Roadtrip till blå lagunen

Hej på er! Idag vaknade jag upp och mådde jättedåligt. Sovit dåligt och trots extra mediciner hjälpte det inte. Ryggen ville inte ge sig och smärtan var för stark. Efter morgonmedicinerna lugnade det sig. Vi fixade oss och åkte till Blå Lagunen. Hade hört mycket om det men aldrig varit där. Spända för att få se om det var överskattat eller inte. Kom dit och det var finare än vi trodde. Turkost vatten och mycket större än förväntat.

Badade bara benen och det var inte heller jättekallt. Dessa bilder är helt oredigerade så ni ser hur fint det var. Strålande sol lyckades vi pricka in. Här mådde jag bättre och orkade njuta av upplevelsen. Så extremt glad och nöjd att det blev bra trots den tuffa natten.
Vi köpte glass där som var supergod. Tog smaken choklad och mango sorbet. De var även supertrevliga där, verkligen serviceminded. Sedan åkte vi till en fiskrestaurang.
Jag beställde en Ceasarsallad med varmrökt lax och mamma & syster räkor. Stället hette Lergrav här på Gotland. Kan verkligen rekommendera det. Bland den godaste fisken jag har ätit. Prisvärt och god mat. Vi satt ute i solen också vilket var härligt!
Vi åkte sedan runt och kollade på fina platser osv. Kul att få de en del. Hem och vila för min del. Var helt slut och somnade sedan. Vaknade av hög puls och insåg att det var medicindags igen. Därav den höga pulsen av smärta. Efter det piggnade jag på mig lite grann. Vi åt god mat och drack den godaste hemmagjorda istet. Moster hade gjort det så fint och supergott! Den gick åt snabbt. På kvällen satt vi ute och bara umgicks. Nu är jag helt slut efter en lång och händelserik dag. Hoppas allt är bra med er♥️

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Alltså åh vilken himla mysig trip ni gjort, verkar ju helt fantastiskt där! Bra service är verkligen a och o, så viktigt! KRAM
nouw.com/emmaengstrom
EmblaAhlen
EmblaAhlen,
Det har de verkligen varit också💗Ja visst är det så! Önskar dig en fin kväll💫
nouw.com/emblaahlen