Brunch och galnaste skorna

Hej på er! Idag mår jag bättre än igår vilket är så skönt. Så kunde fullfölja dagens plan. Jag och mamma gick upp ganska tidigt för att vara mig. Kände direkt när klockan ringde att detta är en bättre dag kroppsligt. Sminkade och fixade mig. Hade även kommit lite snö! Vi åt frukost/ brunch på ett jättemysigt café.

Jag åt en avokadomacka och en Acai bowl & drack juice till. Mamma tog lika bara att hon tog en chevré macka och en kaffe istället. Så himla gott! Var vrålhungrig så var ännu godare då. Acai är en speciell smak, tycker det bara blir godare för varje gång jag äter det. Har ni smakat Acai bowl och gillar ni det?

Matchade skålen med tröjan, haha. Sedan åkte vi och handlade.

Började att snöa mer sen. Hur gulligt att snöflingorna stannade på min jacka! Kändes som jag var med i en film, ni vet när flingorna faller långsamt och ligger kvar. Någon minut senare var det snökaos haha.

Här är mina nya galna skor. Såg dessa och kunde inte avgöra om jag älskade eller hatade dem. Men nu gillar jag de verkligen. Har aldrig varit så osäker om något är för mycket innan. Dessa är verkligen extra allt. Inga vardagskor direkt. Tänker mig en enkel svart outfit till och kanske guldiga örhängen till och svart väska. Så coola och galna!

När vi kom hem blev jag så trött att jag somnade någon timme. Till middag åt vi Ceasarsallad. Min favorit som mamma gjort. Riktigt gott! Ikväll skall vi självklart kolla Wahlgrens värld. Hoppas ni haft en bra torsdag💫

Gillar

Kommentarer