Casamania: Him&Her
6 540:-

De bästa tillverkade stolarna någonsin. Skojar inte. Men asså kolla på dom. Så sjuuukt coola! Vem skulle inte vilja ha sådana stående hemma? Tänk att ha dom vid matbordet. Det hade ju varit så jäkla häftigt! Själv vill jag ha sex stycken i svart, de hade passat perfekt! Trots att de är gjorda i plast.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

1. Jag vill äga en äkta Alexander McQueen väska - Jag älskar hans kreationer och har alltid inspirerats av honom.
2. Jag vill köra en formula 1 bil - för att det är så jävla coolt.
3. Ta racing lisence - för att jag älskar racing.
4. Gå på en modevisning för Chanel eller Alexander McQueen - eftersom sedan jag var barn har jag drömt om detta, det är anledningen till varför jag gör det jag gör.

5. Hoppa fallskärm - det ser så häftigt ut.
6. Köra speedway -
nästa som cross bara lite galnare
7. Simma med hajar -
jag vill komma över min rädsla för hajar
8. Åka till Hongkong -
för att det är en så jäkla cool stad med fantastisk mat och kultur
9. Ha min egna klädlinje -
min dröm sedan jag var liten

10. Träffa mina idoler (BIGBANG & Lady Gaga) - för de har hjälpt mig i mina svåraste tider och har alltid motiverat mig att aldrig ge upp.
11. Åka skidor i Japan -
för det är så himla magiskt där
12. Tävla i motocross -
varför inte?

13. Lära mig prata flytande koreanska - för att jag kan redan prata franska, engelska och svenska. Jag vill utmana mig själv och dessutom är det ett väldigt intressant språk.
14. Äga en Doberman -
för att den är lojal och vacker. Dessutom håller den folk på avstånd.
15. Valla får vid bergen i
Washington State, USA - min dröm sedan jag såg filmen Brokeback Mountain.

Likes

Comments

Idag var en rätt så fartfylld dag. Börja dagen med en kanon frukost. Rostade brödskivor i flingor och mjölk med jordgubbar, bananer, blåbär och sirap - på Kaliforniskt vis. Till detta blev det te och nypressad apelsin juice. Riktigt gott!
Senare på dagen åkte jag lite skidor eftersom det fortfarande är snö här. Helt galet. Vill dock att det ska bli varmare.... Efter min lilla skidtur körde jag en timmes träningspass och sen blev det plugg. Imorgon börjat skolan igen.. Längtar inte haha

Likes

Comments

Likes

Comments

Outfits från min egna garderob.

Jag ska nämligen på Copenhagen Fashion Week nu i februari. Men jag har ett problem - jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Eftersom det är så kallt just nu och jag har börjar få slut på svarta byxor, så står jag inför en kris. Läder jacka är ett måste, går ingenstans utan den. Frågan är ju om man ska gå all black, bära sin keps eller go crazy med Comme des Garçons?

Likes

Comments

Min kärlek för skidåkning är enorm. Jag kan knappt vänta tills jag ska tillbaks till skidbacken vecka 8. Det är sååå roligt. Jag hoppas verkligen att det är bra med snö i år, annars blir det lite kris.

Hur som helst var jag och köpte några pjäxor, eftersom jag behövde nya. Dessutom blir man uppdaterad med de nya hetaste teknikerna och materialen. Vilket är super bra. Jag köpte ett par från märket Salomon som har extra stark skal och customized passform. Jag passade även på att köpa längdåkningsskidor, stavar och pjäxor. Det har ju varit så mycket snö, så varför inte. Jag har en hel golf plan att åka på.

Efter shoppingen åkte jag hem och började plugga. Det suger verkligen att vara tillbaks i skolan. Asch det är lov snart igen.

Likes

Comments

Klockan halv tolv på natten kom min kompis och hans polare förbi för att hämta mig. Ska jag vara ärlig var jag rätt nervös, eftersom jag inte var fullt säker på om föraren var nykter. Men det visade dig att han var nykterist - men en jävel på att köra. Så där satt jag i bilen med två killar, en var jag aldrig träffat och en jag har bott tillsammans med, på väg till en fest mitt ute i ingenstans. Det låter lite som en komedi. Vilket det kanske var. Det är dessa äventyr som är som roligast. För när man kör på natten på en landsväg är det som tiden står still och man åker i oändligheten. Där finns inga bekymmer eller sorg, bara en bra känsla. Det är som ljuset av gatlamporna är någon typ av hopp i den långa svarta natten. Det är så magiskt på nått sätt. Underbart.

Likes

Comments

Klockan tolv i lördags tog jag båten över Öresund och besökte konstmuseet Louisiana för att se en utställning av Yayoi Kusuma. Ska jag vara helt ärlig är den helt klart en av de bästa utställningarna jag har någonsin besökt. Slår alla de konstmuseer jag har varit på från New York till Tokyo.

Yayoi's konst är väldigt positiv, glada stärka färger med djupa meningar. Hon använder sig mycket av prickar i alla olika former och storlekar. Det bästa är nog att han lät själva publiken/besökarna själva få vara med och vara delaktig i konsten. Man fick tillexempel klistermärken som man skulle sätta vart man ville i ett av rummen. Mycket sevärd utställning. Den varar fram tills den 23 januari om ni vill se den.

Likes

Comments

Instagram@emmmaboren