Här står jag nu

Hej bloggen! Har varit mycket sen 1,5 år tillbaka nu men nu har jag mer tid igen och skrivlusten har kommit tillbaka lite smått. Kanske blir det så att jag tar upp bloggandet igen.

Kanske ska berätta lite om vart jag är nu i livet till att börja med.
Blev ju en tur i Australien och Japan på ungefär 15 månader sammanlagt innan jag till slut bestämde mig för att ta mig hemåt i början av oktober 2019. Sen dess har livet gått i ett på något jävla vänster haha. Varit full ökad med vänner, fester, pojkvän, jobb och familj (gjort slut med pojkvännen för han var inget att ha 🤷). Njutit av livet igen och mått bättre än på länge. Men stressen har på något sätt alltid varit med mig och närvarande i kropp och knopp om jag inte är försiktig. Vilket jag inte varit helt. Kämpar fortfarande med lite övervikt som jag vill gå ner men det visar sig vara lättare sagt än gjort. Klarar mig ett tag på bra mat och träning (crossfit) men så får kroppen nog och jag hetsäter upp mig i vikt igen. Handlar bara om några kilon men tär ändå otroligt mycket på psyket. Så nu har jag tagit tag i det igen men testar nya metoder för att minimera stressen i mitt liv och satsa på en långsiktig lösning. Inte tränat på snart 2 veckor och haft mindre att göra om dagarna. Maten går mycket bättre och hoppas verkligen detta kommer hjälpa. Får se när och hur jag ska trappa upp träningen men har varit precis vad jag behövt.
Men älskar alla vänner jag lyckats knyta hör hemma och utomlands som betyder enormt för mig samt min familj som jag är närmre än någonsin. ❤ Verkligen utvecklats som person med mitt år utomlands och är mycket mer självsäker och extrovert. Stolt över att jag vågade ta klivet och letar redan efter nästa äventyr. Vad det är och innebär återstår att se men längtar tills jag kan resa igen.

Må väl!

E med två i
  • 211 visningar

Gillar

Kommentarer