Jeg pusler litt på soverommet og har fått inn litt nytt. Får meg ikke helt til å ta bilder av helheten enda, da jeg enda ikke er ferdig med detaljene. Blir ikke helt enig med meg selv. Så jeg tenkte jeg skulle noen av favorittdetaljene hvertfall.

Speilet fra House Doctor ble flyttet fra stua til soverommet. Det gjorde seg og følte rommet åpna seg enda mer. Det er noe magisk med runde speil ass. Jeg har to av de skålene om noen lurer på hvorfor de er mye med på bilder, hehe.

Putesprayen fikk jeg som reisegave fra en venninne. Den lukter himmelsk også synes jeg flaska er så fin.

Bokanbefaling fra Heidi Furre - ungdomsskolen. En lettlest bok om ungdomstiden til ei jente og det som skjer rundt henne. Ting blir ikke alltid som man forventer og noen ganger skuffer folk. Den andre boka heter "A little black book" og anbefaler alle jenter som har lidenskap for det de jobber med/hobby til å lese. Lettlest, godt kategorisert og smarte tips for deg som vil lykkes i livet.

Ellers, så kan jeg anbefale sengetøy. Jeg er veldig sær på det området og sensitiv på hva jeg liker på huden (ja, sært). Sengetøyet på bilde er fra IKEA og koster 120 kr per sett. Det er noe av det beste jeg har sovet i. Ever.

Håper søndagen er fin!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Noe av det jeg elsker mest av alt jeg har på kjøkkenet er juicemaskinen min. Den bruker jeg så og si hver dag. Man kan juice det meste også er det en genial måte å få i seg fem om dagen på. Juicemaskinen er fra Philips og er kjøpt på Ellos. Den er ei verst i pris og jeg er meget fornøyd med den. Tenkte jeg skulle dele en av flere oppskrifter. Veldig enkel oppskrift og man får i seg masse sunt og godt til kroppen!

// I love my juice machine, like really love it. I use it almost every day. It´s from Philips and I bought it at Ellos. It´s a great way to get all the vegetables and fruit you need in your every day life. Here is one of the recipes I use. It´s an easy recipe, but oh´so good for you!


Ingredienser:

- En stk stor appelsin

- En stk stor gulrot

- En halv sitron eller lime

- Litt chili

- Litt ingefær


Skrell appelsinen, sitronen og ingefæren, vask gulroten og kutt av endene, samt vask chilien. Hiv alt i juiceren og nyt! 

Visste du at gulrot ikker bare er godt for synet, men også huden? So eat your carrots! Ingefær er kjempesunt og holder deg frisk, samt at chilli setter i gang forbrenningen. Gotta love it!


Ingridiens

- A big orange

- A big carrot

- half a lemon or lime

- Some chili

- Some ginger

Peel the orange and lemon/lime. Wash the carrot and chili. Juice everything and enjoy. 

Did you know that carrot is also good for you skin? So eat your carrots. Ginger is good for your heart and chili boosts your combustion.

Likes

Comments

Jeg prøver en gang i uken å teste ut en ny oppskrift. Enten stort eller smått. Denne gangen pimpa jeg opp avocadoen litt.

//I try at least once a week to test a new recipe. Everything from small to big recipes. This time I pimped up my avocado.

Ingredienser

- en stk avocado

- plommetomater

- litt granateple

- litt koriander

- litt rødløk

- litt fetaost

- smak til med salt og pepper


Fremgangsmåte

Kutt avokadoen i to og ta ut steinen. Hakk opp plommetomater i små biter, litt løk, koriander, rødløk, granateple og litt fetaost i en bolle. Legg blandingen på avokadoene. Også elsker jeg parmesan, så adder litt av det på toppen. Avslutt med litt pepper og salt - nyt!


Ingredients

- one avocado

- plum tomatoes

- pomegranate

- red onion

- parmesan

- feta cheese

- salt and pepper

How to make:

Cut the avocado in two and take out the stone. Slice up plum tomatoes, some red onion, coriander and mix it in a bowl with some feta cheese and pomegranate. Lay it on you avocados. I also love parmesan, so I add a bit. Finish with how much salt and pepper you want - and enjoy!

Likes

Comments

oh´so much

Jeg har kjærlighet til alt jeg har i leiligheten, men noen detaljer banker hjertet mitt ekstra for. Jeg blir like glad hver gang jeg titter bort på skapet. Jeg kjenner jeg er hekta på miksen av messing, hvitt og brunt/pudder. Og ja, venter fremdeles på en til ramme før jeg kan henge opp alle bildene.

// I love every details in my apartment, but some makes my heart beat faster. I feel butterflies every time I take a look on the cabinet. Hooked on the combination of white, brass and powder. And yes, I am still waiting for one more frame before I can hang up all the pictures. 

