Jani, vet inte hur jag ens ska börja detta inlägget så det blir bra men..
Vet inte hur länge sen de va jag skrev något här men får försvara mig med att jag har haft ganska så fullt upp. Under den senaste månaden har jag känt mig under en jäkla stress och de har varit skitjobbigt :(. Bl.a. För att vi har haft besökande av dessa underbara italienare och för att vi har besök av tyskar nu och nationella prov.. Läste jämt nyss att ungefär denna tid förra året skrev jag att jag inte va så glad i nationella. Hade precis tänkt skriva de men a, de vet ni då redan. Iallafall, de va så mycke känslor när italienarna kom hit. Vi träffades ju först den första oktober, de va väl lite stelt i början men sen försvann det. Kände ändå att vi kom närmre varandra nu när de kom till Sverige, så när de åkte så storgrina jag. De ä sjukt va mycke känslor man kan få. Tänkte dock hålla masken när dom åkte men när en av italienarna jag känner jag kommit väldigt nära kollade mig i ögonen med lite tårar och skulle krama mig för att säga hejdå, bröt jag ihop. Ja de va ett väldigt jobbigt hejdå då jag bara tänkte dåligt som att vi aldrig skulle få se varandra igen osv.. Men några av italienarna har faktiskt redan börjat kolla flyg tillbaka till Sverige. "Man ska aldrig säga aldrig".
Tyskarna då. Jag tycker dom värkar jättesnälla, dock är vissa lite mer tillbakadragna än italienarna men då får man nåt att "jobba med" xD. Vi har inte hunnit göra så jätte mycke med dom än men de kommer under veckan. Tror vi kommer få jättekul tillsammans.
Jag tycker de ä kul att få va med på utbyten för de ä väldigt roligt att resa så man får se nya platser och träffa nya människor med andra kulturer. Det finns dock en nackdel med detta och de ä allt skolarbete man får ta igen eller jobba före (vad man nu föredrar) och att man ska hinna med att träna till en massa prov och lämna in inlämningar osv. Jag och Ellen får prata med lärarna och be dom flytta prov/inlämningar. Livet ä inte alltid en fest precis. Känner mig ganska stressad ibland men vill man nånstans får man kämpa för de.
A juste hos farfar fick vi igång majbrasan även fast de hade regnat hela dagen å hatt sig
,ja kände mig ganska nöjd som var med och medverkade i att brasan skulle komma igång. Woop.
Kanske tid att sova nu då man ska ha spanska nationella imorgon på morgonen.. Behövde bara få skriva av mig typ.
Hade.
Bra tack, heeeij.
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen lov nu da! Ska bli så himla skönt att få slappna av 💕 fast ska ju på träning nu men sen liksom. Åh alla grejer jag ska göra nu under lovet 💕 paketleken, fira jul, umgås med massa kompisar, fira nyår med kompisar, åka till Sälen osv. Känner att jag verkligen vill träna nu så får jag se vad jag hittar på sen, Kanske ska va me Ellen och Sofie o Sandra. Får se vad som händer.

Likes

Comments

Denhär dagen började med att jag va stressad som vanligt och hade huvudvärk som vanligt, skulle skynda mig ner på Sunne för att sälja bröd och kände hur kallt de va ute. Trodde jag skulle klara mig med de jag hade på mig och de visade sig att de inte gjorde de, så mina tår typ frös t is och hela jag. Fryser fortfarande. Som tur så kom Ahmed och höll mig och Ellen sällskap och fixade varm körv å glögg t oss. Jag tycker de ä pin å stå/sitta ute och sälja grejer jag så de va ingen höjdare.
Sen när jag väl kom hem (typ 5/halv 6) så va man tvungen å plugga. Har 3 prov denna vecka så de känns ju lite sådär inte kul alls. Spanska, matte och naturkunskap. Sista veckan innan lovet :( sen så ä de några inlämningar som ska va inne och jag vet inte allt. Känner mig så stressad och man vill ju prestera bra på alla prov men när de ä så mycke på samma gång så känner jag hur allt bara blandas ihop och kollapsar. Har verkligen ingen lust med denhär veckan men sista nu innan jullovet, sen får man ta de någelunda lugnt i några veckor. Jah får ytterligare några dar borta ifrån skolan, drar till Sälen och myser 💕
Så längtar till jullovet nu verkligen!
Nu ska jag sova eftersom de prov direkt på morgonen imorrn.
Gonatt
Bjuder på en Nemo
ZZzzzZzz..
Likes

Comments

Ligger här i sängen nu med ellen och pluggar.. Jo våra minnen är ju inte de bästa så blev påmind idag om att vi har spanska prov på torsdag.. Kändes ju inte särskilt kul, sen ska vi ha ett matte prov och ett naturkunskaps prov nästa vecka. UH. Ja vad har hänt de senaste veckorna da?  Korttagning, Bakning, spökvandring, vart på make up kurs i karlstad, handlat julklappar, fått punktering och bensinstopp, firat Ellen och Tilda osv.. Nu på onsdag ska jag och Ellen se på premiären på Hobbitfilmen kl 12 på kvällen.. lär ju bli en lång sövning efter det.. Tur vi har sövmöra på torsdagar! Nu ska jag och Ellen gå och äta (skit hungriga). Bjuder på en bild där :') 

