De sparkar, de slår . han vet inte vart han skall ta vägen. Han kryper mellan alla fötter och försöker smita. Men hårda påkar slår honom till marken igen. han kan inte skrika bara kämpa. han får ett slag i huvudet och hör klirret av hans tänder som splittras när käken slås mot asfalten. blodet pulserar fram och de fortsätter sin lek. han reser sig hastigt upp men får ett slag i ryggen och faller till marken . han har bestämt sig för att inte gråta .

Hans tröja är blöt av mörk rött blod som sipprar likt vatten ur näsa och mun. de fortsätter slå och skriker något som han inte uppfattar. han är yr, det svartnar för ögonen på honom. Men han vill inte ge upp. De släpper deras träpåkar och tar tag om hans fötter. de släpar honom till fontänen . han slipar fungrarna i marken i hopp om att hitta något att ta tag i. En nagel rivs bort. de släpper honom och börjar sparka. han hör hur revbenen spräcks och nu kan han inte hålla tillbaka sina klagorop .

han jämrar sig med de fortsätter att sparka på honom . han sträcker ut sin hand som skydd men får tre fingrar brutna av en kraftig spark. De hoppar på hans ben. Han skriker . Det smärtar i magen när han ber dem att sluta. men lika snart får han en spark till i ansiktet. nu gör det så ont att han inte längre klarar av att andas. han känner hur något i benet går isönder när dem hoppar på det. de lyfter upp honom och kastar honom i fontänen .

Med ett sista kraftansträngande sätter han sig upp och försöker andas, men smärtorna tar över honom helt. Någon slår honom med knytnäven i pannan så att ögonbrynet spräcks . Han faller bakåt och ner i vattnet . Han vill komma upp, men de hindrar honom. Panik är det ända han känner. Han kan inte röra sig och känner hur kroppen domnar bort.

Tillslut tar de upp honom ur vattnet och slår hans huvvet mot fontänens stenkant . Pannbenet spräcks och det blir svart. Han rör inte på sig något mer. De går därifrån utan en ända tillbaka blick. Han ligger lutad mot fontänens kant. Ansiktet är dolt i ett täcke av blod och fontänens vatten färgas rött.

En 16 årig pojke har misst sitt liv. och frågan som ställdes var: Vad gick leken ut på?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ett år har redan sprungit iväg.. jag tänkte på dig idag, men det är ju inte något nytt, jag tänkte på dig igår, och dagarna före det också. Jag tänker på dig i stillhet, allt som är kvar är minnen och ett kort i en ram, ditt minne är hos mig för alltid. Gud har dig i sina armar. Vi har dig i våra hjärtan! ♥ Love is eternal! 5/5 - 09

Likes

Comments

Döden är inget farligt?

Idag hände det som aldrig fick hända igen! Återigen försvann en stor bit av mitt hjärta.  Det gör så ont.. Man blir bara helt tom och gråter o gråter. Önskar jag fick så mycket mer tid än den som varit. Det finns så mycket mer och säga, jag har mycket mer som jag hade behövt o säga! Det har bara gått timmar, och saknaden till dig är så otrolig att de inte ens finns några ord.

Det var inte din tur! Inte än..

Vi saknar dig älskade! Du är och kommer alltid förbli en av de mest älskade personerna i mitt liv, Du har gett så mycket till mig, till oss alla.  Saker och en otrolig kärlek som vi kommer vara evigt tacksamma för. Du har ett hjärta av guld min ängel och jag älskar dig så otroligt mycket!

 Nobody needs you like I do † 090505 † 

 

Likes

Comments

Du får ta den tid du behöver, för att förstå vad det är du vill.

Men du får be en bön att tiden du behöver räcker tid.

Likes

Comments

Yes!

Nu är det bokat och klart! Skall bli sååå skönt :) hääärliga Italien! (L)

Likes

Comments

Du kan se igenom deras mask och deras leende av plast,  deras Botox hysteri.. Men är det lycka eller last när erat smile sitter fast?

Likes

Comments

Julen har kommit med storm steg :) Och nu är jag hemma i Göteborg igen och firar med att ha lite "jullov" , vet väl inte direkt om det är rätt ord att kalla det, för vi har massa tentor tidigt i januari som man inte direkt kan hoppa över att plugga till ..

