Header

Frukost

En macka med smör och skinka samt en skål med exotisk yoghurt.

​Lunch

​Kyckling tikka masala med ris och ett glas juice.

Likes

Comments

Precis här har jag befunnit mig hela morgonen och förmiddagen tillsammans med en bra ljudbok i öronen.

Likes

Comments

Gårdagens middag var utmanande men väldigt god!
Tänkte därför dela med mig av receptet.

För fyra portioner:
- 4 kycklingfiléer
- 6 dl cream fraiche
- 2 dl vatten
- 2 pkt tikka masala
- Smör att steka i

Dela kycklingfiléerna i mindre bitar och stek i smör. När kycklingen är genomstekt tillsätt vatten och kryddblandningen.Tillsätt sedan cream fraichen och låt koka i 4-5 minuter.
Servera sedan med ris.
Enkelt och gott!

Likes

Comments

Ibland kan jag bli så otroligt ledsen över mitt liv. Hur jag totalt förstörde det och bara gjorde det negativt. Jag har aldrig varit så ledsen som under tiden jag varit sjuk, aldrig varit så ensam och framför allt aldrig hatat mig själv så mycket som under tiden jag varit sjuk. Jag är verkligen så jävla trött på den här helvetes sjukdomen och det finns inget annat jag önskar så mycket som att bli den personen jag en gång var på bilderna nedan igen. Jag vill bli Emelie igen jag vill jag vill JAG VILL!!

När jag mådde som bäst och livet var på topp. När jag inte brydde mig ett skit om vad jag åt, när jag åt eller hur mycket jag åt. När jag inte brydde mig om hur min kropp såg ut eller jämförde mig med andra. När jag var som lyckligast!

Jag försöker verkligen varje dag, tro inget annat, ibland är det svårt men jag vill verkligen! Blir så frustrerad! Det får fan vara nog av den här sjukdomen nu. Jag vill bli den Emelie jag en gång var.

Likes

Comments