En lång uppdatering!

Snart är veckan redan slut. Helt sjukt hur fort tiden går och speciellt när man är ledig. Jag skulle ljuga om jag sa att min semester inte börjat på bästa sätt. Det är helt underbart att vara ledig! Trots att jag inte hade något planerat så har jag hittills fyllt min semester ganska flitigt. Fullt upp hela tiden.

Det va många som undrade över min hemliga destination med farmor och farfar. Vi sov i en stuga i Ullared mellan söndag-tisdag. Om kvällarna drack farmor och jag lite vin. Under måndagsförmiddagen shoppade vi inne i varuhuset och det var så lite folk och alla behandlade alla med hänsyn och respekt. Fint att se tycker jag! Jag hittade jättemycket fint! Är det något ni skulle vilja ta del av?

Så vad har jag mer gjort då?
I tisdag hade jag och Fina sista träningen innan sommaruppehåll och det var nog den bästa träningen ever! Så otroligt bra känsla från start och Fina jobbade med mig hela tiden. Så uppskattat att ha en så pigg häst direkt hämtad från betet. Hon får aldrig slut på energi den hästen. Vi fick jättemycket beröm och att få höra att man ha en häst som utstrålar att hon älskar att arbeta värmde mitt hjärta! Jag tar det som att jag gör rätt och gör hennes arbete kul. Så otroligt nöjd!
Hon har det dessutom bra på betet. Det är lite svårt att aktivera henne där. Det är bara uteritter som gäller där och hon tycker att allt är läskigt i princip. Har fått gå lite promenader och passat på när jag har haft sällskap av annan häst eller mamma på marken.
Jag har även skurat hennes box så den är fin tills hon kommer hem. Ska bara måla i lite färg också, sen är den perfekt!

I onsdags var jag hos frissan och jag är så nöjd! Så kul att känna sig lite fräsch igen. Sedan kom Tina och Olivia förbi en sväng! Så mysigt och Nilo mös som bara den med Olivia. Jag och Tina unnade oss kaffe i vanlig ordning och en massa snack. Supermysigt!

Jag har umgåtts med Matilda både onsdagskvällen, torsdagkvällen och igår. Vi har ätit lite gott, kört runt lite, skrattat och snackat. Så lyx att vi har semester tillsammans!

Igår var jag hos en kollega och hennes familj. Vi fikade lite samt spelade kubb. Jättetrevligt!
Dagens planer är att upp till betet om en stund om gå en promenad med Fina. Måste passa på nu när solen skiner då prognosen säger regn idag (som typ resten av veckan). I eftermiddag/kväll ska jag umgås med Tina och Olivia. Vi ska äta tacos, äta lite snacks och ha en riktig myskväll.

Det var min lilla uppdatering de, haha. Jag hoppas att ni har det bra finisar! Jag lovar att jag ska försöka uppdatera oftare så ni slipper dessa långa inlägg. Tills nästa gång, ha det super! ❤️


Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,

Så mysigt! 😊 Njut av din semester<3 Jag jobbar 1 vecka till, sen har jag semester 😊 *ler*

nouw.com/by_anniess
shazi
shazi,

så mysigt

nouw.com/shazi
Pauline,

åh vad mysigt o roligt 😊

lillafrokenhurtig.blogg.se
beattriicee
beattriicee,

Så kul att du är nöjd med ditt nya hår! 😍

nouw.com/beattriicee
jlandgrens
jlandgrens,

Det är det bästa med sommaren när hästarna är på bete och man kan skura både stallet och boxar och göra det rent inför hösten när de ska in igen 😍

nouw.com/jlandgrens
Enna,

Kul att du har fått umgås med din farmor och farfar 😊

sayyeastofashion.blogg.se
Josefin,

åh vad härligt med bra pass trots denna värme! 🥰

jossanamigo.blogg.se
Jasmine,

Hoppas att dina inköp från Ullared kommer till användning framöver. Vilket köp är du mest nöjd och glad över? 😊

Svar: Tack, vad roligt att du gillar bilderna från fjolårets gravidfotografering. Ja, tiden går verkligen fort!

Kram

rosanatt.blogg.se
Hannativeskog
Hannativeskog,

Så mysigt ❤️

nouw.com/hannativeskog
tinafalkestad
tinafalkestad,

Klart vi vill se dina inköp från ullred!🤩❤️ De var så mysigt att vara hos dig och mysa med kissarna och få träffa dig och prata lite skit! Olivia var mer än nöjd över att få mysa med Nilo🤩❤️ Så fina bilder🤩❤️

nouw.com/tinafalkestad