Pluggat körkortsteori denna onsdag

Idag har mitt fokus varit på en sak: Plugga körkort. Jag har börjat övningsköra och har kanske totalt kört 10 gånger med pappa. Har inte hunnit mer men nu börjar sjukhusbesöken och allt annat minska i schemat. Så nästa vecka är det lugnt och då kommer jag övningsköra mycket mer framöver i sommar. Ser fram emot det jättemycket!

Idag hade jag inget annat viktigt att göra och skulle ta det lite lugnt och vila kroppen. Så var perfekt att plugga. Har gjort massa lappar där jag har ritat vägmärken och på baksidan står de vad de betyder. Väldigt bra! Jag lär mig också när jag får rita och skriva. Detta är ett sätt som funkar bra för mig. Dock är det så jobbigt pågrund av min sjukdom ME. Blir så trött snabbt. Orkar bara några minuter sedan är jag hjärntrött och måste ta en paus. Pluggade mycket på förmiddagen med många pauser. Nu på eftermiddagen somnade jag för blev så trött haha. Nu skall jag inte plugga mer för idag. Men skönt att komma igång ordentligt. Vägen mot körkortet har startat! Detta är även mitt andra inlägg för dagen så glöm inte att kolla det förra där jag berättar hur sjukhusbesöken har gått. Tack för att ni läste så hörs vi imorgon!

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Smart det lät med lapparna, så bra när man hittar sina sätt att lära sig på! Stort lycka till med allt Embla, du kommer fixa det 😃 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
EmblaAhlen
EmblaAhlen,
Ja det gäller att hitta vad som funkar för en själv👍🏻Tack så mycket!💫
nouw.com/emblaahlen
dks
dks,
Så smart med lappene! Lykke til 😍
nouw.com/dks
EmblaAhlen
EmblaAhlen,
Vad glad jag blir! Tack så mycket💗💫
nouw.com/emblaahlen