Header

Ännu ett år som har passerat.. Helt sjukt!

Snart är 2016 över. Året har varit som en berg och dalbana.

Mest nedåt om man ska vara helt ärligt.

Förutom finalen i Sundsvall som var magiskt förstås.

Men det känns lite tjat att prata om den. Men om jag ska se i backspegeln då är finalen som ligger främst och det är största som jag har varit med om.

Jag undrar fortfarande hur fan jag kom dit. Kan inte släppa det!! Skärp dig nu Eman och släpp det. Var glad istället för du kom med. Ja jo det är ju sant men jag är tacksam för att jag kom med. Men om man känner mig väl så vet man att jag är kritisk och långsint. Jag är mig själv iallafall. Om man ska lite kritisk just nu. Men jag tycker det är sjukt tråkigt att har inte blivit något eftersnack. Det känns som det glömts bort. Det känns tråkigt att inte blev någon uppmärksamhet från våra lokala tidningarna och radio.Om du vill läsa mer om själva finalen.

Läs mitt föregående inlägg här : Om finalen i Sundsvall


Snart är det nyår igen! Tala om nyåret. Brukar ni har nyårslöften eller? jag har aldrig haft något sånt. Jag tänker inte har något iår heller. Men däremot så ska jag har ett mål istället. MÅLET ska vara att göra en ny låt under året 2017. Jag ska försöka iallafall. Min inspiration och min motivation har inte alls funnits där iår. Men om man ska vara helt ärlig så har jag bara skrivit lite kladd och det är allt typ. Helt enkelt bara skit. Host host papperskorgen nästa. Jag blir såå jävla avis när jag se andra släpper nytt shit, som stora och småå.

Men jag ska verkligen försöka att nå mitt mål under 2017!MEN JAG VILL BARA TACKAR ALLA ER FÖR IÅR!

OCH JAG HOPPAS ATT NI FÅR EN UNDERBAR NYÅR!

PS TAR DET LUGNT MED ALKOHOLEN IKVÄLL!!


/Eman


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Snart är det en månad sedan jag var uppe i Sundsvall. Sjukt! Något som jag har undrat och grubblat på det är hur fick ja ett wildcard till finalen? När jag själv tyckte att det gick så fruktansvärt dåligt i deltävlingen. Men nu i efter hand är jag så sjukt tacksam för jag fick platsen. Men om man känner mig väl så vet man att jag är riktigt kritisk.

Men vilken galen helg asså.

Den var magiskt på många sätt.

Att bara få bo på hotell.. gratis! Det är fan inte varje dan som man gör det. Sen att man fick träffa Emil Assergård på fredagskvällen och fick ta en selfie med honom. Helt ärligt jag visste inte vem det var först. Men vilket liv det var när han spelade! Glas gick sönder överallt och folk stod på bord och stolar! Snacka om All in :P hahha. Det blev en sen kväll. Men helt klart värt det. För er som inte vem det är. Jag skulle säga att han är typ som Björn Rosenström. Annars checka in honom på Spotify eller Youtube. Det är verkligen sköna låtar iallafall.

Sök på Emil Assergård ;)


Dagen efter upp ganska tidigt iallafall för min del.

Jag är ingen morgonmänniska precis. Hade soundchecken runt 11 tiden. Det är något med mig och soundchecken asså. Det funkar mycket bättre för mig jag vet inte varför. Sen tog jag en tripp till den stora staden Sundsvall för att kolla läget. Det känns som man var i Gränna och på hemmaplan samtidigt tyckte jag. Det var bara backar upp och svinhalt överallt. Tillbaka till hotellet där hade hänt grejer. Det var massor av bord och stolar och tv apparater. Människor sprang överallt och kamera och allting. Det var verkligen mycket. andas.


Snart var det dags för finalen. Dags att fixa till sig och glida neråt till Green Room. Satt där tills det var dags att gå upp till scenen. lite nervös men så fokuserad.

Keps och hörlurar och huva på. Det var som om jag skulle gå upp i ringen och boxas. Jag kände en stor press på axlarna med tanken på va som hände på deltävlingen I Linköping. Fick micken i handen innan jag gick upp på scenen. Stod och tog några djupa andetag. upprepar dem första raderna för mig själv. innan jag gav klartecken till ljudteknikern. beatet drog igång och jag tänkte, Nu kör vi. Jag tyckte att jag lät aggressiv och hade ett samtal med mig själv om jag skulle sänka min röst eller inte. Men jag körde bara på.

