krävs bara en ny bokning för dem då denna kommer ta tid.

Vad tycker ni om tatueringar?

Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,

Så fina! Har inga tatueringar själv 😉

Skulle jag skaffa en , så skulle det vara en liten isåna fall<3

SV: Så kul du gillade mina tips<3 Kramar

nouw.com/by_anniess
aliceemericsson
aliceemericsson,

Superfina, och roligt att läsa historierna bakom! <3 Vill verkligen göra min tatuering jag funderat på så länge, hihi!

nouw.com/aliceemericsson
Hilma
Hilma,

Vilka fina tatueringar du har! Så fint när man kan göra något som verkligen har en betydelse <3

nouw.com/hilma
enna,

Så fina! Kul att få veta mer om dem 😊

sayyeastofashion.blogg.se
Sara,

Fina, kul att höra bakgrunden till dem <3

www.aamaziing.se
hilmak
hilmak,

Fint att alla har sån betydelse ❤️

nouw.com/hilmak

Så fint att få sina dina tatueringar 😊. Verkligen budskap bakom 😊

www.saramadeleine.se
Johannna
Johannna,

Så fina ❤jag älskar tatueringar och har själv 4 stycken

nouw.com/johannna
jlandgrens
jlandgrens,

Så fina så😘

nouw.com/jlandgrens
Caroline,

jag har också tre tatueringar som betyder mycket för mig, är sugen på ett par till men känner att jag får hejda mig lite 😋

carro93.se