Haft riktig semester med snö

Hej på er💫 Nouw har inte funkat men äntligen är det löst och jag kan lägga ut detta inlägg.

Nu är jag tillbaka igen och det känns så bra. Tog en paus medans vi var iväg på semester. Först och främst förra veckan tills nu har varit så hektisk och händelserik. Var på dop, tog blodprover på sjukhuset, var på bio, fikade med Emma och sedan åkte vi till snön. Resan var jättebra dock sa kroppen ifrån rejält. Kände att kroppen var i obalans vilket den var. En kväll mår jag ganska dåligt innan vi skall sova. Somnar och sedan vaknar jag och mår så dåligt. Spyr sedan 1 gång och mår fruktansvärt dåligt. Får den migrän liknande huvudvärken, skakar, svag, illamående, orolig i magen och jättetrött. Av detta får jag akut magkatarr dock inte lika illa som förra gången tack och lov. Så dagen efter vilade jag bara. Ett riktigt bakslag kan man säga. Jag som har spyfobi är detta det värsta som kan hända. Men jag klarade det! Nu lämnar vi det tråkiga och går över till fina bilder och berättar om resan.

Kolla bara himlen på denna bild! Så himla underbar och som en tavla. Jag som älskar himlar också.

Här är Tor som var så glad att han fick vara lös här. Det bästa med att vara ute mitt ute i skogen. Han älskar att vara med oss och bara följa med på så mycket som möjligt.

Här sköt jag 22a vilket är ett så mjukt vapen att skjuta. Knappt någon rekyl vilket är så skönt och dånar inte så mycket heller när man skjuter. Var roligt och var ett tag sedan jag gjorde det.

Här är en annan bild där jag skjuter. Miljön är bara så fin. Färgerna och snön som lyser. Alla bilderna här är helt oredigerade också.

Sedan var det dags för att jaga. Var en fin morgon och inte så kallt så slapp frysa. Fick mitt favorit pass också så det var kul.

Vi grillade korv och bara värmde oss vid elden. Finns inget bättre när man är kall och hungrig att grilla korv. Mat smakar verkligen bättre utomhus. Detta var denna semester och jag är nöjd. Riktigt härligt faktiskt! Önskar er en fin kväll💫

Gillar

Kommentarer

Ida,
Men åh så vackert!! Vilka otroliga färger😍
idanilssonphoto.se/
EmblaAhlen
EmblaAhlen,
Tack så mycket! visst är det💗
nouw.com/emblaahlen