Life isn´t about waiting for the storm to pass, It´s about learning to dance in the rain.

Tänkte uppdatera lite från hästfronten.


Haft Kron typ hela helgen, i Lördags så konditions tränade vi ute och det tyckte herrn var kul, fick arbeta mycket med baken och sträcka ut sig med långa steg. Det var uppskattat verkade det som iallafall, huvudet var lågt, han frustade massor, öronen framåt hela turen och var mjuk å fin efteråt.

I Söndags fick bli en klättrings dag ute i skogen, Tessan var med oss då med! Så massa mys, massa prat, skratt och två nöjda tjejer med en nöjd häst! Även detta uppskattades av herrn, massa frust, öronen fram och avslappnad.. Min fina prins!

Idag måndag tänkte jag faktiskt skritta ut en sväng barbacka, kanske travar lite med men tänkte att han skulle få ta det lite lugnt nu efter två dagar med massa träning för hela kroppen, tror han kommer uppskatta även detta!


Sen ska jag ha honom på Onsdag med och då blir det nog ett konditions pass igen eller så går vi på promenad!


Söndag ska jag ha honom med och beroende på väder, är det jätte fint väder så rider vi en barbacka tur annars blir det nog klättring igen! :')


Och föresten! Idag är det prick två månader kvar tills Zappe kommer :D

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Något som gör mig så frustrerad är dagens samhällsideal!

Varför ska man hålla på och bry sig om hur man ser ut och döma andra efter deras utseende. Det jag oftas får höra av folk är saker om " Gud vad jag är tjock, jag måste gå ner i vikt!" och så är dom helt perfekta kroppsmässigt...

Visst jag säger inte att jag aldrig har tänkt så jag heller men nu på senare tid så har jag fått höra av folk som säger t.ex. " varför tränar du inte?, är det inte dags att börja göra det? "

Jo det kanske det är, men vet du vad jag skiter i vad andra tycker, så länge jag är nöjd med min kropp och hur jag ser ut så spelar det ingen roll om någon säger till mig att det kanske är dags att börja träna, sen är det inte alla dagar man känner sig jätte pepp på att träna och jag anser att bra mat, äta regelbundet plus att gå ut och gå hjälper massor med, oftast är det bristen på bra mat och ingen motion som gör att man "lägger på " sig.


Det som behövs i det ideala samhället är en slags balans.


Vi lever i olika gemenskaper, i familj, med vänner och i professionella åtaganden. I dessa olika relationer uppstår ömsesidiga behov och beroendeförhållanden.

Snarare är det så att beroende är ett både naturligt och oundvikligt drag i den mänskliga existensen. Vi föds som hjälplösa barn och är beroende av föräldrars eller andras omsorger. Men även under resten av våra levnadslopp kommer vi från tid till annan i högre eller mindre grad att vara beroende av andras stöd och hjälp. Detta kan leda till att man behöver bekräftelse och andras " hjälp", det är inte jätte bra heller för det kan leda till att man får jätte dåligt självförtroende..


Ja men jag tänkte inte gör ett jätte långt inlägg eller så men jag anser att så länge man trivs i sin kropp och hur man ser ut så ska man skita i vad andra tycker, bara för att ens kompis börjar peta i maten ska man inte själv börja göra det...


Andra har inte rätt att kommentera hur man ser ut eller så. Man bestämmer själv om man vill träna eller inte osv..Likes

Comments

Nu är det så här att jag har bestämt mig för att eftersom jag inte har tid att skriva varje dag så ska jag ha den här bloggen till att uppdatera när jag hinner och när jag måste skriva av mig vilket jag behöver ganska ofta, och jag ska inte behöva känna att jag måste blogga för då mår jag bara dåligt över att jag inte gjort det och lite så...

Så nu ska jag uppdatera när jag känner för det och är det folk som känner för att hänga med och läsa när jag väl bloggar så är det kul !

Kan säga att jag har en liten skönhet som kommer hem till mig i sommar, lilla Zappe! :) Han är en blandning mellan Nordsvensk, Lipissanare och Arab på 21 år!

