Vem är jag?

Här kommer några frågor så ni kan lära känna mig bättre. Jag heter Embla Åhlen och är 16 år och bor med min familj som består av min mamma, pappa och lillasyster.

Har jag några husdjur? Min familj har en hund och tre katter. Dem är magiska för de tröstar alltid och gör mina dagar bättre.

Favorit mat? Jag skulle nog säga Ceasarsallad, biff Rydberg eller gratinerad hummer. Älskar mat och hela min familj är matintresserade.

Några intressen? Innan jag blev sjuk var det fotboll och längdskidor. Men brinner fortfarande för det fast jag inte kan träna längre. Men annars är mode min största passion.

Hur har min sjukdomsresa påverkat mig? Jag har blivit så mycket starkare än innan jag blev sjuk. Starkare psyke, mer positiv, njuter av livet och är tacksam över mitt liv och de fina vännerna och familj jag har omkring mig.

Mina drömmar? Jag vill jobba inom mode branschen om en snar framtid, sen vill jag bli läkare och hjälpa sjuka barn speciellt, kriminolog eller politiker.

Har jag några förebilder? Zlatan, Isabella Löwengrip, en av mina läkare, Leif GW Persson och Emilia de Poret. Jag har många blandade förebilder kan man säga😂

Bästa med sommaren? Jag tycker att det viktigaste är att umgås med familj och vänner. Vädret är också härligt när man kan gå i shorts eller kjol utan att frysa. Sitta uppe sent på kvällarna och kolla på solnedgången och äta vattenmelon. Älskar vattenmelon! Är det bästa jag vet att äta varma sommardagar.

Vad tycker ni är det bästa med sommaren? Kommentera gärna frågor, idéer och tankar. Hoppas ni har en bra dag i det fina vädret!Gillar

Kommentarer