Jag tycker verkligen att onsdagar är värre än måndagar. Det är fortfarande för långt kvar till helgen för att man ska få feeling och man är trött efter att ha tagit sig igenom två vardagar redan, such!
Jag lovar att jag kommer vara på bättre humör imorgon 😉

Jag har precis släppt ut alla hästarna, så nu sitter jag i soffan en stund och väntar på att kaffet ska bli klart. Kan behöva tio koppar minst idag. Klockan 10 ska jag vara hos första kunden, sen har jag en till efter det. Så vid fyra någon gång är jag tillbaka i stallet för att greja och rida!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bild: Nouw.com/kuhnerdressage

Mimmi var lycklig över att få komma ut igen! Hon hoppade fantastiskt och hennes inställning och positivitet kommer ta henne lika långt som hennes fysiska kapacitet.

Likes

Comments

Anna och Kattis är iväg hela dagen med Palten, så jag har hand om hästar och hundar idag!
Så jag ringde hit Kajsa och Milo för en långpromenad med mig, Scooby, Messi och Mimmi! Ibland kändes det som om vi var ute och gick med en halv djurpark av vilda djur, men vi tog oss runt hela rundan! 💪🏼

Likes

Comments

Bilderna är tagna av @nouw.com/kuhnerdressage och de var även dom som anordnade Pay and jumpen!
Det är grymt för oss att åka dit med både bäbisar som behöver öva och rutinerade för att hoppa ur sig lite! :)

Likes

Comments

Jag älskar när man ska överraska sin chef (som också är min barndomsvän) med att släppa ut hästarna lite tidigare så jag även kan börja tidigare, så får man ett sms att vi ställer in idag för att hon fått ryggskott 😩😩 stackarn! Kanske att vi åker dit lite senare, beror på hur Matilda mår.

Annars är det en ledig dag. Hästarna är ju i princip helt klara förutom ridna. Det ska jag gå upp och göra efter jag fått i mig mat. Igår skrittades ponnyerna då de hoppade pay and jump i söndags. Så Millie ska jag joggas idag och Mimmi promeneras idag igen. Båda ponnyerna var felfria i båda rundorna vi hoppade 80cm och en andra runda med lite blandade språng mellan ca. 80-95 cm. Bilder kommer! :)

Man saknar inte sommaren lite just nu...

Likes

Comments

Det är sällan som jag längtar så mycket till fredag och ledighet som nu. Jag har precis hävt i mig kaffe framför nyheterna med ögon som går i kors... men det är ju faktiskt sist vardagen för veckan så helgen står ju inför några timmar bara!

Jag och Matilda (min chef och vän som startat företaget jag jobbar på) tänkte jobba lite tillsammans nu på morgonen, alltid kul när man kan gå runt och fnissa lite. Sen avslutar vi dagen med varsin kund på håll. Efter det är det helg, tanken är att köra gärnet i stallet, grejerna ska ordnas, Millie ska ridas och vi ska se till att Debbie och hennes familj kommer tillrätta! Det ska bli så mysigt att hon är tillbaka och att man ska få börja ha med henne i vardagen igen!


Men nu, en morgonpromenad med Messi står på tur, om jag får väckt henne vill säga...

Likes

Comments

....en rolig nyhet! Imorgon får vi äntligen fullt stall igen, en box har stått tom och vi visste redan från dagen den blev tom vem vi ville ragga till oss. Min och Annas första egna ponny Debbie kommer tillbaka! Det ska bli så kul att få träffa Debbsan och hennes familj varje dag!

Jag bestämde mig för att leta lite i arkiven och hittade lite bilder från tiden med våran sagoponny! Vi hade henne i fem år. jag gick dock över på D-ponny efter 2 år, då hade Anna henne själv sista 3 åren. De tävlade upp till LA tillsammans och sista året vann dom nästan alla klasser de ställde upp i med undantag för några starter.


Min och Debbies första tävling tillsammans. 2011 tror jag. Vi red bohuscupen och Debbie var alltid felfri, bättre första egna ponny kunde man inte ha!


Anna och Debbsan kom väll egentligen bättre överens än vad jag och hon gjorde, så de skördade frmgångar tillsammans!
Våra två vita springare, dessa två ponnyer är ju egentligen dom första och sista vi hade varsin satsning med. Det var en så otroligt rolig och bergochdalbane-tid som man alltid kommer bära med sig ;)

Likes

Comments

Herregud! Denna veckan har gått i ett. Vi har otroligt mycket på jobbet nu, så för första gången sen jag tog studenten jobbar jag nästan heltid just nu... Jag har ju alltid haft så mycket med hästarna, då har deltid varit det som fungerat. Så just nu hade jag gärna haft ett dygn som är 5 timmar längre. Men idag fick jag sluta min vanliga tid, så då hinner jag med det mesta.

jag och Rebecca ska rida ut sen när hon slutar, då tar jag Millie och sen kanske jag och Anna skulle rida ut på varsin också. Men det är ikväll det, så för stunden ska jag vila och sen vid 14-tiden dra mig till stallet och börja med att göra alla grejerna till hästarna.

Likes

Comments

Det har varit en sjukt inspirerande och motiverande kväll med god mat och frusna tår! Precis i en hästtjejs smak ;)

Likes

Comments

Då var vi äntligen påväg mot Linköping och Rolf-Göran Bengtssons clinic! Vi har VIP-biljetter dit, ska äta middag, dricka vin och sen sova på hotell! Vi är så glada över denna julklappen från våran hopptränare. Och behöver verkligen göra något roligt ihop jag och syrran! Det var så längesedan vi var på äventyr bara hon och jag! ☺️

Likes

Comments