Ledig dag från jobbet så idag passade jag på att tvätta soffklädseln och sängkläder. Slängde in tvätten och drog ner till Mattias och släppte ut diva innan jag tog första koppen kaffe.

En kort promenad. Nu är tvätten klar och jag har ingen aning om vad jag ska göra av resten av dagen. Just nu är de Netflix i soffan. Junior åkte till pappa sin häromdagen så vi passade på att gå igenom våra scheman för att se vart vi kan hjälpa varandra när vi jobbar kväll. Väldigt mycket pussel men de går ihop vissa av dagarna. Nackdel med att båda jobbar skiftgång. Men annars har vi fantastiska människor som hjälper till när de inte klaffar och nu när jag jobbar på hemmaplan så går det lättare att få ihop det. Trots att jag saknar ihjäl mig efter mina andra arbetskamrater i stugsund/Sandarne och alla brukare. Vissa mer än andra❤️

  • 1 Readers

Likes

Comments

Kvällen avslutas med oboy och marshmallows framför film.
Vi vaknade 8.00 imorse och medan junior åt lite frukost så röjde jag upp i köket. Vi drog in till stan med fika till Malin och vi blev där till eftermiddagen, hem och gjorde pizza sen har vi varit hos frugan till nu. Frugan är min granne, bästa vän och juniors faster.

Planerna idag var egentligen att ändra om i juniors rum men livet kom i vägen. Imorgon blir vi dock på hemmaplan då jag har tvättid på förmiddagen men få se om vi drar ut till gusse på eftermiddagen.

  • 1 Readers

Likes

Comments

Nystartad blogg är ungefär som en nystart i livet. Ingen historik eller tidigare inlägg. En helt ny start.

En liten bakgrund kan ni få.
Hej, Emelie heter jag och jag har en son född 2011. Han heter Theo men oftast kallas han för junior. Han är döpt efter Theo Walcott, en spelare i Arsenal Fc. Hans far är fotbollstokig om man nu får kalla honom för de. Det är ingen hobby utan en religion som han alltid säger, och junior kommer förmodligen bli likadan. Så det är bara att gilla läget och bli en gunner. Vi splittrade för x antal år sedan men håller god kontakt för juniors skull och det fungerar bra. Inget tjafs, bråk eller bullshit.

Jag jobbar som undersköterska på en hemtjänstgrupp här i Söderhamn och trivs så fantastiskt bra med arbetet. En del säger att jag är snäll, trevlig, rolig och av andra får jag höra att jag är mer eller mindre satans avkomma (det är bara innan jag fått mitt kaffe på morgonen)

Så här kommer ni få ta del av en del äventyr som jag och junior är ute på och en del av mig när jag är Emelie och inte mamma Emelie. Alla upptåg, impulser och andra äventyr som brukar hända när jag och junior får tråkigt.

Det var ett första inlägg. Vi hörs imorgon om jag inte glömt att jag startat den här bloggen.

  • 0 Readers

Likes

Comments