Älskar dig gumman!

Min vardag
Jag vet att du har det svårt nu gumman, men jag gör alltid för att hjälpa dig att må bra! Jag kan faktiskt säga att jag förstå dig lite, för jag har själv suttit i den sitsen som du gör nu. Man vet verken ut eller in.
Du betyder så otroligt mkt för mig så jag kan inte se dig ledsen eller att du mår dåligt.
Jag hoppas verkligen att detta löser sig och att allt blir bra igen, jag hoppas verkligen det för din skull!
Du har alltid varit som en lillasyster för mig, jag har alltid velat hjälpa dig och det kommer jag alltid att göra.
Och jag vill att du ska komma till mig om det är något du är ledsen, orolig eller arg över. Jag finns alltid vid din sida. Du är som min andra halva, jag klara mig inte utan dig.
Ingen Matilda Isaksson ingen Emelie Andersson! Vi måste träffas oftare också, för vi har så otroligt roligt tsm! :)

Älskar dig gumman! ♥♥♥♥

Gillar

Kommentarer

matilda,
aw gumman, jag älskar dig så otroligt mkt, du betyder så jävla mycket för mig! du är verkligen en underbar vän som ställer upp alltid i vårrt och torrt. och jag kommer alltid finnas vid din sida! vad som än händer. de ska vara du och jag livet ut, du och jag ska gå igenom livet tsm. jag lämnar dig aldrig. snart 14 år med dig! vi har alltid så jävla kul tillsammans! du har alltid varit som en storasyster för mig, världens bästa storasyster! de finns ingen som du. och jag vet att varenda människa i hela världen behöver en vän som dig! du gör mig glad emelie, du får mig alltid att le. finns inte ord för hur mycket du betyder för mig och jag kan inte beskriva vår vänskap. vår vänskap hålls ihop av ett band som aldrig kommer knytas upp! du får aldrig lämna mig. jag kommer alltid stå bakom dig och ta emot dig om du faller. och om inte du orkar orkar jag alltid för två! då nu och föralltid kommer jag älska dig min underbara vän! <3
maatildaisaksson.blogg.se/
Tina,
Riktigt fina bilder sötnos! <3
theloovee.blogg.se/