Jag tappade bort mig någon gång men kanske inte hörs eller syns. Men jag har inte kollat det i efterhand. Jag gillar inte att kolla på mig själv och jag skulle bara hitta fel. Jag fick inga kickar när jag stod där. Men efteråt tyckte jag att det var magiskt och mäktigt. Sen kom intervju som jag ångrar och borde sagt något annat. men shit happens. jaja så är det. punkt. Det blev ingen segern för mig men jag känner som en vinnare ändå att bevisa alla att detta kan jag och det är detta som jag vill göra. Att kicka min egna låt inför alla dem som var på plats och för alla er där ute på Internet. Ni som såg det på livestreamen via Musikschlagets hemsida. Jag har hört att det var många som fick inte upp livestreamen. Det var verkligen tråkigt att höra det. Men jag vet inte om ni kan se det nu i efterhand. Jag har ingen aning om det tyvärr. Njöt av kvällen med några kalla och fick förmå att kicka min låt senare på kvällen inför folket som var kvar och dessutom att fick skriva autograf.. Galet! Det var verkligen pricken över i:et!

Tack för alla inblandade!

Tack Musikschlaget, Bilda och Sundsvall för denna gången!Plus


+ Ett bra evenemang i stort.- Dem förklarade på ett bra sätt. tex nu är din tur och förklarade hur allting skulle gå till. Men vilka eldsjälar som gör detta varje år.

+Trådlös mick och ljudteknikern. - En trådlös mick och ingen jävla sladd som bråka med en och att skönt att jag kunde välja själv när musiken skulle dra igång.+Publiken. - Ett härligt stöd och applåder och ingen som buade.

+Livestreamen- Det är bra att det visas utåt och att så många som möjligt att tillgång att uppleva musiken och artisterna. Känslan att man var med på tv:n.


+Efterfesten.- Maitraiders spelade live och det var ett bra tryck och det är deras förtjänst att Musikschlaget finns från allra första början och man fick chansen att visa upp sig en gång till för Sundsvall.


+Bra människor runt omkring- Bara positiva människor runt om.

+Deltävlingarna.- Att man få åka land och rike runt för att visa upp sig.Minus

Maten- Den var inte god tyckte jag.

Green room- Ingen tilltugg och tråkigt bara vatten.

- inget vatten precis efter man går av scenen.

-Känns konstigt att publiken sitter ner och äter

under tiden man utför sitt framträdande.

-Publiken ska inte sitta ner.

-Inte berättade vart man kom ifrån eller att man hade gjort låten själv.


Om ni vill se finalen igen. Jag hoppas att denna länken funkar :

Musikschlagets riksfinalen 2016

Följ gärna mig på Youtube också!

Länk: Emans Youtubes kanal

/Emanuel "Eman" Lundström


Likes

Comments

Jag var så sjukt besviken på mig själv efter spelningen i Linköping.

Men nu har Musikschlaget delat ut två st Wildcards. Jag har fått en av dem.

Så i november drar jag till Sundsvall för vara med i finalen!

Sundsvall här kommer jag :D

Vi ses där/ Eman

LÄNK: Wildcards Musikschlaget


Jag vill även passa på att önskar alla er en trevlig midsommar​. 

PS. Drick lagom ;) 

Likes

Comments

Jag vaknade runt 11 -tiden och kändes som värsta bakfyllan.

Nej jag har inte druckit något om det är någon som tror det.

Jag är så besviken på mig själv så mycket så jag vill bara spy åt hela skiten. Jag vill inte låta som en dålig förlorare. det är klart som fan att man vill vinna, och detta är ingen bortförklaring. När jag satt i backstage så kände jag mig illamående och spyfärdig. hostade några gånger. tänkte snart kommer det. men inget hände. när jag klev upp på scen och tog i tag i micken då försvann allt. hela texten försvann. det blev kortslutning i hela huvudet. Så började beatet spela och jag blev så nervös så jag började bara freestyla istället sen gick det inte mer. jag började säga fuck fuck.. jag vet inte hur många gånger.

fick en chans till.. och det gick inte.. bara..

Fuck ångest!

