Header

vem vill ni ska vinna let's dance ingemar stenmark eller marie serneholt. för mig spelar det ingen roll båda är värdiga vinnare! 😉

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

yay idag är det fredag vilket innebär att mamma och pappa boka resan till turkiet idag för hela familjen. vi åker i sommar och ska vara där i 1 vecka och bo på ett hotell där allt kommer ingå t.ex gratis dricka, lunch, frukost, middag m.m. jag har aldrig varit i turkiet så det kommer bli sjukt kul och spännande att se ett nytt land!

bläddra ner för att se bilder på hur vi ska bo! 😉♥ vi har slutat för idag, skönt det ska bli med helg!Likes

Comments

myser nu framför tv:en, kollar på sveriges yngsta mästerkockar, dom är alla så himla duktiga för att vara så små och alicia hon är för söt♥! VET NI EN SAK... att edvin som är med där bor i växjö samma stad som jag bor i haha, jag tror även att jag har sätt han😉har nyss duschat så nu är jag en ren människa igen.. ska snart sova så att jag är pigg som en piggelin imorgon hehe.  • 326 Readers

Likes

Comments

Vi kör på ett inlägg där jag berättar om vatten 😉
VARFÖR ÄR DET BRA ATT DRICKA VATTEN?


Duförbränner kalorier lättare.
Din kropp fungerar optimalt, bl.a levern, njurar, lederna.
Koncentrationsförmågan och uthålligheten förbättras.
Musklerna återhämtas.
Minskar hungern om du t.ex dricker 2 glas vatten innan du äter.
Du rengör din kropp, vatten rensar bort alla gifter.
Dublir piggare

Vatten är jättebra för hud & hår.

VAD KAN HÄNDA OM MAN DRICKER FÖR LITE?
Du kan få förstoppning.
u blir tröttare, får svårt att koncentrera dig.
Försämrar din förbränning.
Du känner dig hungrig när du egentligen är törstig.
Dufår lättare muntorrhet.
ont i huvudet. 
Kan förlora medvetandet.


HUR MYCKET SKA MAN DRICKA PER DAG?
normalt räcker det med runt en och en halv lite vatten/vätska per dag . Alltså ungefär 8 normal stora glas med vatten. För den som tränar kan det behövas lite mer vatten än en och en halv liter per dag, kanske upp till 2,5 eller kanske till och med 3 liter den dagen du tränat. 

DRICK NÄR DU ÄR TÖRSTIG FÖR MYCKET VATTEN KAN VARA FARLIGT. 

För två år sedan rapporterades i TV och tidningar världen över att »Woman dies of ´water intoxication´ after radio contest«. Detta hände i ett radioprogram där man tävlade om vem som kunde dricka mest vatten utan att behöva gå på toaletten. Tävlingen slutade, som titeln antyder, med att en 28-årig tvåbarnsmor avled i hyponatremi efter ett intag av ≈ 7,5 liter vatten

  • 328 Readers

Likes

Comments

Vi kör på lite inspo bilder 😉👍
SUMMER 2015 i'm waiting for you!!!! ☀️❤️🌴

Likes

Comments

Har precis ätit middag, ganska sen middag jag vet😉 idag blev det korvstroganoff med ris o sallad till det, som mamma lagade nom nom var det! 😉👍

​Kl 20:00 har jag tänkt att jag ska kolla på lyxfällan, bara för att sysselsätta mig. Det är inte mitt favorit program direkt men så dåligt är det faktiskt inte! Vad tycker ni? 

​Jag har börjat få intresse för att rita igen, så på sistone har jag suttit och ritat ganska mycket. Min mormor är konstnär så det är väll där ifrån jag har fått intresset för att rita, maybe maybe not.. 
Likes

Comments

nu är denna skoldagen äntligen avklarad, för tillfället ligger jag i sängen o lyssnar på musik o myser 😉En låt som jag tycker om just nu är "ingen annan rör mig som du" vad tycker ni om den?

är det bara jag som tycker att det känns som att det är fredag idag? hur skönt hade det inte varit om det vore fredag idag haha..

här får ni en bild på mig och min lillebror som små haha 😉❤

Likes

Comments

nu är denna skoldagen äntligen sluut! tidigare idag hade vi nationella prov i engelska.... det gick hyfsat bra, tror jag, hoppas jag?! förutom nervösiteten innan provet så har det varit en bra dag hitills!

hur har eran dag varit hittills?

MÅSTE BERÄTTA EN SAK. igår på no lektionen så berättade fröken att vi skulle byta kurs...... gissa vilken? sexualkunskap... fröken berättade igår vad som händer i kroppen ipuberteten på både killar och tjejer det pinsamma är att vi fick se könsorganen på både killar och tjejer , på bild då såklart (tecknad bild) . när dom bilderna kom upp så började typ alla flina haha. Det var såå pinsamt, tyckte alla i klassen.

JAG VET att det är inget som man ska skämmas för eller tycka är pinsamt. det är helt normalt, vi bara ser ut så liksom. Alla får väll mens osv eller hur? ingenting man ska skämmas för, helt naturligt! 😉♥visst jag tycker själv att det är lite pinsamt.

hur har eran dag varit? hur tror ni det gick för mig på provet?
  • 331 Readers

Likes

Comments

vi kör på en frågestund nu eftetsom att det var väldigt länge sen jag hade det!

kommentera era frågor i kommentars fältet , vilka frågor som helst mellan himmel och jord haha!

svar på frågestunden kommer upp senare idag eller imon ifall ni undrar! ❤
  • 343 Readers

Likes

Comments