Header

När Ebba-Myra låg i magen så visste vi inte könet, det var så spännande när förlossningen väl drog igång. Inte visste vi att världens finaste tjej skulle komma till världen.

Min graviditet bestod av 9 månaders rännande på toaletten och kräka, varenda liten sak som jag stoppade i mig kom upp inom loppet av en halvtimme. Jag gick inte upp ett endaste kilo under min graviditet utan gick istället ner 20 kilo vilket var ganska skönt så här efter.

Även om det var en ganska stor förändring att helt plötsligt ha ett barn att ta hand om och att man aldrig själv går först längre så är hon det bästa som har hänt mig.

Tur hade jag också att min bästa vän fick barn 1,5 månad innan mig, vi umgås varje vecka nästan varje dag och det är så skönt att ha någon att ventilera med för gud så många frågor man har även att dagarna går lite snabbare än när man sitter hemma själv.


#mammablogg

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Direkt när jag fick barn så fick jag sånt shoppingsug efter nappflaskor och jag ville hitta en riktigt snygg med läckra färger osv. Jag blev helt förälskad i twistshake, deras flaskor är snyggt designade och färgerna är också helt fantastiska.

Dem är även Bpa, bps och bpf fria och deras form på självaste sugdelen påminde mycket om bröstvårtan självklart har dem också en antikolik ventil.

Men för att de största flaskorna ska gå in så gäller det att man har en liten högre mikrovågsugn, tur va att flaskorna passade perfekt i vår

Flaskorna hittar ni här

#mammablogg


Likes

Comments

Jag och min dotter Ebba-Myra har tänkt att vi ska börja blogga lite. det kommer handla om oss och vårt liv. Jag lev mamma för 7,5 månader sen och har sedan dess fått ett helt nytt liv med nya utmaningar.


Nu är det snart dags för Ebba-Myra att gå och lägga sig så nu ska vi mysa lite innan det blir upp i sängen.

Själv ska jag nog kolla house of cards och mysa ner mig i soffan.

Ha en bra kväll!

Likes

Comments