Jag blev arg och frustrerad på mig själv. Jag ville bara slå sönder något. dem kom fram till mig och frågade om jag ville köra en gång. Ja klart som fan att jag vill köra en gång, Vem fan skulle åka 30 mil sen inte få utföra sin låt.

Gick ut och tog några djupa andetag och försökte lugna ner mig.

Jag började sakta komma tillbaka. Sen var det bara upp igen på scenen.

Jag tappade bort mig lite i början sen jävlar flög det på som vanligt igen.

Tyvärr så blir det ingen final för min del.

Det blev ingen tredje gången gillt!


Det var några ord om gårdagen.


Till slut vill jag bara tacka att jag fick utföra låten och jag bugar och tackar för stödet av den grymma publiken som gav mig så mycket energi.


tyck inte synd om mig eller försök inte uppmuntra mig heller. 

/En mycket arg och besviken

Emanuel "Eman" Lundström


Likes

Comments

För man inte har samma känslor som den andra.

Det betyder inte att man bryr sig. För ca ett halvår eller mer så fick jag ett gulligt kärleksbrev. Jag minns inte riktigt när jag fick det. Men som sagt det var gulligt men jag kände inte alls samma sak som hon gjorde. Jag vet att hon var förälskad i mig. Jag märkte av det snabbt. Först gav hon mig små söta nallar av porslin och någon vecka sedan kom kärleksbrevet som hon berättade att hon gillade mig jättemycket. Men jag kände inte alls samma sak och jag skrev ett brev till henne och förklarade att jag kände inte som hon gjorde.

Jag är ärlig kille!


För några månader sedan så fick jag höra att hon har stuckit till den andra sidan. Jag kommer spara nallarna och brevet som ett minne av dig! Vila i frid!


It's been a long day without you, my friend
And I'll tell you all about it when I see you again
We've come a long way from where we began
Oh, I'll tell you all about it when I see you again

When I see you again!/Emanuel "Eman" Lundström

Likes

Comments

Shoo!

Jag vet att Jag tar en stor risk här men jag ORKAR inte mer. Men för fem dagar sedan så bestämde jag mig för att lägga upp min senaste singeln trots att det tog emot lite pga att det finns ingen refräng till låten och ja jag vet om det. Men det är risk som jag tar nu. Det får bära eller brista liksom. Jag hoppas såklart ni kommer gilla den iallafall.

Jag har ingen möjlighet att spela in någon refräng heller och plus jag har tjatat om att jag vill visa den för er så nu finns den ute på youtube. Som sagt det får bära och brista och jag hoppas att ni gillar den iallafall.

Tack för mig!

Ha de bäst i sommarvärmen!


Eman- Lådan

Länk: Eman- Lådan (låten)

Checka in den nu!


/Emanuel "Eman" Lundström

Likes

Comments

Tjena!

Jag försöker verkligen lära mig Cubase nu.

Det är fan inte lätt det kan jag säga.

Men jag har lyckas att spela in en liten test och matat ut den på mp3 innan Cubase fuckade och stängdes av sig själv.

Cubase är fan värre än djungeln tycker jag. Jag känner mig sjukt vilse om man säger så. Jag är nybörjare på detta och jag vet att övning ger färdighet. Men om man känner mig så vet man att jag har inget tålamod. Men jag är stolt att jag har börjat lite smått iallafall.

Men jag måste nog tackar Youtube. Det är så bra med internet och Youtube man kan bara söka där. För er som vet inte vad Cubase är för nåt. Då kan jag säga att det är en inspelningsprogram som man kan spela in musik och så. Man får tar lite i taget som man lära sig.

Just det jag var med i Kalmarposten i förra veckan.

Om ni har missat det.

Men om man följer mig på instagram så finns ett litet klipp där på min test.

Emannnen heter där! Checka in vet jag!Och som jag har lovat er! Här kommer min nya favorit låt! 

LÄNK:  https://www.youtube.com/watch?v=Ib7Y3MIGGvY

Jag hoppas att länken funkar! Om inte så säga till!


Men ha de bäst nu!

Vi ses och hörs snart igen!


/Emanuel "Eman" Lundström Tidningsartikeln från Kalmar Posten.

Likes

Comments

Kan inte du skriva mer personligt?

