Lär känna mig bättre

Lär känna mig bättre: Vilka är mina intressen? Min speciella dröm som liten, vart ser jag mig om 20 år och mycket mer!

🌟Favorit årstid? Vinter helt klart, jag älskar snö. Att åka längdskidor, pimpla, åka skoter, jaga, åka slalom och bara vara ute.

🌟Intressen? Mode, kriminologi, pyssla, sport, god mat och umgås med familj & vänner.

🌟Bästa erfarenheten efter jag blev sjuk? Jag skulle nog säga att jag blivit så mycket starkare psykiskt. Jag ger aldrig upp. Men även att jag njuter och tar vara på livet. Jag är tacksam över de små sakerna.

🌟Vilken klass går du i? Jag skall gå om 9an pågrund av sjukdomarna. Blev sämre i januari igen och missade för mycket så bestämde mig att gå om. Annars skulle jag ha börjat gymnasiet till hösten.

🌟Favorit program/ serier? GW mord, Our girl, Parneviks, Sveriges mästerkock, Mästarnas mästare och Beck.

🌟Vart ser du dig om 10 år? Om 10 år är jag 26 och jag ser mig som förhoppningsvis inte jättesjuk. Att forskningen har kommit längre. Att jag kan bo själv, jobba, klara mig själv och ha ett värdigt liv. Jag hoppas att jag jobbar inom mode branschen eller är politiker. Efter några år börja plugga till läkare. Vill även bo i en fin lägenhet, hittat någon kille och vara nöjd med livet. Detta är såklart önsketänkande men jag vågar inte tro något annat.

🌟Vad är din värsta mardröm? Det värsta som skulle kunna hända är att jag dör. Eller att min ME sjukdom påverkar mig för mycket. Att jag inte ser livet som värdigt. Att ligga i min säng 23, 5 timmar om dygnet med fruktansvärd smärta och behöver hjälp med allt. Då hade jag nog velat avsluta livet tror jag. Det är för mycket lidande. Men jag vet inte hur jag hade kännt där och då men det är vad jag tror. En annan mardröm är att någon i min familj skall bli sjuk eller dö.

🌟Vad hade du för drömmar som liten? Jag hade ganska roliga och specifika drömmar som liten. En rolig dröm var att jag skulle ha röda stilettklackar och bli en business woman. Att ha en kappa, stilettklackar och att jobba på något coolt kontor. En annan dröm/ mål jag hade var att bli längdskidsproffs eller fotbollsproffs. Att bli världsmästare. Jag hade även drömmar att bli polis, detektiv och arkitekt.

🌟Chips eller godis? Oj svårt att välja skulle nog ta chips tror jag. Har börjar gilla chips mer och mer. Speciellt cream cheese och lättsaltande.

🌟Vad gör dig glad? Att inte vara lika sjuk, ha lika ont, trött osv. Jag blir även glad att umgås med min familj och vänner, vintern ger mig lycka och att åka skidor, kolla på olika modetrender och bara små saker i vardagen.

🌟Har familj och vänner stöttat dig när du blev/ är sjuk? Min familj har stöttat mig hela tiden och varit med på sjukhuset och hjälper mig. De är underbara och jag älskar dem massor. Jag har några få vänner som jag hade innan jag blev sjuk kvar. Nästan alla drog sig undan. Men har idag hittat riktiga vänner som älskar mig för den jag är. Jag kan skriva ett längre inlägg om kompisar.

Gillar

Kommentarer