Just nu är jag på tåget påväg till skolan.
Börjar halv 11 idag så fick lite sovmorgon idag vilket är jätteskönt, bara ligga kvar i sängen och hålla på med mobilen.
Mitt tåg var försenat så kommer komma försent till lektionen vilket inte är kul haha.
Igår bestämde jag o mamma att vi ska resa i vår för att komma iväg från vår vardag lite.
Jag vill helst till London som jag älskar eftersom där finns typ allt.
Var där förra året när min pappa fyllde år och jag blev kär.
Folket, miljön, shoppingen och maten är ju underbar.
Men samtidigt vill jag till Venedig eller något annat ställe jag inte har varit på eftersom jag vill besöka nya platser hela tiden.
Jag tänker också på vilket ställe som hade vart roligast att blogga om.
Det kommer ju bli skit bra och skönt var vi än bestämmer att vi ska åka.
Jag är på varsomhelst bara jag kommer ifrån sverige och allt kaos som händer just nu för behöver verkligen de.

Har två lektioner idag, Engelska och sen spa och hudvårds lektion där jag ska göra en ansiktsbehandling på någon och ska få en ansiktsbehandling av någon och det är helt ok.
Längtar tills efter skolan då jag ska gymma med mamma.
Första gången på året!!
btw så går mina nyårslöften bra hittils iallafall!
nu ska jag gå av tåget och skynda mig till skolan så jag inte missar för mycket så ha en bra dag idag så ses vi snart igen!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nyårslöften har nog alla delade åsikter om.
Vissa tycker det är helt onödigt och bara bullshit medans vissa blir motiverade att ha det så dem faktiskt klarar av sina nyårslöften.
Själv tror jag på dem, iallafall om man känner själv att man tror på sig själv att man kan klara av det.
Jag har massor av nyårslöften som jag skrev upp fint på ett papper som jag nu hängt upp på mitt rum så jag kommer ihåg dem varje dag.

Jag vet att alla kan klara av sina nyårslöften om man bara vill.
Varför ska man tänka så negativt om sig själv hela tiden.
Vill man börja träna på riktigt så gör det då!
Vill man sluta äta godis så gör det!
Nyårslöften tycker jag bara är ett sätt att göra en motiverad till att göra sakerna.
Det är något man kan se fram emot och livet känns så mycket roligare om man har saker att se fram emot.
Jag har så mycket som jag ser fram emot att jag får gjort och jag är jätte taggad på detta året och vad jag vill klara av.
Längtar mest nu tills jag orkar fixa till mig och känna mig fin igen så jag kan börja ta denna bloggen på mer allvar.
För när jag känner mig fin så mår jag bättre och får saker gjort.
Nu ska jag titta på första avsnittet på säsong 4 av bron med min mamma och moster. Tittar ni inte på bron så borde ni göra det, jätte bra serie!
Jag hoppas att ni har haft en bra dag puss!

Likes

Comments

Första dagen på 2018 och jag mår skit och inte för att jag är bakis för det är jag inte utan jag är sjuk.
Man bara tack livet för att du älskar mig så mycket så du gjorde mig sjuk första jävla dagen på året.
Tecken på att mitt år kommer gå skiiiit bra ju.
Iallafall så stannade jag o mamma och köpte från donken för jag ville testa deras nya veganska burgare. Känns också super bra att mitt första och ända mål hitills under 2018 är donken meeen det var veganskt så lite bra var det för mig om man får ljuga för sig själv.
Burgaren smakade som en vanlig hamburgare från donken som jag kom ihåg det som.
Det var 1 och ett halvt år sen jag slutade äta kött så kommer inte ihåg så mycket hur deras hamburgare smakade.🐷

Så såg den ut, finare än eran dödadjurburgare verkligen😜
Nu ska jag somna om igen och hoppas jag vaknar frisk imorgon och kan börja nya året på riktigt, ha de bra!