Lampa hadde vært på ønskelista mi lenge og ble så glad da den endelig ble min. Den er fra Lee Brom. Vasen med ansiktene på var julegave til meg selv fra meg selv (det er de beste gavene forresten) og er fra Jonathan Adler. Parfymeflasken har jeg vist før, den er fra et marked i Paris. Boblevasen er julegave fra Geir, kjøpt hos OsloDeco. Den lille elefanten er fra Jonathan Adler. Resten er vintage og den lille lysestaken har pappa faktisk funnet. En stor liten favoritt! Speilet er fra House Doctor og bildet fra Atelier by Mintstudio

// I love my lamp and it´s from Lee Broom. Still remember how happy I was when I bought it. The vase and the little elephant are from Jonathan Adler. The glas vase was a gift from my boyfriend bought at OsloDeco. The rest is vintage, The candlestick my dad actually found. it´s a little big favorite of mine! The mirror is from House Doctor and the picture from Atelier by Mintstudio.

Likes

Comments

and hello things you can do.. 

Hei fredag! I skrivende stund er jeg hjemme alene i nyvaska leilighet, John Legend gjennom høyttaleren og drink, samt sjokoladespising (min favoritt: Daim). Jeg koser meg med andre ord! Ny helg - nye fine stunder å nyte. Her kommer et lite innlegg om hva man kan gjøre.. Små og store gleder man kan finne på!

Hi Friday! Currently home alone in a clean apartment listening to John Legend, having a drink and eating my favorite chocolate (Daim). I am having a blast in other words! New weekend and new fun stuff coming up. Here are some things you can do this weekend!

Le list🎈

Kjøpe blomster. Kanskje sette sammen en ny bukett?// Buy flowers. May put some new flowers together?

Sette på en episode (eller fem) av sex og singelliv. Går aldri lei - forever in my heart // Watch an episode (or five) of sex and the city. Never get tired of that.

Ta en kaffe med en venn. Det er noe med tiden som stopper litt opp i det man går inn i en café. Det er noe helt magisk. Ta med deg en venn eller people watch alene. Bare la øynene vandre, smil til fremmede og bare pust // meet up for coffee with a friend or by yourself. Something magic happens with time when you go to a café. It´s like time stands still for a little while. Do some people watching, smile to strangers and just breath

- Rydde i sminkeskuffen. Det er greit med en liten opprydding i ny og ne. Vask koster, kaste litt gamle greier og fyll på - deilig! // Clean your makeup draw. It has to be done and it´s a great feeling afterwards.

Se etter inspirasjon på Pinterest. Det er en magisk verden der inne. Masse fint å se på og bli inspirert av // Check out Pinterest for insporation. It´s a magical world in there.

Kjøp en ny neglelakk. Finnes drøssevis av farger der ut og jeg føler meg hvertfall mye freshere med velstelte negler // Buy a new nail polish. So many pretty colours and I feel som much better with nail polish on my nails.

Vask leiligheten. Er så deilig med lukten og følelsen av nyvaska leilighet. Så kan du nyte ekstra denne helga! // Clean your apartment. I just love the smell and feeling when I wash the apartment

Bak deg noe godt! Feks sjokoladeboller eller scones. Invitert en venn eller nyt alene // Bake something. Maybe a bun or scones? Enjoy with a friend or by yourself.

Dra på skattetakt! Det er så gøy det, å finne gamle skatter. Du finner en oversikt over skattejakt i Oslo på her inne under "vintage" // Go vintage hunting. I love to find old treasures.

Prøv en ny vin. Jeg elsker å ta meg et glass rødvin. Kjekt er det også å prøve en ny vin. En av mine favoritter er Casillero del diablo og jeg elsker kald rødvin // Test a new wine I love myself a glas of red wine and why not try a new one.

Sov lenge og lad batteriene. La kropp og sinn hvile. Ta igjen tapt søvn og bare hent deg selv inn. Du fortjener det <3 // Sleep in and enjoy. Forget stress and everything, just relax and recharge. You deserve it <3

Enjoy and have fun this weekend! 

Likes

Comments

I love you 

Jeg har ikke altfor mye smykker og annet, men jeg har noen favoritter. Tenkte jeg skulle vise et utvalg. Er ofte detaljene som setter prikken over i´en på et antrekk synes jeg.

// I don´t have a lot of jewelry, but I have some favorites. It´s often the details that sets the outfit.

