Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Asså jag bara njuter varenda sekund av att rida Grace nuförtiden. Hon bara rullar på och gör allt jag ber henne om! Nu vet jag vilken galopp jag ska ha för att vi ska kunna hoppa lite högre. Inte lång men inte långsam, asbra knep:) Även igår så låg hinderna på 100cm/110cm och det rullar som det ska:)

Idag är det sugar cup och det ska bara bli så jädra roligt! Snart kommer mormor och morfar också så att det lär ju bli en riktigt härlig dag!

Fick asbra pepp igår av mina två allra närmsta vänner, I och S ni är bäst👊


Likes

CommentsTräningen igår gick verkligen hur bra som helst. Nu kan hon ju alla hinderna på mrk så efter Sugar cup så ska vi åka till ljusslingsbacken och träna för Björn. Det passar riktigt bra för allderles nyss anmälde jag mig och dezibelle till ljusslingsbackens fälttävlsn, det blir debut på p70 och det ska bli så jävla roligt! Anna-Karin sa att det var dags nu, och då är det bara att lyda;) 

Sen har vi planerat in hopptävlingar också, vi har pratat om Floby och Hammarö men det får vi se! Grace känns superfin nu inför tävlingen nu på söndag. Mormor och morfar ska komma och kolla både på torsdag och på söndag. Så himla härliga! Ska klippa ihop en film ifrån tävlingen och verkligen lägga upp den nu, hehe men så är det att ha en syrra som inte vill samarbeta;) haha

Ha en bra tisdag!

Likes

Comments

Hej hej! Nu är jag hemma från skolan och har ätit mat och bara softat lite. Ska snart gå ut och göra iordning dezibele inför Sugar cup-träningen ikväll. Ska bli superkul ju! Hopptränijgen för Anna-Karin gick verkligen hur bra som helst! Hon hoppade allt utan några problem överhuvudtaget. Så allt känns verkligen hur bra som helst:)

Grace ska jag longera och imorrn ska jag rida dressyr på henne, sen på onsdag så är det hoppträning i Tidaholm och på söndag så är det hopptävling. Och på torsdag är det Sugar cup med Bellson, är fett hypad:D

Sen måste jag även be er att lyssna på denna låt asså den är så grym. Vet att den inte är så sjukt ny men den är verkligen superfin!


Likes

Comments

Har varit lite off bloggen men ibland har man fullt upp. Denna vecka blir likadan, men ska försöka uppdatera så gott de går!:)

Idag va jag och mamma och handlade lite grejer på skarahastsport så de ska jag fota och lägga upp på tisdag:) sen ska jag berätta om lite träningar vi har gjort men jag kommer väl blogga precis som vanligt!
Likes

Comments

Nu ska jag slänga i mig en macka och gå ut å fixa iordning dezibelle. Det vankas hoppträning för Anna-Karin och det kan ju inte bli annat än superduper!☀️🎀

Sen kanske jag, isabell och några fler tjejer skulle ha en go freda kväll tillsammans, älskar sommaren👙


Likes

Comments

Sugar cup med dezibelle helt klart- 60cm terrängbana för träning. Så himla kul! Det är på torsdag!!                                                                                 Sen så ska jag och grace nöta hoppningen innan vi gör våran terräng debut, samt åka på lite dressyr tävlingar också:)

Detta är tävlingarna jag har anmält mig till änsålänge.

Likes

CommentsHej! Nu tänkte jag berätta hur det gick på play and jumpen. Och jag tycker verkligen att det gick bra, men det kunde ha gått bättre. Jag hoppade 2 rundor på 90cm istället. Hon var jätte fin och lugn på framridningen men vi fick inte riktigt galoppera fram eftersom det var två tjejer som pront skulle gå brevid varandra och prata, så de var väl lite sådär men när vi hoppade fram så var hon fin ändå så jag tänkte inte så mycket mer på det. 

När jag kom in på banan så fick hon kolla på vågplanket som hon tyckte var ganska otäckt, sen tog jag ett varv i en frisk och framåt galopp så att hon var igång till första hindret. Nu i efterhand så känner jag att jag skulle ha suttit ner när hon fick galoppera och kanske tatt ett varv till så att hon skulle vara ännu mer avslappnad, men jag red mot första hindret och hon hoppade av alldeles för stort så hon rev. Efter hindret så bockade hon så att jag fick ta en volt runt tvåan för att få en lugn anridning. När jag kollade på filmen efteråt så såg det ut som att hon fick ont i sin hov när hon rev första och därför bockade hon. Resten av rundan gick bra men hon var inte riktigt med mig som jag ville att hon skulle vara. Hon stannade på vågplanket men hoppade vi anridning nr 2. Helt ok men inte bra!

Runda två var bra men jag tyckte att avstånden var lite knepiga för JAG kunde inte hålla hennes jämna tempo utan var tvungen att fippla med galoppen hela tiden men hon hoppade bra ialla fall. Hon blev lite flack på vågplanket och tappade ett ben, men jag tyckte att det fick hon ta på sig för anridningen var perfekt:)

Likes

Comments