Ett sent inlägg idag men jag lovade ju att titta in här idag med! Däremot ska jag hålla mig kort, eller försöka ;)

Jag har iaf haft en helt underbar dag! Alarmet ringde vid halv åtta. Jag gick upp, på med lite kläder och åkte till stallet för att mocka och fixa Finas mat. Sen drog jag vidare till Tina och Olivia. Vi åt lite frukost och planerade dagen då fotografering stod på schemat. Tanken va att ta en hel del nya bilder på Olivia och även på Tina och mig. Älskar att ta lite bebisbilder! När vi hade ätit klart så började vi fixa oss lite. Sedan åkte Tina och fixade mat till sin sambo och jag passade Olivia, gav henne lite lunch och mös! Sedan gick vi ut i solskenet och tog en massa bilder, blev 410 st bilder som jag ska gå igenom och redigera..så jag har att göra ;)
När vi var klara blev det lite käk för vår del och även kaffe och Tinas hembakade bullar 😍 Olivia somnade gott i min famn efter en hård fotografering!

Jag åkte hemåt runt 16 och då blev det stallet direkt. Blev en ganska lång kväll där även fast jag var klar med allt förutom ridningen. Fina kändes helt okej idag ändå, kändes skönt i ”mamma” hjärtat. Fixade dit tre änglar på grimma och träns som jag har köpt av en tjej i stallet som bruka umgås med mig och Fina.

Resten av kvällen bestod av Matilda och idolmys. Blev att hon nanar över här inatt då vi både ska upp tidigt imorgon.

En helt underbar dag helt i min smak! 😍
Nu lite bilder från dagen!

Gillar

Kommentarer

Go kväll på er!

Tusen tack för all stöttning angående händelsen med bilen på min uteritt. Så tråkigt att detta hände och det var verkligen min reaktion på ilska. Jag hoppas bara att fler bli mer uppmärksamma på detta så det slipper ske så ofta som det faktiskt gör.

Lite Fina uppdatering kanske. Svullnaden börja gå ner och det verkar inte som att hon har så ont av det, men ibland velar jag. Jag önskar verkligen att hon kunde prata med mig så man hade vetat lite mer. Jag har iaf tagit det väldigt lugnt med henne. I lördags fick hon en skrittrunda ute och hon var så glad över att få komma ut, igår longerade jag henne för att checka av henne lite och då tyckte jag inte alls att hon var sig själv. Sen om det var för skadan eller pga annat som pälssättning, osv.. vet jag inte. Det blir ju att man uppmärksamma minsta lilla och koppla det till hennes svullnad som hon har kvar. Idag hoppade jag upp på ryggen igen för att känna på henne därifrån. Tyckte hon var mer som vanligt och hennes rätta jag, pigg och positiv. Men jag håller utkik varje dag och tar det lugnt. Hon få på kyllera varje kväll för att lätta lite och hon verkar tycka det är skönt. Nu håller jag tummarna för att det går åt rätt håll, vill verkligen komma igång nu <3

Vad har jag gjort mer än en massa stallbesök då. Jo jag har varit en runda i Kalmar och passat hunden lite. På eftermiddagen åkte jag förbi Tina och blev bjuden på lite mat. Sedan åkte vi och köpte blommor då hon ville plantera. Det slutar alltid med att jag går och plockar blommor som hon ska ha och sedan planterar jag dem. Tina sitter på en stol och kollar på x) hon säger att jag är hennes planteringstjej, haha. Sedan blev det kaffe och bullar, så himla gott!

Innan jag tog kväller så åkte jag förbi stallet och pysslade om Fina lite och på med lera. Kvällen har varit lugn med idol och Love Island. Bästa avslut. Snart blir det sängen, börjar bli lite trött med detta höstväder.

Vi hörs mer imorgon, och nu ska jag hålla det. Måste bli bättre på att uppdatera och speciellt när ni är så duktiga på att klicka in här, tusen tack för det! <3

Gillar

Kommentarer

Det är inte ofta jag tänder till, men när jag väl gör det så handlar det inte om att jag glöder lite utan jag blir så förbannad.
Igår blev det faktiskt ett inlägg på Facebook för min del då jag känner att detta är så viktigt att ta upp och jag hoppas verkligen att människor som denna tar åt sig!
Om ni vill, kika gärna in och dela! Hade betytt mycket för mig då jag känner att detta är viktigt för mig! ❤️

Gillar

Kommentarer