Mina bästa outfits 2020

Godkväll alla fina bloggläsare✨ Idag tänkte jag dela med mig av några outfits från de senaste månaderna.

Här är de första 3 outfitsen. Min favoritkombo färgmässigt. Blått, vitt och rosa. Den ljusblå kavajen är verkligen en ny favorit. Den kommer användas mycket framöver. Vilka är era signaturfärger i garderoben?

Mönster är något som kan pigga upp om det är en enkel klädmodell eller om man vill göra det lite roligare. Jag älskar randigt som ni säkert vet men har även börjat gilla prickigt och rutigt mer. Var också väldigt trendigt med rutor i höstas. Jag har oftast valt att styla mönstrade plagg med en enkel nederdel för att det inte skall bli för mycket. Mönstermatcha är inte helt lätt tycker jag. Jag brukar hålla mig till ett mönster istället.

Något jag har fått upp ögonen för är färgen rött. Jag har köpt och börjat använda mycket röda kläder och accessoarer. Nu i sommar har jag bytt ut rosa mot rött. Den börjar bli en favoritfärg och går att matcha till mycket. Passar inte bara på julen.

Matcha olika material tycker jag är så snyggt. Tillexempel matcha jeans, en silkes skjorta och en väska i tyg. Även om det går i samma färger ser det mer genomtänkt ut. Jag tycker det är kul att mixa och matcha outfits och såklart fota. Vissa kanske tror att det tar jättemycket tid men de gör det inte. Jag kanske väljer en outfit och så skall vi handla. Jag ser en cool vägg som kan passa, fotar i 1-2 minuter klart. Sedan minns jag väggar som jag vet är fina och där jag kan fota igen. Man får vara smart och effektiv haha. Ibland tar det såklart längre tid men oftast tar det inte så lång tid. Det var några av outfitsen 2020. Vilken är eran favorittrend denna sommar?

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Tycker verkligen att alla dina outfits är något så otroligt fina, du är så duktig på kläder och man märker så väl att du gillar det! WOW <3
nouw.com/emmaengstrom
EmblaAhlen
EmblaAhlen,
Vad glad jag blir! Tack så mycket💗💫
nouw.com/emblaahlen