Header

LIVET

Hej på er!

Så har bestämt mig att bloggen ska komma till liv på riktigt igen, har hoppat fram och tillbaka i en evighet nu känns det som haha.. har som aldrig hittat tillbaka. Men nu känns det bra, tror jag iallfall haha, kom fram till den lösningen att jag skulle skapa en ny blogg och komma tillbaka till min namn "embji", det är som bara mitt, typ iallafall. Så nu kommer ni få läsa om tråkiga vardags-inlägg och hur mycket jag stör mig på folk och ting här i världen, mina tips till världen som jag tycker är nämnvärda haha, hoppas ni inte klagar för mycket och gillar det!

Så vad har hänt idag då? Sökt jobb idag igen, får verkliigen panik över att jag inte har jobb, känner mig som värsta lata lodisen, heh.. Och JA jag vet att det är okej eftersom jag slitit och slavat som ett djur över 1 år men ändå, det suger. Så om ni vet någon som söker, hook me up! Ni skulle vara guuld värda. Annar så har Cindy varit här, så pratade mest massa strunt osv.

Imorgon ska jag fortsätta att söka jobb som en galning men ska även ner på stan och fixa lite.

Puss på er!

Ni får en gammal TB för att jag inte alls har någon kamera här, glömde ju totalt bort att ta med den hit till Uppsala så den hos mina föräldrar i Jämtland... *suck*

Likes

Comments