Från 34 till 42

Allmänt, Ätstörningar/ohälsa, Depp

Växt ut det mesta i min garderob och inser att jag behöver nya kläder, så begav mig ut i butikerna för att investera i lite nytt. Fick en sån CHOCK när jag provade. Tänkte att jag säkert har 38 nu, men varken det eller 40 satt riktigt bra och landade till slut på storlek 42... Aldrig i hela mitt liv varit i närheten av denna storlek förr. Jag tror att jag gått upp ännu mer denna vecka jag tagit paus från träningen... Har panik. Var ska detta sluta? :'( Tänk att för ett år sen hade jag storlek 34, helt sjukt vad det kan ändras imom bra ett ögonblick... Vem är jag längre ens? Var tog den vältränade, glada, kloka och pigga tjejen som orkade allt och lite till?

E med två i

Gillar

Kommentarer

freedomfights
freedomfights,
Jag tycker att du har en fin kropp. Jag tycker du ska känna dig nöjd med den ❤️ Fina trosor.
nouw.com/freedomfights
Emedtvai
Emedtvai,
Tack vackra du ❤❤❤
nouw.com/emedtvai
Petra,
Eveliina, dina ögon säger så mycket. Man önskat man kunde gjort något för dig på avstånd för att få dig att må bättre. Du har en fin kropp, även om du inte tror på dom orden. En storlek säger absolut ingenting, dessutom är det så snett att du & jag som inte ens är en "large-storlek" ska behöva köpa det för att butikernas skyltdockor har anorexia. Finns det något gammalt intresse förutom träning som du haft innan? Fotografering? Måla? Dansa? Sjunga? Jag har läst din blogg i flera år och du är så värd ett så bra liv utan någon sjukdom som sätter hinder på vägen. Kram!
www.nouw.com/petraerika
Emedtvai
Emedtvai,
Dina ord rör mig verkligen o hjärtat, så otroligt fint ❤ tack!!! Försöker verkligen ta till mig det. Jag jobbar med att iom att jag brutit med träningen att hitta annat. Börjat teckna lite smått och kolla videos samt lite annat. Kramar till tusen!!! ❤
nouw.com/emedtvai
Mia
,
Du är samma person innerst inne trots att du inte upplever det så. Dessutom mådde du ju jättedåligt när du tränade så där mycket, det var ju ett hemskt tvång. Tänk på de negativa känslorna du hade då, det där tvången måste väl vara bättre att vara utan. Kram, det kommer att bli bra.
Emedtvai
Emedtvai,
Jättebra påminnelse, detta upprepar jag till mig varje sekund så fort tankarna trillar över på träningen (vilket det gör typ hela tiden). Och jag har insett att jag inte VILL tillbaka till träningen just nu, jag klarar inte det, jag är inte redo. Tror faktiskt också det kommer att bli bra till slut nu, tids nog, men kroppen är svårast att acceptera. Kramar! ❤
nouw.com/emedtvai