Header

Hej!

Mamma, hennes pojkvän och linus var ju här förra veckan. Gjorde en massa saker och hade kul! Igår var det tyvärr dags att åka hem för dom.    Men snart sitter jag faktiskt på ett plan hem till sverige och får vara med min familj och vänner. Det är ju helt fruktansvärt sjukt att jag måste lämna mitt liv här till mitt normala liv i sverige. Men det här är ju inget slut försöker jag inbilla mig, utan det är en början på något nytt. Är så glad att jag faktiskt har njutit till 100% varje dag här, och det ska jag fortsätta göra tills min sista dag här.

Fick möjligheten att stanna hemma från skolan under tiden min familj var här. Så igår efter de gick hem så var jag kvar här hemma. Red på första gången sen jag gjorde illa mig! Var så glad och sket fullständigt i hur jag red. Red min stora stjärna dutchi utan stigbyglar, och han är stor och jobbig att sitta på. Så det resulterade väldigt mycket träningsvärk idag. Men det är en väldigt skön smärta. Min fot är fortfarande väldigt blå och svullen. Men nu kan jag äntligen börja stödja lite på den igen. Så hoppas att det går fort nu innan jag kan gå "normalt". Eftermiddagen igår spenderade vi på tävling. Bästa inga hade en toppenritt på hennes fina häst milo. Så glad för hennes skull. Sen så tränade S lite ekipage på tävlingen. Efter det åkte vi hem och kollade på film. Vi båda somnade efter typ 10 minuter efter filmens start.

Idag så är jag ensam hemma, S är domare på tävling och det ska blåsa 60 mph, dvs 100 km i timmen. Kaos. Har legat hela morgonen i bikini på baksidan och nu är det läxor som står på schemat. Nu ska jag plugga lite US history och kemi. Kul. Ska försöka blogga lite mer från och med nu!  kraaam


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments