Är jag redo för ett nytt år?

Detta året har gått så himla fort. Om jag får säga utan att tänka för mycket så har det varit ett bra år med en del motgångar såklart.
Det har bjudit på en hel del fina ögonblick och jag tänkte faktiskt att jag skulle gå igenom året lite, är ni sugna på att ta del av det?

Jag blir ändå lite deppig av att lämna året bakom mig. Jag vill inte säga hejdå till julen än, som jag har längtat och den är redan över. Det gick ovanligt fort i år. Det har ändå hänt mycket detta året som jag har tagit lärdom av och förhoppningsvis utvecklat mig själv.

Men om jag är redo för ett nytt år? Ja då skulle jag nog säga att jag faktiskt är det. Jag har som sagt lärt mig en hel del av detta året och framförallt hittat tillbaka till mig själv. Det har tagit sin tid men det kanske inte är så konstigt efter allt som har hänt och framförallt från mitt förra förhållande. Jag har inte varit speciellt öppen om det här men det påverkade mig väldigt mycket trots att det var jag som valde att gå. Förhållandet skadade mig otroligt mycket och det är svårt att hitta tillbaka och speciellt att våga lita på någon som inte vill skada mig igen. Jag har varit på min vakt och gärna avslutat något innan det knappt har påbörjats. Jag är nog redo för att våga igen, jag är nog redo att lita på mig själv igen och jag är redo för att släppa in fina människor i mitt 2020!

Jag vill tacka min kära familj och fina vänner för ett fint 2019, och att vi kommer ha ett dunder 2020. Att ha dem vid min sida betyder allt för mig. Det är dem som gör varje år till de bästa.

Sen vill jag tacka er! Tack för att ni är ni och för att man kan finna vänner genom detta. Hur fantastiskt är inte det? Tack för att ni vill hänga här inne och vara med mig, och tack för att jag får läsa om era liv. Ni är så fina allihopa!

Jag vill önska er

Gott Nytt År

Nu ser vi fram emot 2020 tillsammans fina läsare

Kramar Emelie

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Wow Emelie, så otroligt fint skrivet av dig!! Håller tummarna för att 2020 kommer bli kanonbra <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Carolina,
Jobbigt när man blir så skadad utav ett förhållande. Så var det för mig när min före detta kille trampade ned mig så att jag inte vågade lita på någon annan. Och så var det med min sambo också - jag vågade inte lita på honom de första månaderna, även fast att han gång på gång visade att jag kunde det. När jag till slut vågade släppa in han helt var det underbart att äntligen få släppa det gamla, tråkiga. Hoppas att du finner samma lycka år 2020 <3
Önskar dig all lycka och kärlek under år 2020 <3
knaset.com
Heléna,
Gott nytt år finaste Emelie!!! Hoppas du hade en underbar nyårsafton!!! Kramar 💖💖💖
lehdla.blogg.se
Hannativeskog
Hannativeskog,
Tyckte också julen gick fort, men jag har varit så taggad på de nya året så på något sätt så kändes de Okej att de gick fort iår ❤️
nouw.com/hannativeskog
Hannativeskog
Hannativeskog,
Tyckte också julen gick fort, men jag har varit så taggad på de nya året så på något sätt så kändes de Okej att de gick fort iår ❤️
nouw.com/hannativeskog
Hannativeskog
Hannativeskog,
Tyckte också julen gick fort, men jag har varit så taggad på de nya året så på något sätt så kändes de Okej att de gick fort iår ❤️
nouw.com/hannativeskog
Johannna
Johannna,
Skönt att du är redo för det nya året. Det kan ju ge bra möjligheter 💕
nouw.com/johannna
happyM
happyM,
Hoppas allt är bra med dig och att du fått en fin start på året ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
fridachristinas
fridachristinas,
Vilka fina tankar om året som gått och kommer! Så h��rlig känsla att känna att man börjar våga igen. Ta hand om dig <3
nouw.com/fridachristinas
tinafalkestad
tinafalkestad,
Så bra skrivet fina du! Nu skapar vi ett grymt nytt år med nya grymma minnen!❤️❤️❤️
nouw.com/tinafalkestad