Men man får försöka göra det bästa av situationen :)

Ikväll blir det att hitta på bus med bästaste Emelie .. Det går inte ens att förklara med ord hur mycket du betyder för mig gumman! Kommer så väl ihåg när jag låg på sjukhus och mamma sa att jag hade fått besök, på något konstigt sätt kändes det konstigt, besök? av vem då liksom? Men sen kom du, bara du du du du ! Och det kunde jag väl egentligen ha räknat ut :) Vem annars ? Min bästa vän som ställer upp i vått och torrt :) Älskar dig så mycket gumman ! Önskar jag kunde berätta för dig hur mycket det betydde för mig att ha dig där, finns inga ord för hur bra du är!

Imon blir det utgång me gullet också :) Hoppas det blir en trevlig utgång :) Men det tror jag, kan inte bli så mycket mer än bra när Bettan är med :) Nu får jag tydligen inte berätta och skriva mer på min bibel för nu blir bettan snart helt galen om hon inte får läsa :) Så bäst att jag avslutar ..

 

För övrigt tycker jag ni skall lyssna på den här låten: Leona Lewis - Footprints in the sand !!

Over and out ;)

Likes

Comments

Yes, just nu befinner man sig i Göteborg.. trevligt trevligt :)

Skall snart iväg en sväng me mamma o resten av familjen o lite av släkten :) Skall bli kul o träffa dom igen :) inte blivit sen min student typ! wierd.

I helgen blir det utgång me tjejerna :) Skall bli så otroligt kul, jätte länge sen jag var ute med er juu ! Förutom House tåget, som för övrigt var sjukt grymt! Så var de väl min student sist? haha, inte bra :)

Idag klarade Mercan sin halka :) Hon är såååå duktig !

Annars är de som vanligt på dagarna, massa plugg, sjukgymnastiken och massa akupunktur.. Fan alltså, undra om min nacke o rygg någonsin kommer att bli bra :( ,

Den 3-7 December kommer jag att befinna mig i den Kungliga huvudstaden ! Haha, skall bli så gryyyyymt kul , längtar ihjäl mig! Bröllop o allt annat kul som vi skall göra :) Massa massa massa planer, det kommer att bli så bra ! (L)

Likes

Comments

Riktigt länge sedan jag skrev här, jag vet!

Dock har jag haft fullt upp i mitt liv, och ja har det fortfarande faktiskt med skolan o allt, hur mkt plugg o skit som helst.. Saknar Göteborg ! Riktigt mycket faktiskt.. Det är väl bara ok här. Egen lägenhet o grejjs dock, men alltid ensam typ! Varför blir de alltid så innan man skall flytta, alla kompisar babblar hur mkt som helst om hur ofta dom skall komma o hälsa på osv, inte en enda jävel har varit här o hälsat på och skall jag vara ärlig tror jag inte att någon kommer att göra det heller. Antar att det är en sån där sak man säger för att aa, typ ha något vettigt och säga när en vän flyttar.

Det har hänt mycket i mitt liv på sistonde, Bortsett från att jag ständigt går runt med världens huvudvärk och ont som fan i nacken. Hoppas jag att jag snart får reda på hur allting me olyckan o de där kommer att bli. Allting tar ju sånn himla tid.. Rättegång o skit . Men hoppas den jäveln åker dit, riktigt ordentligt. Vilket han förövrigt nog inte kommer att göra, ja mena, mördare osv får ju runt 1 månad sen är de ju ute igen. Han kanske får 1 dag om jag har tur, Sverige Sverige Sverige. skit land när det gäller sånt där. Blir egentligen bara irriterad när jag tänker på det så skall försöka o sluta.

Helgen var väl sådär, blev en halv utgång om man säger så, alldeles för mycket folk, visste inte ens att skövde hade så mycket folk, gick inte att röra sig en millimeter åt något håll. skit tråkigt när det blir så. Veckan började väl ok, Ja måndagen var väl okej . Igår blev skit. Idag är skit. och troligtvis kommer resterande dagarna väldigt länge också att vara skit.

Nobody needs you like I do ,

Äntligen fått tag på en sjukgymnast iaf, men nu står man i KÖ ? vad fan, hur kan man stå i kö? värsta jag har hört. Får försöka få tag på några andra. Men inte det lättaste när de finns typ en sak av varje här. Och internet har jag fortfarnade inte fått så tar tillvara på alla de minutrar jag kan få på skolans datorer, helt sinnes dethär!

Jag är på riktigt dåligt humör, vilket ni kanske märker. Och för det andra HATAR jag verkligen människor som låtsas att de bryr sig och hör av sig så fort det har hänt något tråkigt.

Så lägg ner bara .

Har inte kunnat sova någonting i natt så nu skall jag hem och sova.

 

 

 

 

 

 

 

Likes

Comments