Min Stora Dag föreställning

Wow vilken kväll vi hade igår. Skrev i tidigare inlägg att jag fick biljetter till en föreställning/show av organisationen Min Stora Dag. (En organisation för allvarligt sjuka barn i Sverige som uppfyller drömmar och får uppleva roliga saker). Jag bjöd med min lillasyster och hon blev så glad. Så igår var det dags. Föreställningen hette Labero Inflame. Joe Labero och Rackartygarna gör det tillsammans. Har inte haft så bra koll på någon av dem men blev verkligen överraskad. Superroligt och spännande! Riktigt bra platser hade vi också. Långt fram och i mitten vilket gjorde det ännu häftigare då vi nästan aldrig behövde kolla på skärmarna. Är så tacksam att jag fick ännu en fantastisk upplevelse av Min Stora Dag. Var kul att testa något nytt och var verkligen spännande nummer dem hade. Var roligt att det var både Joe Labero och Rackartygarna för det blev aldrig enformigt. Jag och lillayster är riktigt nöjda och glada. Verkligen ett roligt minne tillsammans. Självklart tog vi några bilder också.

Den här bilden är så rolig, kan inte sluta skratta när jag ser den. Jag känner såhär att man måste våga bjuda på sig själv.
Här var innan det skulle börja och vi var förväntansfulla över vad vi skulle få se.
Lillayster hade bättre koll på alla och så såg vi Jimmy som vi tog bild med. Måste bara säga att alla i Rackartygarna var så trevliga också.
Verkligen så bra komponerat och roligt för alla olika åldrar.
Spännande var det hela föreställningen. Sedan tog vi en rolig snapchatbild med små lila öron.
Sedan när vi skulle gå så stod Rackartygarna där så lillasyster gick bara fram och frågade om vi fick ta bild. Självklart sa de och vi tyckte det var konstigt att inga var framme där. Efter oss samlades sen en kö så var nog att inte så många vågade.
Allt blir så mycket roligare om man vågar och inte bryr sig om vad andra skall tycka. Efter att vi hade tagit bilder kom det massa efter oss som också ville.

Skulle sammmanfatta det som en riktigt rolig kväll och tack till Min Stora Dag ännu en gång⭐️

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Så härligt och roligt <3
nouw.com/juliavnmelin
EmblaAhlen
EmblaAhlen,
Ja verkligen superkul!💫
nouw.com/emblaahlen