Jeg kan starte med ringer. Det har jeg på hver dag. Er fan av ringene fra & other stories Har noen med perler på (zoom inn). Mamma og jeg har en lik hver og det er ganske koselig, hehe. Smykket er fra Weekday (en mindre medalje på baksiden) og det er så fint og skinnende. Kjøpte det for 80 kroner og er nydelig. Det andre smykket er et lengre tynt gullkjede fra Anni Lu, er min store favoritt. Er også helt gull å kombinere det med andre smykker. Som feks det fra Weekday.

// I love my rings and were it everyday. I buy most of them at & other stories. Some are with pearls and it´s so simple and elegant. The necklace is from Weekday. It´s bright and shiny with perfect length (several lengths). The other necklace is a thin golden necklace. It´s from Anni Lu and I love to combine it with other jewelry.

Hårbøylen er i vinrød og fra Zuzanna G, kjøpt hos Fine Ting. Den er i fløyel. Liker det elegante uttrykket og plukker opp et anonymt antrekk. Redder også en dårlig hårdag, hehe. Øredobbene er fra Ganni og en søt stor favoritt. Ikke mange øredobber jeg har i den størrelsen, men føler meg like fin hver gang jeg har de på meg. Spesielt liker jeg å ha de på når jeg har store chunky gensere. De er så feminine og elegante. Skålene og parfymeflaske er vintage.

// The head band is from Zuzanna G and it´s made of velour. Love the color and picks up every outfit. Also saves a bad hair day, hehe. The earrings are from Ganni. I love wearing them with chunky knits. I also can´t hide that I love that pink color. The bowl and perfume bottle are vintage.

Likes

Comments

En fin bloggleser som etterspurte om jeg kunne lage innlegg om noen vintage-favoritter. Det gjør jeg med glede! Kan begynne med disse tre favorittene.

// A sweet blog reader asked if I could share some of my favorite vintage treasurer. And of course I can. I can start with these three favorites.

Skåla som er formet som et skjell fant jeg på Fretex. Har den i både messing og sølv, Den er så søt og man kan ta av glasset og få to skåler. Krystallboksen fant jeg også på Fretex for den nette sum av 80 kroner. Er så fin! Parfymeflaske fant min mor på et marked i Paris. Gulvteppet er fra Layered (Francis Pearl) kjøpt hos OsloDeco. Bordet er fra HAY.

// The shell shaped bowl and the crystal bowl I found in Oslo. The bottle my mom found in Paris on a marked. I love everything oh´so much! The carpet is from Layered (Francis Pearl) and the table is from HAY.

Likes

Comments

Le oppskrift 

Jeg har en lunsjfavoritt og det er overnight oats. Den fikk jeg av en av mine gode venninner - hun er så flink hun Cathinka! Oppskriften er enkel og den lager seg sjæl ass!

Du trenger:

- 3 ss havregryn

- 3 ss yoghurt/vaniljekesam/kesam

- 1 dl melk

- en dæsj med kanel

Fremgangsmåte:

Bland alt godt sammen i en skål eller boks. Det ser kanskje ut som det er en for bløt konsistens, men havregryna vil suge til seg og det vil bli fast. La ligge i kjøleskapet med lokk over natta/noen timer. Du kan også adde litt chiafrø, men jeg liker best å toppe med det til slutt slik som på bildet. Når jeg drar på jobb heller jeg også over med frosne bær. Da tiner bærene oppå grøten og safte fra bærene blander seg inn.. Annet toppingtips er hakka mandler, valnøtter, frukt og/eller müsli

Alle skålene på bildet er vintage <3

God helg!

Likes

Comments

Jeg er så glad i å finne gamle skatter. Det er ikke så altfor lenge siden jeg ble hekta.. Det kan jeg takke mamma for. Det er en sjarm med å finne noe ingen andre har (hvertfall ikke så altfor mange) og gi det sin egen historie. Jeg vil gjerne dele mine beste plasser hvor du finner meg på skattejakt i Oslo. 

Du finner meg på skattejakt disse stedene:

- Fretex: alle Fretex er verdt en tur innom. Den kjipeste er kanskje den på Majorstuen og den klarer jeg meg foruten (av interiør). Den beste ligger på St.Hanshaugen. Nede i kjelleren der er jeg i himmelen. Det er så fantastisk mye bra. Den på Løkka er også bra, samt den i Universitetsgata.

- Marita Stilftelsen: nederst på Løkka. Der må man bare sette av masse tid og ta på alt man kommer over som kan være et potensial. Det er så mye og prisene er fine, samt det går til et godt formål. Så må jeg bare si at de som jobber der er så hyggelig og kule. Stort pluss!

- Inventarium er en liten søt butikk, med masse fint. Dessverre en del dyr, men fin. På Løkka.

- Mellom Marita stiftelsen og Inventarium ligger en slitt og relativt stor butikk. Der er det kaos, men mye fint om man bare kikker. Det er maks uoversiktlig, så sett av god tid. Prisene kan også variere veldig.

