jag försöker gå framåt trots att vissa sliter i mina ben för att jag ska falla

Min vardag
Hej kära läsare!
Först och främst vill jag tacka för alla fina kommentarer jag har fått i föregående inlägg. Ni är ju för fina och det värmer verkligen ska ni veta. Jag försöker tänka framåt men ibland är det svårt när man vet vad man har i ryggsäcken där bak och sen det sedan sker igen.

En annan tråkig händelse som hände idag var att när jag kom till stallet så var Compass halt. Så fort jag såg han i hagen så såg/kände jag att det var något som inte stämde. Han ville inte ens gå fram men jag var tvungen att ta han till stallet så jag kunde kolla honom. När jag hade pysslat om honom lite så fick han stå inne resten av dagen, tyckte så synd om honom när jag åkte därifrån. Hade verkligen sett fram emot att rida idag då mitt mående är som det är.

Sen åkte jag till jobbet och jobbade till åtta och nu blir det att ta det lugnt. Se om jag kan försöka varva ner lite. Imorgon blir det återigen jobb, sedan direkt till stallet och kolla till Compass och gosa lite med honom. Sen ska jag träffa Mikaela som jag inte har träffat på evigheter. Ska bli trevligt! :)

Gillar

Kommentarer

Josefine ?,
Sv: Åh.. Det låter mindre bra 😟 Hihi jaa det vill han gärna 😃 Å nu när jag är lite handikappad får du gääärna ta han 😉<3
jlandgrens.blogg.se
Therese,
Linnéa,
Du är ju såå fin <3
linnealiebig.blogg.se
NICOLE,
SV: Kan tänka mig det 😟 Åh.. undras vad som kan ha hänt? det är klart vännen <3
nnnnicolee.blogg.se
Linnea,
Hihi 😊 Hoppas du får en fortsatt fin kväll/natt <3
linnealiebig.blogg.se
Anita,
Kajsa-Stina,
Fin du är 😊 Men så jobbigt att du känner som du känner just nu. Alla har vi ju våra skitdagar som sagt och det är jobbigt när dom består och inte vill lämna en 😟 Och så synd med Compass. Att allt elände ska hända på en gång. Hoppas det ordnar sig och att han mår bra snart <3 sv: Ja så är det verkligen tyvärr. Jag tror att man blir stark och växer som människa av att gå igenom svåra händelser i livet men det är jobbigt när det liksom aldrig vänder utan att man står och stampar och bara hoppas på bättre tider. Hoppas du mår bättre idag iallafall. Jag hoppas innerligt det <3 Idag mår jag bra tack. Ska snart in till stan med mamma och äta lunch. Eller om nån timme sådär hehe. Sen ikväll ska jag på hockey med pappa. Andra hemmamatchen den här veckan så det känns kanonkul! Vad ska du hitta på idag? 😊 Kramar<3
www.anorexinojag.blogg.se
Elin,
Vad gör du idag?
elinkristensson.blogg.se
Emmy,
sv; Ingen orsak! Jodå, det är det. Allt bra med dig också? <3
eeemmylam.blogg.se
Denise,
Håller tummarna för att Compass snart är bra igen!
flingans.nu