Likes

Comments

Tänkte bara göra ett snabbt inlägg om gårdagen då jag först åkte och typ "surprisa" Emil på morgonen och de va underbart att få träffa han. Lite senare blev jag upplockad av Ellen och så drog vi hem till varandra och fixa grejer, sen drog vi vidare till Tilda och hade de jätte mysigt med spel, film och massa prat💕 älskar sånadär dagar när man känner sig deppig och bara kan dra till sin kille eller sina kompisar och så är dagen helt plötsligt mycke bättre. Eftersom Jag både fick träffa min kille och mina kompisar kändes min dag helt underbar.
Iallafall vi vaknade ganska sent hos Tilda, vilket va bäst! (Vi va lediga ifrån skolan idag eftersom vi hade öppethus i lördags) Sen efter vi vaknat så låg vi å pratade och typ kollade mobilerna och sen fick Tilda världens bästa idé, att göra brunch! De va så gott! Omelett med bacon, smoothie med hallon, jordgubbar och banan och egen gjord varm choklad💕 de blev klockan 2 om inte senare de blev klart. Såklart så såg brunchen mycke godare ut i verkligheten än på bilden men iallafall.. Jag bjussar på den ❤️


Likes

Comments

Ibland så blir Ja så himla less på att folk inte kan säga rätt på mitt namn.. Emilia, Amelia, Amalia, Emelie till och med Emma har kommit upp ibland. Haha vad är felet? Jag är så van nu så jag behöver inte ens gissa om lärarna kommer säga fel eller inte. Fick mig Dock en chock på frycke för där va de faktiskt en lärare som sa rätt på mitt namn direkt. Jag bar wooow första läraren! Förmodligen den sista också? Det har inte förbättrat sig så mycke på broby om Jag får va helt ärlig men de ä bara att leva med :) rätt fränt att ha ett ovanligt namn ändå. Vet bara en person som heter Emelia mer än jag. Sen ä de ju klart de finns fler men de är ett ovanligt och gammalt namn. Vet också att de finns nån figur som heter Emelia också typ nån grå och tråkig figur, lite emo faktiskt sen vet jag också att det finns en sjukt dålig låt som heter typ Emelias first tooth.. Hahah. När jag va mindre tyckte jag inte om mitt namn pågrund av alla felsägningar men nu tycker jag faktiskt om det. Det är bra att va lite annorlunda :) stör mig också jävligt mycke på att autokorrekt rättar mitt namn till Emelie eller Emilia, man bah tack snälla du.. Du lyser upp min dag med din närvaro.
/en trött tjejs tankar


Likes

Comments


en marknad

en kyrkashopping

munk med choklad i som Ellen köpte

volleyboll

Alperna

sista fotot på nästan alla utom Ellen och Emma som inte kom fram för trafiken va hemsk

Likes

Comments


radiobilar 💢här är vi på något dansställebredvid dansstället va de karuseller så Tilda å Emma provade sig på denna, den såg sjukt rolig utselfiespasta ofc

nutella ❤️

Likes

Comments
taggade för att åka uppåt 👆

första dagen i skolan, musik och naturklass så dom spelade mycke musik och sjöngdansar macarena 👍på kvällen fick vi se på en mini konsert om man kan säga så. Han va as duktig! Lite Elvis Presley musik 💕

blev två bilder.. Wiops

Likes

Comments

Tiden flyger veeerkligen iväg. Inte bloggat på 111 år nu, nejdå men känns hemskt och har skit mycke att berätta om igentligen. För dom som inte vet så har jag vart i Italien :D jag hade så himla kul, för er som får ett erbjudande att följa med på en sånhär utbytes grej så säger jag bara, ta chansen, du får minnen du aldrig glömmer och personerna i Italien va underbara. Vill tillbaka! Kommer inte skriva så jätte mycke nu tänkte mer lägga upp lite bilder därifrån, endast bilder jag tagit med mobilen nu för min dator har dampat ihop.. Aah förvänta er inte så bra bilder ;) Vi tog oss till Italien genom att åka buss till Gardemoen i Norge och därifrån tog vi flyg som vi mellanlandade med i Amsterdam sen drog vi ifrån Amsterdam till Turin. Ja va rätt så spänd i början för man vill ju hamna hos en bra familj och jag fick de jag ville, en aaas snäll å go familj. De vart sjukt lyckat!


på flyget fick vi en smörgås som va typ a jag vet inte riktigt.. Asså de va något ställe där dom behandlade djuren bra tror jag :)

Likes

Comments