Livin like a pro

Jag anser inte att en tårta är en tårta om man köper färdiga bottnar och fyllningen är vanlig grädde.... Det är just såna "tårtor" min familj gillar... Så idag när vi firade min far tog jag en chans och gjorde det närmsta en tårta jag kunde komma... Gjorde två lager kladdkaka med extra choklad och fyllde och toppade den med nöt kräm, marsmallow fluff och krossade salta jordnötter. Det gick minsann an så nästa år (håller tummarna) kanske jag får bjuda på en av mina efterrätter som tar 3h att göra??

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Thanks mental illness

Jag känner mig frustrerad och instängd. Jag har tagit mig ut en gång på två dagar nu och problemet är att så fort jag är ute och känner luften känns det som att alla ser på mig. Jag får panik om och om igen. Varför kan jag inte bara fortsätta må bra när jag väl mår okej? Att må okej är att må super för mig. För en gångs skull har jag släppt kontrollen på en ny nivå. Jag har försökt att inte bry mig om något och ja jag har väl gjort rätt många dåliga väl under de senaste två månaderna. Men jag släppte kontrollen och var okej med vad som hände. Jag mådde skit men kände det. Jag har aldrig varit så frustrerad över att jag inte dricker, haha. Om några dagar mår jag bättre igen. Imorgon kommer jag säkert ha en riktig hyper dag om jag känner mig rätt. Jag kommer dansa, sjunga, snacka med alla ja kommer nära och ber nån mig göra något så kommer jag göra det. Yolo

Likes

Comments

Kreativ

Jag är besatt av att göra fotoalbum och minnesverk i alla former. Detta är min favorit present att ge bort. I julklappar och födelsedags presenter ger jag ofta bort scrapbooks med olika teman eller så gör jag minneslådor! I syltburkar eller omvandlade skokartonger jag man lägga ner gamla foton, ting eller något annat internt som ofta är en roligare present än något personen kanske inte ens vill ha.
Idag fyller min pappa år och utöver hans riktiga present av mig (en upplevelse) så gjorde jag och min bror en bok till honom. Med hjälp av tidningar och skrivaren gjorde vi säkert 30 sidor fyllda med minnen. Den ser kanske inte så vacker ut men jag tror han blir glad ändå!

Likes

Comments

Dröm utan realismens ångest

Jag är annars inte den som väljer stranden över staden. Jag gillar livet, ljuden och alla möjligheter. Trots det är det jag drömmer om just nu sandkornen som skaver under mina fötter. I himlen svävar luftballongerna och barnen vinkar mot de som flyger i hopp om att de ser ner. Ingen tjurig fyrbarnsmamma som tror hon är grym bara för att hon lagar middagen själv (Lina's matkasse) och har fyra ungar men egentligen är uppe ur sängen (hon är en lat jävel) tack vare kaffe och att hon vill till gymmet när barnen är på dagis för att fixa beach 2016, gnäller på att mina hundar är på stranden. Sunset Sons som är bandet jag drogar just nu spelas i bakgrunden, tystnad gör mig uttråkad eller ger plats för jobbiga tankar, jag vill ha ljud. Jag ska ligga här tills det blivit mörkt. Då ska jag öppna Lidl's persiko läsk med öl som är på besök nu (tack) och sen ta ett nattnakenbad med en kompis. En cigarr kunde vara gott sen. Se upp mot stjärnorna över röken och tänkte på allt det positiva som kommit ur min skit. Kunna skratta åt det. Det är vad jag ligger och tänker på just nu. Jag ligger i min säng och denna simpla dröm är vad jag ska somna till. Gonatt

Likes

Comments