Min Stora Dag

Vilken magisk helg jag har haft. Har bott på hotell, ätit god middag och ätit hotellfrukost också. Tack vare organisationen Min Stora Dag. Fick även biobiljetter och presentkort med dem använde jag för ett tag sedan. Vi börjar från början.

Fick detta paket på lekterapin på sjukhuset. Så nu var det äntligen dags att använda det. Mamma började med att överska mig med julfika på förmiddagen. Sedan fixade vi oss och åkte hela familjen och Tor.
Vi kom dit och började med att ta en liten sväng på stan. Självklart gick vi till River Island, är en av mina absoluta favoritbutiker speciellt deras väskor, tofflor och skor. Köpte ett par nya tofflor som jag är supernöjd med! Pappa och jag kollade sedan på tv på hotellrummet och åt eftermiddags mellanmål medans mamma och syster Tuva fortsatte gå på stan.
Sedan fixade vi oss och jag och syster tog massa bilder såklart. Tuva sa ”gör någon rolig pose och skriv någon cringeig text”✨Love you to the moon and back✨det blev detta! Nya tofflorna fick åka på under photoshooten och till er som undrar kommer mitt klädesset ifrån Zara.
Maten var över förväntan då vi är ganska kräsna. Jag tog en bjärekyckling sallad och dem andra tog en skaldjurssoppa och hamburgare.
Var hur mysigt som helst och vi satt och pratade jättelänge allihopa. En jättebra kväll!
Till efterrätt delade jag och mamma på en brownie Dulce de leche. Var supergod!
Sedan gick vi upp och kollade på tv. Efter det gick vi och la oss efter en riktigt rolig och mysig dag.
Sedan var det morgon och tyvärr hade jag sovit jättedåligt. Hade så fruktansvärt ont i benen speciellt men även i ryggen. Inte konstigt så långt jag hade gått och gjort mycket. Somnade inte förens halv 1 och sedan ringde klockan halv 2 för att ta medicin. Vakande runt 4-5 gånger tills klockan var 5 och vaknade helt. Sov sedan om till halv 7 och gick upp strax efter 8. Sedan var det dags för frukosten.

Där slutade inte det jobbiga utan fick så otroligt ont i huvudet av alla intryck där. För var överfullt och alla skulle äta samtidigt och var stressade. Fick så ont i huvudet och började må illa så fick gå upp till rummet. Förstod då att inte detta skulle bli bättre. Är ME sjukdomens huvudvärk som bara lugnar sig av att jag ligger helt stilla, inga intryck, ljud eller ljus och smärtlindring. Tog då morfin för att bryta smärtan. Sedan checkade vi ut och ��kte hem. Så har varit seg och trött resten av dagen.

Men är så otroligt tacksam och nöjd över vistelsen där. Var superkul och oavsätt om jag mår dåligt var det jättekul. Har ändå fått detta för att jag är svårt sjuk så kan inte förvänta mig att jag skall må jättebra och orka hur mycket som helst. Tack så otroligt mycket Min Stora Dag för detta!⭐️

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Va roligt,Det vardu verkligen värd<3 Såfina bilder på Dig,kram
nouw.com/juliavnmelin
EmblaAhlen
EmblaAhlen,
Ja det var verkligen jättekul! Tack så mycket🧡✨
nouw.com/emblaahlen