Dag 10- Mitt drömyrke

Min vardag
Jag har inget drömyrke just nu faktiskt. Redan när jag skulle välja linje till gymnasiet visste jag inte vad jag skulle vilja bli så jag bara tog en linje egentligen. Men yrken som jag skulle kunna tänka mig just nu är väl ambulansförare eller förskolelärare/dagisfröken. Vrf just de två ska jag tala om för er:

Abulansförare: Det har jag alltid tänkt på innan och jag tycker det verka som ett spännande och roligt jobb. Inte roligt eftersom det oftast har hänt något dåligt, men jag tror jag skulle tycka det var kul eftersom det är så spännande och att den andra dagen inte är sig lik.

Förskolelärare/dagisfröken: Jag har alltid tyckt att det har varit roligt med barn och sånt. Min mamma jobbar som dagisfröken och jag var med henne redan när jag var liten och då tyckte jag också att det var roligt. Jag bruka vara med henne och jobba där och tycker fortfarande att det är askul.

Om jag skulle ha ett drömjobb isf så skulle nog det vara att jobba med musik som heljobb typ. Jag älskar verkligen musik och det är så stort för mig så jag skulle verkligen inte klara mig utan musik!

Gillar

Kommentarer

senada,
fin blogg! 😃
senadas.blogg.se/
ambulansförare vore nog ett riktigt roligt jobb eller vad man säger 😊

sv: hihi,ja..jag gillar bilden 😃
Vi måste ha en fotodag snart igen, eller vad säger du? 😃<3
oliviasfotoblogg.blogg.se/
nadja,
svar: tacktack 😃
hur mår du? 😊
nadjafrias.blogg.se/
Tina,
Sv: Du är söt! <3
Tack gumman 😃 (a)
<3
tinaafalkestaad.blogg.se/
nadja,
svar: bara bra 😃 😃
nadjafrias.blogg.se/
Jhh,
sv:härligt:) Inte så mkt 😊
Haft en bra fredag ? 😊
jjohannahellkvist.blogg.se/
tiffany,
massa fin blogg ! och det räcker ju inte du är ju galet fin du med!:)
tiffanygrant.blogg.se/