En helt underbar dag!

Min vardag

Hej kära ni!
Just nu sitter jag hos bästa Tina. Vi tänkte vi skulle ägna lite tid åt bloggarna nu innan jag ska dra hemåt efter en helt underbar dag. Jag var här strax efter 8 idag på morgonen. Jag hade ställt klockan på 7 men vaknade en stund innan det då Niklas åkte till jobbet. Jag åkte och fixade i stallet innan jag åkte mot Tina.

Idag har vi hunnit med en hel del, ätit frulle (som är standard), fixat hennes naglar, fixat oss för en fotodag (blev en massa bra bilder) som ni kommer få se sen, hennes mamma tog bilder på oss två, jag fixade även hennes naglar som tack, vi har ätit gott och nu chillar vi bara lite. Det har verkligen varit en helt underbar dag och vi har haft det så mysigt. Vill inte ens hem ;)

Ikväll blir det lugnt, vad jag vet nu iaf. Man vet aldrig vad sambon vill hitta på när han kommer hem. Men jag har ju en hel del bilder att redigera så skulle gärna vilja göra det, kul fredag ;) Vi får se om Fina får vila idag eller inte, det återstår och se. Nu ska jag umgås med min underbara vän, hej så länge!

Gillar

Kommentarer

Linnéa,
Åh, låter som den bäääääästa fredagen <3<3<3
linnealiebig.blogg.se
My,
Åh vilken härlig dag 😃
www.monkiapa.blogg.se
Anita,
Mysigt! 😃
siliiins.blogg.se/
Linda,
Åh, mys 😊
lindaviktoria.se
Pauline,
Alice,
men åh så underbart 😍 längtar efter att se bilderna!! 😍✨
alicelilja.vimedbarn.se
cecilia,
Louiseelinore
Louiseelinore,
Va mysigt! 😊
nouw.com/louiseelinore
rockdoll
rockdoll,
åh vilken mysig dag ni verkar ha haft tillsammans 😊 toppen! <3
nouw.com/rockdoll
Trollet,
Låter urhärligt!
lchftrollet.blogg.se