Jag sa att jag skulle lägga ut lite smoothie recept, så här är ett. Jag tog saker jag hade i frysen, vilket är varför jag inte har med blåbär för de är slut, frusen mango, ananas, och hallon. Jag köpte mandelmjölk och i andra recept så kan man ha det, så jag hade i lite. Jag har inte måttat nåt, men efterso jag bara vill ha ett glas och inte hela flaskan så har jag inte fyllt det med mer än några skak på påsarna för att få ut min höftade mängd. Eftersom min matlagning är extremt spontan och jag har tok för många tips och recept för viktnedgång och liknande så kastade jag in ett myntablad från plantan som jag köpte igår, till ett annat recept, och lite ingefära. När jag börja blanda var det lite för lite vätska så jag hällde i lite vatten (som inte syns på bilden)

Jag tycker att det är lättare att dricka med sugrör men när det är så mycket fruset så kan det ibland va lättare med sked.
Nu ska vi se den förvirrande ingrediens listan
Mango - en handfull
Hallon - större handfull än mango
Ananas - lika mycket som mango
Mandelmjölk (valfri)
Mynta (valfri)
Ingefära (valfri)
Vatten - ungefär så mycket vatten som mängden smoothie du vill ha

Skaka om flaskan när den är färdig blandad för att se om du vill ha mer vätska

Jag lyssnade på Alex Sparrow - "She's crazy but She's mine" medan jag blandade

Tips: om ni har i myntablad, var försiktigt det är starka saker

Likes

Comments

Okay, I started this blog like a month ago, and haven't done anything with it...
My point with this blog is just to write whatever. I might write articles, poetry, or even ramble about my plants. So beware! Nothing here will have a theme except what I feel like writing.
And as I'm studying engineering, there might be posts about that. Or it might be about my tomato-, pea-, and pomegranate plants that I planted just recently.

Quick summery besides what you've already read. I'm turning 21;have a sister, divorced parents, and I have a boyfriend. I left home to study and loving every second. I'm trying to tone my body, so no bodybuilding but a lot of weights). I spend embarrassingly too much time on Pinterest and tumblr, but oh well.

Ps I'll probably be super bad at updating, but as I said this is more for me than for you ;)

P.s.s Also if there is a strong desire to do so, I will write in Swedish

Likes

Comments