Likes

Comments

Glömde skriva igår men hade typ inget kul att skriva om ändå, hade idrott och naturvetenskap typ och sen chillade jag typ resten av dagen med gott folk, vi försökte även kolla skräck film men det gick inte så bra för det ville typ inte funka..
Idag har jag haft entreprenörskap hela förmiddagen och samhällskunskap typ 30 min på eftermiddagen, sen fick vi sluta så nu är jag hos veterinären med Tessan, ikväll ska det nog bara tas det lugnt igen!


Likes

Comments

Ååå red en så mysig uteritt med kron, barbacka i vår solen! Så otroligt mysigt var det 😍
Vill ha det så oftare.. Sen myste vi massor i hagen efteråt med så tog och hjälpte han bli av med massa vinterpäls, för han fäller som jag vet inte vad just nu ?! Han kommer bli en naken häst känns det som haha..😂
Sen när jag kom hem så grejade jag med en massa ved på utsidan och myste med vovvarna!
Har i princip haft fullt upp idag, så är helt slut nu, men är på väg till dingle nu och är framme om typ 20 min.
min prins ❤️

Likes

Comments

Sitter just nu och äter frukost, ska gå till stallet om en stund å rida ut!
Igår blev det lite ändringar, jag fick svika mitt täcke och åka till torp, hittade inget kul men det va skönt att få komma ut lite.
Men nu ska jag äta färdigt så hörs vi ikväll!


Likes

Comments

Har inte skrivit något än eftersom jag inte har gått ur min säng än haha.. Den är ju så myyyysig!
Men jag ska iallafall hjälpa mamma att städa huset och träna lite idag, har träningsvärk men vad som botar det är att träna lite till ;)
Imorgon blir det en mysig uteritt med kron, som jag längtat! 😍

Ska även göra en grej nästa helg men kommer mer om det dååå :3
Likes

Comments

Sitter på tåget hem för att fira mormor och vila upp mig, har vart så seg i huvudet denna veckan, knappt kunnat hålla mig vaken.. Får hoppar att det är bättre nästa vecka !
Om 3 veckor ska jag ha med mig vovvarna i 2 veckor till dingle, ska bli mys och kul att träna massa och långa promenader!
Har även färgat håret.. Får se vad folket säger när jag kommer hem . Hehe 😂


Likes

Comments

Dålig uppdatering igen...
Jag har inte orkat blogga för det har varit långa dagar i skolan och massa på kvällen, men har haft tex möte med rektorn och lite sånt, badat bajs och pisse med, var på nuntorp igår och började med tappskokompetensen! Red även en nordsvensk efteråt, det gick helt okej men han ville gärna springa iväg från arbetet! Han sov nog gott på kvällen med mjölksyra i benen ;)
Och idag blir det skola och sen hem och sova! Nej jag ska fira min älskade mormor som fyller år idag! 😍
I helgen blir det ganska lugnt, vila massor typ.
Tänkte även gå ut med att det blev inget med hästen.. Men jag har har något nytt på gång men det kommer mer om det närmare sommaren!
Likes

Comments

fan va dålig jag är... Inte bloggar på 2 dagar pga lathet :(
Men kan fatta mig lite kort om vad som hänt, i söndags så körde jag och Tessan vagn med Kronen! Han var rätt lat ett tag men att stå still, det va inte kul! Han skulle fram 😉
Körde inte så långt, var väl borta typ 20-25 inte en jätte lång runda! Mesta dels skritt men en lite bit med trav med. Vi tränade lite med ice med men sen gick vi hem och myste till film och mat!
Sedan tog vi tåget till Dingle och träffade en massa gött folk!
Igår måndag så hade jag idrott och så, sen vart vi en tur till tanum och ungdomsmottagningen.
Städade även mitt rum och fixade men efter kvällsfikat så pajade min rygg, jag kunde knappt röra mig, gick med myrsteg och såg ut som ringaren i notredam, för jag kunde verkligen inte stå rakt eller gå upp för kanter, nej det var ett helvete! Men som tur var så hade jag Goa Malin som kom med Ipren, voltaren och body butter, sen så masserade hon min rygg! Det var så underbart, efteråt kunde jag röra mig hyfsat iallafall, och nu kunde jag faktiskt komma upp till skolan, men det gör ont, det gör det men jag överlever, tror jag...
Men nu ser min entrepenörskaps lärare inte jätte glad ut så jag ska fortsätta jobba och så hörs vi senare!


Likes

Comments