Oj.. det var länge sedan jag bloggade. har skippat det helt och hållet men tänkte att det faktiskt kan vara roligt att börja lite igen. Man kan säga att det har hänt mycket sen jag bloggade sist. Nya fantastiska vänner och en helt underbar pojkvän har kommit in i mitt liv :)

Life is good!

 

nattstad.se/kokopellif

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mitt internet har varit sjukt segt hela veckan så när jag försöker lägga upp bilder och uppdatering så orkar jag inte vänta på att det ska sega klart. Ska försöka rensa lite på datorn så att den går pytte lite fortare ;)

Igår red jag Vulle jättefin var han och jag hoppade några små språng på ett räcke och några oxrar. Trött blev han dock så efter passet fick han bada och sen stretching. Inte med benen denna gången utan halsen och ryggen. Om man har massa morötter i fickan och håller en morot framför mulen så söker hästen efter den. Då flyttar man moroten till sidan där sadelgjorden är så sträcker hästen ut ena sidan sen flyttar man till andra sidan, sen mellan frambenen och upp så att hästen sträcker ut halsen. Bra träning, mer om detta kan jag skriva om efter skolan.

 

Douglas Lindelöw ;)

Likes

Comments

Nu är jag vaken och alla sysslor här på gården är i stort sätt klart! Så nu sitter jag med en kopp kaffe och kollar lite tidningsartiklar och facebook. Idag ska mamma och jag åka till Alingsås och handla. Måste hitta lite fina toppar för just nu är graderoben full av vintertröjor o massa tjocka kläder. Plus att förra årets toppar är slitna och uttvättade. Man hör ju bara hur dålig jag är med den där mode frågan.. Inte min bästa sida, jag har på mig det jag känner mig bekväm i plus att jag inte vill lägga massa pengar på kläder. Men dyra häst saker kan jag köpa! ändå är jag medelklassig i den häst frågan. Det är igentligen sjukt va dyrt ridkläder och schabrak osv osv. Kollade på en annons för ett tag sen då en tävlings mössa kostade 899:- och schabraket 699:- ?? brukar vara tvärt om men nä..

Menmen jag lägger väl upp bilder på det jag köpt sen i kväll och så hoppas jag att videon kommer idag istället :)

 

 

Likes

Comments

Nu blir det stallet, jag ska ut och gå med Vulle en stund sen ska mamma och jag åka till s lundby på tre rätters middag! Mycket trevligt. Så nu måste jag skynda mig så att mammsen inte blir arg och tycker att jag är allt för seg, även fast jag är det ^^

 

 

Likes

Comments

Igår vart jag ju på clear round hoppning i Alingsås. Vi var väldigt seriösa med att både ha mössa och mitt nya fina vita schabrak. Men det hade ju Johan och Pierre oxå på sina hästar :)

Ialla fall hoppade jag 90-100cm nu första gången för att det skulle kännas bra och att vi skulle få en fin runda utan att vara nervös osv.. Blir ju lätt nervös då det blir lite högre men samtidigt hoppar hästen mycket bättre och jag rider bättre. I onsdags hoppade jag och mamma lite i ridhuset för att förbereda lite vilket gick åt skogen. Så på framhoppningen i igår då taggade jag honom lite vilket ledde till sitt resultat! Han låg på bettet hela tiden och skulle bara dra ner huvudet. Gör irriterande men kul samtidigt just för att han var så busig och glad :)

Filmerna kommer ut troligt vis idag, men tyvärr är det lite filmat i taket och i backen men det går att se lite ialla fall!

 

   

 

  

Likes

Comments

Någonting jag skulle lagt upp igår var att vi grillade korv i skolan igår. Vi hade massa PK burkar där nere på ascom som vi pantade inne på hemköp. För pengarna köpte vi korv och bröd plus någon barbeque sås. Sen stack vi ner till ascom igen och satte fart på våra godingar. Fast inte på något hälsosamt sätt utan vi stoppa i 230 volt genom korvarna och åt dem sedan :) Men fyfan va äckligt det luktade dock. Död bäver luktade det på hela parkeringen, stackars anställda som skulle gå på lunch. Men korven var god, varm blev den med! fast våran lärare tyckte inte  att vi skulle äta dom just för att man får i sig elecktrolyter som kunde göra att man blev sjuk men jag mår helt prima även idag!

 

Hade tänkt att ta kort och sånt men det blev att jag glömde... Men hittade en annan dramatiskt video som visar precis så som det såg ut igår ;)

 

 


Likes

Comments

Ah va dålig jag börjar bli på att uppdatera bloggen men det ändras snart så fort jag kommer men bättre saker att skriva om. Tro mig, denna veckan är inte speciellt spännande eller, ialla fall inte denna dagen just. Fast skolan var ju helt okej men sen skulle jag ju hoppa med Vulle idag som stod i min planering i och med att vi ska till Alingsås i morgon och hoppa clear round. Hoppträningen gick minst lika dåligt som den gjorde sist. Mamma stod och sa samma skit hela tiden men det hjälpte ju inte särskillt mycket...  Jag vet inte vad det är som händer men jag börjar tappa gnistan för det hela. Igår var han ialla fall jätte fin och jobbade jätte bra, inga kaninhopp i volterna men idag var det bara kaninhopp. Fuuuuuuuuuuuuuuu!!

  

Likes

Comments

Denna måndagen har faktiskt varit helt okej. Skolan var ju först och vi hade DOS prov på data lektionen. Gick bra för mig, kunde ju självklart inte allt men det kändes bra så förhoppningsvis får jag ett bra betyg. Sen hade vi idrott, Fotboll och Innebandy as always men det är ju alltid lika roligt enligt mig. Förr avskydde jag fotboll men nu är det jätte kul (?) Ah sen sista lektionen hade vi datakommunication som rullade på som vanligt..

När jag kom hem var det hästarna sm gällde. Red Vulle lite försiktigt med alla gångarter bara att jag inte krävde så mycket av honom. Men mamma tittade på och tyckte att han såg jätte fin ut. Han har ju fått vila i en halv vecka så jag har gått promenader och smörjt in honom med arnika gel.

Så veckans planer ser ut så att han ska gå ett pass i morgon, sen hoppträna på onsdag och clear round på torsdag! Låter helt ok för mig. Sen på fredag får jag väl ta det lite lungt med honom sen helgen kan jag rida ut eller nått beroende på vädret :)

Likes

Comments