​​​​​Jag och Jullan har precis fixat klart andra videon från Paris. Enjoy! ​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här är en video från när jag och några kompisar var i Paris förra helgen! Mycket trevligt.

Likes

Comments

Här är en video från igår när jag, Julia, Viivi, Emma och Moa fotade lite kläder. Kolla på den vettja!

Likes

Comments

I söndags var jag, Emma och Moa i Rosendal på ljus- och ljudshow. Det var supermysig även fast det vid tillfällen var ganska kallt.

Likes

Comments

Sen kan man kolla in den här lille filmen. Trevlig stad, med trevligt folk vill jag lova. Tror man även kan få mig sig tips på några tilltalande grejer att hitta på i CPH.

Likes

Comments

Just nu sitter jag hemma i soffan och tittar på sista avsnittet "Game of Thrones" för andra gången idag. Riktigt bra serie! Älskar att den är så otroligt välgjord.

Ovan är bilder från samma helg som när vi var i Köpenhamn, då även Emma hälsa på och bodde hos mig i Lund. Det är alltid lika kul när hon kommer ner :))

Likes

Comments

För några helger sedan åkte jag tillsammans med några vänner till Köpenhamn för att fira käraste Viivi på hennes 20- årsdag! Riktigt mysigt blev det <3

Likes

Comments

Tjena hej! Gårdagen bestod av slapp hemma på soffan och häng med Alicia. Hittade ett par läckra brallor som jag tänkte ta med mig ner till Lund!! Åker imorgon :D saknar mina små vänner där nere, så det kommer bli kanoners. Efter handlandet satte vi oss på konditoriet och bara snackade. Beställde på riktigt in den äckligaste cappuccinon i livet. Äej fy, god var den inte!
Ciao

Likes

Comments

Dagens har bestått av studerande på Juridicum. Eftersom jag har projektarbete som ska vara inlämnar vid jul har jag och min grupp försökt få ihop detta. Ganska kul faktiskt. Efter det gick jag till stadsbiblioteket för att läsa, det är faktiskt typ enda stället där jag finner effektiv läsro.

Ha det gött!

Likes

Comments