Trött

Allmänt, Ätstörningar/ohälsa, Depp

Det har varit riktigt tuffa dagar det senaste. Ångesten har varit närvarande i princip hela tiden, framförallt om kroppen. Vill många gånger bara kunna krypa ur mitt eget skinn. Påminns ständigt över att jag inte trivs i min kropp alls. Tankarna och känslorna är all over the place. Tror även loppet i lördags tog extremt mycket på mig, framförallt på kroppen som känts väldigt stressad igen. Mått ganska illa och varit lite som i ett töcken.
Var med en kompis igår, tittade på film och drack en del. Hade riktigt trevligt men inombords var det desto mörkare.
Idag efter ett spinningpass kom en deltagare fram till mig och sa att jag såg fin ut nu jämfört med tidigare. Blev lite överrumplad och sa tack. Orden satte sig i halsen när jag tänkte på allt jag gått igenom, att jag inte mår så jättemycket bättre än tidigare direkt...
Är trött på detta mönster och vill bara bli fri igen.

E med två i

Gillar

Kommentarer

Mia
,
Hur tänker du när du får en sån kommentar, kan du ta den som positiv eller tycker du det är jobbigt med folk som kommenterar utseendet?
Emedtvai
Emedtvai,
Just senaste året, när jag aldrig vägt så här mycket tidigare , mått så otroligt dåligt samt vantrivs nåt så vansinnigt i min kropp så är det fruktansvärt jobbigt! Känner mig otroligt obekväm med att folk dömer och kommenterar om min kropp och viktuppgång, t.o.m. fått kommentarer om jag är gravid... Går inte en dag utan att jag kämpar med kroppens utseende just nu och aldrig varit så osäker på mig själv. Det är ju naturligtvis fint att folk vill säga något snällt om det, men just nu kan jag bara inte ta till mig det då det känns så FEL. Tycker det är supertråkigt att folk går så mycket på det yttre när det gäller välmående men jag tänker aldrig mer rätta mig efter andra vad gäller mitt utseende. Försöker hur som helst lägga det yttre åt sidan, det är inte det viktigaste någonstans, utan fortsätta jobba med det inre så kommer mitt yttre spegla det till slut.
nouw.com/emedtvai
Mia
,
Ja, tycker inte folk ska kommentera ens utseende överhuvudtaget för det är inte det som är det viktiga. Du tänker klokt, fokusera på din resa och låt ingen komma i vägen för dig. Vi är ju alla samma personer inuti oavsett hur vi ser ut. Kram och fortsätt på din väg, låt det ta lite tid för måendet blir ju inte helt bra från en dag till en annan.
Emedtvai
Emedtvai,
Tack fina du! Ja blir nästan chackad över hur långsamt det faktiskt går. Men. År
nouw.com/emedtvai
Emedtvai
Emedtvai,
men! Åt rätt håll denna gång 🙏
nouw.com/emedtvai