- Frøken Dianas salonger ligger også på Løkka. Der har de mye kule vintageklær og skatter.

- Helst øverst på Løkka finner vi Fransk Bazar. Alltid hyggelig og smilende med masse fint. Hvis jeg ikke husker helt feil, så har det vært skrevet om de i Vogue - det er kult det!

- På Bjølsen ligger Retro vintage (eller noe i den duren). Der er det insane mye greier. Litt dyrere, men bra!

- På Kiellandplass over Remaen ligger det en svær gjenbruksbutikk. Der har de og masse møbler. Litt dyrere enn resten.

- Det ligger også en butikk i Bogstadveien. Den er svær og jeg har vært der flere ganger. Synes prisen er litt stiv og har aldri funnet noe der.

- En artdeco vintagebutikk finner du på Bygdøy Allè (rett oppfor Bunnprisen og oppover der).

- Rett over Mina Milanda på Fronger finner du også en søt liten gjenbruksbutikk.

- Det ligger en søt liten butikk I Theresesgate.. Den er ikke stor, men er morsomt å gå inn å se hva han har. Tar kun kontant.

- Går du nedover Ullevålsveien ned fra St.Hanshaugen og på den siden med kaffebrenneriet og forbi, deretter første til høyre. Inn den gata ligger en fin gjenbruksbutikk. De har mye kule lamper og noe større møbler. Verdt å ta seg en tur.

God jakt og jeg tar gjerne imot tips til flere slike fine butikker!

Likes

Comments

Hverdagsmagi står mitt hjerte nært. Det er flest hverdager og jeg synes det er så viktig å glede seg over stort og smått - både hverdager og helg. Jeg er vokst opp i et hjem med en mor som setter hverdagsmagi høyt. Det er jeg veldig glad og takknemlig for - gjør livet så mye morsommere og bedre. Så jeg tenkte jeg skulle dele litt hverdagsgleder med dere.

//I love some everyday magic. I get excited over the small and big things in life - both weekdays and weekends. My mom taught me to love that everyday magic that makes life oh´so much better. So I want to share som everyday magic with you

Litt hverdagsmagi

Glasset med sjokolademelk jeg drikker etter trening // The glas of choclate milk I drink after a work out

Å legge seg i nytt og rent sengetøy. Føles himmelsk ut // To sleep in new clean sheets

Følelsen etter ei treningsøkt // The feeling after a workout

Islatte (enkel på lettmelk, hehe) - det er så G O D T // iced coffee - it´s so G O O D

Drikke iskaldt vann når man er tørst. Norsk vann er best I verden // To drink ice cold water when you're thursty. Norwegian tap water is the best.

Å tenne luktelys etter en lang dag. Jeg er veldig glad i de fra Voluspa // to light up a scented candle. I l like them from Voluspa

Å kjøpe blomster. Uansett dag, men er noe virkelig magisk å kjøpe helgeblomster // Buying flowers. sepcialy for the weekend.

Drikke vin en helt vanlig hverdag. Spesielt med noen du er glad i eller mens man lager mat // Drink a glas of wine a weekday. Especially if it´s with friends/family/boyfriend or while making food.

Å finne en ny oppskrift man vil prøve. Det er ren lykke. Handle inn mat og glede seg til å smake // To try out a new recipe. It´s pure happiness.

Gjøre ferdig en to do list. Hele kroppen bare sprudler og føler seg ti ganger lettere // To finish a to do list. Feels so good afterwards.

Å legge varer inn i kjøleskapet etter en handlerunde. Det er digg å vite at man har mye godt hjemme. Jeg elsker også å dra på butikken, men det er meg - hehe // To put grocery in the refriggaratior. Love the feeling when you know you have good food at home. I also like to go grocery shopping, but that's me - hehe.

Lyden av peis og ikke minst lukten. Helt magisk // The sound and smell of the fireplace. It´s magic.

Å finne en ny restaurant/lunsjsted å dra på. Spesielt gøy er det å gjøre en hverdag // To find a new place to eat. Especially on a weekday.

Å le. Jeg elsker å le. Tiden står plutselig litt stille og bare magisk // To laugh. It kinda feels like time stops and it´s just magic.

Hunder. Jeg elsker hunder. Jeg pleier å stoppe på gaten og klappe de jeg kan. Krysser gjerne også gaten for å hilse på. Når jeg kommer hjem til Geir, så er det første vi spør hverandre om er om vi har sett noen fine hunder ila dagen // Dogs. I love dogs and I´ll pet every one I can.Hva er din hverdagsmagi?

What's your everyday magic?

Likes

Comments

Instagram@emabihor