Att skriva mer personligt betyder inte att behöver skriva ut hela sitt liv på internet. vilket som jag väljer inte att göra pga många saker. Alla behöver inte veta allt och det är personligt.

Men att skriva mer personligt det tolkar jag som att man ska skriva mer sina känslor och tankar i så fall. Men det gör jag ju redan. Jag älskar skriva av mig men ibland kan det blir för mycket då brukar jag hejda mig själv. Jag vill inte att ni ska bli uttråkad. För jag vet hur det är för jag hatar att läsa själv. Jag tycker det är roligare att skriva om speciella tillfällen som jag har upplevt själv tex. Musikschlaget och göra nya låtar. Ni skulle bli uttråkad om jag hade skrivit om vardags saker.

Som tex "Idag har fikat med min vän" eller "Idag har jag jobbat" Eller att tipsa er om att köp denna produkt och bla bla! Jag är inte sån person som skulle skriva om såna saker.


Men jag skärpa mig när det gäller bloggen! Jag ska skriva oftare än vad jag gör i dagsläget! Jag lovar!


Jag vet i slutet av varje inlägg (Många av dem iallafall) Så har jag länkat en favorit låt eller flera. Det tänker jag fortsätta med. Jag lovar!

Jag ska försöka inte att lägga upp bara hiphop låtar. Trots att det ligger närmast om hjärtat!Min nya favorit låt är "See You Again" (Against The Current Cover)

LÄNK: 

https://youtu.be/3dMh3c8qPOg

Den är såååå bra! Jag älskar verkligen hennes sångröst! Och jag tycker hon är snygg också. Men det är en annan femma!


Och till er som har missat mitt uppträdande i Kalmar! Här kommer en video på det!LÄNK https://www.youtube.com/watch?v=ZM5no0qBaToHa de bäst och We've seen again soon ;)


/Emanuel "Eman" Lundström

Likes

Comments

Shoo!

I lördags var jag med i årets Musikschlaget 2015 i Kalmar

Det var fett mäktigt att spela live på hemmaplanen. Jag var inte lika nervös som förra gången men jag var mest nervös inför refrängen för att jag fick improvisera den tyvärr. Men det gick bra ändå! Det var några saker som jag störde mig på.. Jag tror det är många artister som håller mig om detta..

1. Publiken ska inte sitta ner. Det ger inte samma kick.

Det känns lite tråkigt och B tyvärr.

2. Ge mig en trådlös mick tack. När jag ska börja rappar låten så började sladden till micken bråkar med mig. Jag fick fokusera mer på sladden än på låten kändes det som. finns filmbevis. 3. Tiderna. Jag skulle vilja spela på senare på kvällen runt 7-8 tiden eller något liknande Då skulle jag blir mer laddad tror jag. Men detta är så stort för lilla mig.

När jag började med musiken så hade jag ingen tanke att en dag skulle jag stå på scen! Jag måste tackar alla som var plats för att supportar mig! Även alla som har facebooka och smsa och hela rubbet! Kärlek till er! <3

Men tyvärr så går inte jag till finalen i Sundvall :/

Men jag är glad ändå trots att man vill vinna!I

Och ett stort Grattis till Sebastian som vann!Här är en video från i Lördags

Länk: Eman Live Video

Checka in nu!

/Emanuel "Eman" Lundström


Några bilder från lördags tävling:

Foto 24 Kalmar:

Artisten: Eman

Foto: Petermannen

Artisten: Eman


Foto: Petermannen

Artisten: Eman

Likes

Comments

YEEEEEES!

Det har hänt igen!! Jag har kommit med årets Musikschlaget igen!

Denna gången är deltävlingen på hemmaplanen i Kalmar den 16:e Maj!

Musikschlaget är en tävlingen som jag var med på förra året. Fast då var den i Eksjö.

Denna gången har jag tänkt att jag ska uppträda med den nya låten!

Jag är fortfarande sjukt besviken och sur på att polaren har inte gjort klart låten!

Jag ska kolla om det kostar något att gå in för att se på mig. Om det är någon som vill se mig att spela live. Jag återkommer med tider och priser och allt.

Men nu köör vi! Jag är såå jävla sjukt glad och taggad för detta!!


NI får har såå jävla bäst så hörs vi ;)

/Emanuel "Eman" Lundström

Likes

Comments