En lugn lördag!

Go kväll på er!
Idag ringde larmet vid 06 och jag var lagom trött kan jag säga, men kommer alltid upp direkt när det gäller stallet. Så jag åkte och gjorde alla morgonbestyr, men mer om det imorgon då jag tänkte göra ett inlägg om helgjouren i stallet.

Förutom alla stallbesök så har jag varit en sväng hos mamma och Johan. Jag fick mina vinterdäck på så nu känns det tryggt att köra även när det blir kyligt. Jag blev även bjuden på mat hos mamsen, så gott så!

Jag har varit otroligt trött idag. Somnat med jämna mellanrum och känner även för en lugn kväll idag. Ska ju upp tidigt imorgon också så lika bra att bara ta det lugnt och försöka komma i säng tidigt.

Imorgon blir det några stallbesök (precis som idag) och sen ska jag äta ute med familjen. Så mysigt! Resten av dagen är oplanerad så förhoppningsvis är jag inte lika trött imorgon och kan göra lite nytta.

Fina fick ju sin vaccinspruta i torsdags. Och eftersom hon har lätt att bli lite stressad osv. så har hon fått vila igår och idag. Imorgon är tanken att vi ska ta en promenad. Mjuk start! Hon tycker det är så läskigt när veterinären kommer och dessutom att hon ska sticka henne. Tur att det går snabbt då hon spänner sig som bara den. Hon har varit lite stel efteråt.

Har ni haft en bra lördag?

Bjuder på en lite yngre Emelie

Gillar

Kommentarer

Pauline
Pauline,
skönt att du fått på vinterdäcken 😊lillafrokenhurtig.blogg.se
tinafalkestad
tinafalkestad,
Så jobbigt att du var så trött, men skönt att få morgonbestyren klara, samt att vinterdäcken är på! Så mysigt att du åt mat hos mammsen med😍❤️ fina fina du!❤️nouw.com/tinafalkestad
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229