Kvalitetstid vid havet 🌟

Dagarna bara susar förbi! Denna sommaren har verkligen gått så himla fort. Även om den inte är helt över än då vi har hela augusti kvar så känns det som slutspurten. Både igår och i tisdags var det så kallt här, med bara hela 15 grader kändes det som att hösten redan var på väg. Idag är det dock fint väder och det är ca 10 grader varmare.
Jag har några få pass kvar sedan går jag på min semester. Att ha såhär sen semester var verkligen inte mitt egna önskemål men det är bara bita ihop.

De senaste dagarna har inte varit allt för stressiga. Spenderat ett dygn med Matilda i hennes stuga, lite sådär härligt spontant. Suttit en hel del vid havet och njutit! Jag kämpar med att bli av med lite plustimmar från jobbet när det går. Att jag har samlat på mig alla dessa timmar är väl bara ett tecken på att man ställer upp?

Sen har jag givetvis varit i stallet. Ridpassen har gått sjukt bra med Fina. Hon har imponerat mig måste jag säga. I onsdags körde vi lite bomövningar. Galoppbommar både på böjt och rakt spår, någon som hon kan ha lite svårt för. Hon tycker det är löjligt med så små ”hinder” ;) men hon skötte sig riktigt bra. Idag får vi se om det blir banan eller skogen, beror på hur varmt det är ikväll.

Idag blir det en tvättdag för min del. Så ska snart slänga i en ny maskin. Imorgon blir det jobb så känner att jag måste få lite gjort här hemma. Ha det bra! :)

Gillar

Kommentarer

amandassofi
amandassofi,
Skönt att semestern närmar sig!!
nouw.com/amandassofi
my,
Vad roligt att det gått bra! 😃 Vi verkar ska ha 14 grader och regn så långt väderprognosen kan stäcka sig haha..
mynordqvist.se
Joanna,
Vad härligt att sitta vid havet 🙂 Ja, sommaren har gått alldeles för fort.
steffanssonsaventyr.blogg.se
Dixi Wonderland,
Hoppas att det går bra med tvätten idag 😋
dixiwonderland.com/
denisetiainen
denisetiainen,
Så mysigt att sitta vid havet!
nouw.com/denisetiainen
happyM
happyM,
Åh jag håller verkligen med dig!! Helt galet hur snabbt tiden går ❤️ kram
nouw.com/happym
Håller med dig, nog känner man att det börjar gå mot den kallare tiden nu.
www.saramadeleine.se
Hannativeskog
Hannativeskog,
Ja jag kan ju ha slöjan under vigseln i alla fall 😍
nouw.com/hannativeskog
Carolina,
Härligt att du ser till att ta vara på dina lediga dagar när du blev tvungen att ha sen semester. Det är så bra att ställa upp, för när det sedan gäller bör de ställa upp tillbaka för din skull ♡
knaset.com
Yasmine,
Så mysigt med kvalitetstid! 😃 Kram <3
yasmissy.blogg.se