Hur underbart är det inte..?

Min vardag
..att vakna upp bredvid älskade hunden. Jag vaknade av att någon andades tungt bakom mig och min första tanke va "Niklas", men jag visste ju att han va på jobbet. När jag öppnar ögonen så ligger Leo i andra sängen och snarkar lite smått. När han märker att jag vakna till flyttar han sig och ligger sig precis bredvid mig och somnar där. Så himla mysigt!

Vädret idag är regnigt och trist men däremot är det så himla mysigt att höra hur fåglarna kvittar även när man sitter inne. Jag hoppas verkligen att våren är påväg. Man blir så mycket mer piggare och gladare då.

Denna veckan blir relativt lugnt. Jag försöker vila så mycket jag kan så att jag kan få bli bra i knät så fort som möjligt. I morgon väntar MR undersökningen och det är med lite blandade känslor. Jag vill väldigt gärna veta vad det är som spökar i knät för jag känner att det är något som inte stämmer där inne, men samtidigt blir det jobbigt om det är något som ska opereras eller något. Jag orkar inte en till operation eftersom det inte var länge sedan jag opererade vaden och dessutom i samma ben.

På torsdag ska jag till sjukgymnasten för att gå i genom lite övningar som jag ska göra med knät sen när vi vet vad det är som är fel. Det är ungefär det som jag har planerat.

Vad ska ni hitta på för roligt denna veckan? :)

lite bilder från morgonen!Gillar

Kommentarer

NICOLE,
SV: Ingen fara!
nwistrand.forme.se
Tilda,
ÅÅÅ vad mysigt att vakna så 😊
nouw.com/tildaochmolly
Johanna Utterberg,
Håller tummarna för att det går bra imorgon och att du får svar på vad det är för fel 😊 sv: Tack snälla, glad att du gillar mina bilder!! 😃
johannautterberg.blogg.se
Erika,
Men åh vad mysigt med vovven 😊
icanpikan.blogg.se
Linnéa,
Riktigt mysigt med vovvar :p. Vill ha en själv som sagt <3 Ja jag tycker att selena Gomez blir snyggare/bättre för varje gång man ser/hör nått med henne :p
linnealiebig.blogg.se
Tina,
Sv: Självklart så ska du få massvis med bilder på kattungarna! Men du ska även träffa dom såklart!❤️ Haha ja de var så mycket på utmaningen som jag kände exakt samma! Haha! Vad mysigt att Leo håller dig sällskap! Han lider inte att ha matte hemma om dagarna Lycka till hos magnetröntgen idag! Jag håller verkligen tummarna och alla tankar går till dig idag! ❤️ Får man svar direkt? Eller får man inte de på några dagar?❤️ Wow! Du äter frukost! Duktig!!!Älskar dig finaste du! ❤️
lifelivelaughlove.blogg.se
Days by Johanna,
Hoppas MR:n går bra idag! 😊 Vi skall strax åka iväg på babysim 😊 Ev åker vi på öppna förskolan på torsdag, men sambon funderar på vara ledig då, så kanske blir vi hemma och myser istället.
nouw.com/daysbyjohanna
Wilma,
Åh vad mysigt! 😊
nouw.com/wilmabergqvists
Annie,
Hoppas att du hittar felet på knät men att det inte är något allvarligt.
anniehorselife.blogg.se/
MALIN,
Vilka härliga bilder! Ser mysigt ut! Kram
malinkirstine.se