24 april

Dags för Tinas och min lilla utmaning igen. För att påminna er lite så ger vi varandra ett datum varje månad som vi ska sumera från 2015-2018.

Månadens datum är 24 april!

2015: Jag vaknade upp bredvid Tina efter en grymt bra myskväll med henne dagen innan. Vi hade ätit tacos, snackat, varit vid en sjö på kvällen och en massa annat. Jag var och gjorde morgonjouren i stallet medan hon sov och när jag kom tillbaka låg hon fortfarande och sov den jäkeln. Jag kunde somna om och sedan vaknade vi runt halv 12. Då gjorde vi lite käk som vi sedan satt och åt ute i solen. När Tina hade åkt hem åkte jag till stallet och red Tino. En väldigt bra dag! :)

2016: Då spenderade jag min dag i Ullared och bland annat hade jag med mig mitt hjärta. Sen om han va så imponerad av det stora varuhuset veti fasen men jag älskar det!

2017: Jag fick besök av Tina på morgonen. Vi käkade frukost och jag fixade hennes naglar. Jag hoppade in och jobbade några timmar på jobbet trots ledig dag. En bra dag trots allt!

2018: I tisdags blev det lugnt. Jag var i stallet och fixade allt där samt longerade Fina. Hon skötte sig galant. Sen åkte jag hem och åt lite innan det var dags att börja jobba vid 12:30. När jag kom hem blev det en myskväll med mitt hjärta! <3

Gillar

Kommentarer

My,
Så roligt 😊
www.mynordqvist.se
Wanderlust by Jona,
Åh så kul att se tillbaka på ett specifikt datum såhär! 😃
wanderlustbyjona.com
Pauline,
vilken rolig tillbaka blick 😃
lillafrokenhurtig.blogg.se
tinafalkestad
tinafalkestad,
så himla roliga dagar!! saknar våra övernattningar🙁❤️❤️ härliga bilder! love you❤️
nouw.com/tinafalkestad
Heléna,
Så roligt inlägg! Roligt att få se hur dina dagar har sett ut just det datumet under flera år 😃 Hoppas du får en riktigt fin helg med massor av underbart solsken 😃 Kram <3
helna.blogg.se
Netti Starby,
Vilka härliga tillbakablickar 😃 Kramis
starbys.se
mylo
mylo,
SÅÅ nice!

Idag var jag (1/50 st) på audition för REFUNDERS INFLUENCER-tävling! Kika min blogg där bilder finns med juryn (bland annat Lucas Simonsson, Petra Tungården och Gertrude Tornvall). Sååå kul!

www.nouw.com/mylo
www.nouw.com/mylo
www.nouw.com/mylo
nouw.com/mylo
fannyterese
fannyterese,
Men vilken rolig idé! Superkul att kolla tillbaka 😃
nouw.com/fannyterese
Julia,
Så spännande inlägg!
juliahw.blogg.se
Julia,
Så härligt inlägg!
juliahellgreen.se