Likes

Comments

För 1 år sen så trodde jag inte att jag skulle må så bra och va så glad som jag är just nu.
Detta året har verkligen vart sämst men ändå bäst eftersom jag har lärt mig så mycket och vuxit som person så mycket.
Jag vet äntligen vad jag vill göra med mitt liv och hur jag vill va som person och det är så skönt. Somsagt var detta året väldigt tufft.
Förlorade alla mina 3 bästavänner jag hade på högstadiet.
Ena förlorade jag helt kontakten med under sommaren fast de var väll mitt fel också men vi var bara helt olika som personer och jag hoppas hon mår jätte bra, andra personen tog jag bort på alla sociala medier, hon fick mig verkligen att må dåligt, hon fick mig tro att allt bara handlade om killar och ibland trodde hon de va en tävling, hon la taskiga kommentarer på min kropp som gav mig stora komplex så jag ville operera mig.
Tredje var min allra bästavän som jag älskade mer än allt annat, jag gjorde allt för henne. Asså verkligen allt.
Men i början av gymnasiet så var vi inte vänner eftersom jag inte ville vara vän med någon alls från skurup, ville ha en helt ny start, så jag ville ha en paus från henne och under den ”pausen” låg hon med den enda killen jag någonsin kännt något för, för vissa av er kanske det inte är något stort men för mig var det de, eftersom jag har aldrig varit riktigt kär eller i nått förhållande någonsin och så hade det vart så mycket drama om denna killen förut och jag trodde det var över, jag o hon blev vänner igen och hon sa inget om detta i flera veckor utan jag kramade om henne, festade med henne och massa utan att veta något, när hon berättade det så gjorde det så ont och det sårade mig så sjukt mycket. Både hon o killen för it takes 2 to tango. Det var liksom en kille jag hade pratat med henne hela sommaren om att jag gillade han sååå mycket, alla mina stunder när jag var svartsjuk och ledsen och hon sa att de va mig han gillade och inga andra tjejer så jag behövde inte va svartsjuk. Hon var där för mig hela tiden.
Det krossade mig fast jag inte visade det för någon. Hets åt som fan för att inte visa mina känslor.
Jag alltid vart tjejen som inte visat några känslor alls och aldrig pratat om mina problem där hemma och med mig. Jag gör det fortfarande inte men ska börja prata med en psykolog 2018 och det kommer bli så sjukt skönt och bara få ut mig allt skit.

Början av året såg jag inte ut som jag gjorde nu, jag var så himla osäker och hela min vardag var att tänka på om min röv såg bra och stor ut.
Jag har fått så många kommentarer om min kropp men mest om min rumpa, hur fin den är, hur liten den är och det fick mig att tro att min rumpa var det som representerade Elvira Tykesson.
Hur sjukt det än låter det är liksom bara en rumpa ellerhur men jag vet att det är så många där ute som köper kläder bara så deras rumpa ska se stor ut eller att ens bröst ser bra ut, inte för att man tycker det är fint. Så tänkte jag när jag köpte kläder innan. Nu har jag på mig vad fan jag vill och bryr mig inte om jag får massa blickar av massa tjejer där ute som ser mig gå utan en rock and blue, hollies eller liknande jacka. Jag vill inte se ut som alla andra. Jag älskar att ha på mig kläder som jag inte ser andra tjejer på stan med. Jag går nästan aldrig med bh längre, kan gå utan smink som jag aldrig kunde göra på högstadiet, ett tag under högstadiet hade jag komplex över mina tänder så höll för dem varje gång jag skrattade, liksom what jag har ju raka tänder och faktiskt väldigt fina tänder. Bara jag fick en kommentar på hur jag såg ut så fick jag ett komplex.
Folk borde verkligen tänka sig för innan dem slänger ut kommentarer.

2017 gjorde mina föräldrar slut för andra gången och det tog också mycket på mig fast jag aldrig visade det för någon, valde att bara bo hos en av dem för hade ingen relation till den andra och jag trodde verkligen att jag knappt skulle få se hen och att hen inte älskade mig för jag det är det jag har trott under mina 16 år, vi har bråkat så mycket innan, efter vissa bråk så pratade hen inte med mig under flera dagar, kännslan när att ens föräldrer inte pratar med en är inte rolig:)
Fast man står framför hen gråtandes och ber om förlåtelse fast jag inte hade gjort något fel så fortsatte hen att ignorera mig.
Under dem dagarna så köpte hen grejer till min lillebror men inget till mig, nu när jag inte bor hos hen har jag nog pratat med hen mer än någonsin och hen började köpa choklad, macarons till mig. Känner äntligen att hen bryr sig om mig och älskar mig och det känns så skönt.


Tillbaka till sommaren så var det så mycket saker som hände och en av sakerna var att jag var tvungen att välja mellan två personer att såra, min bästavän (inte hon som låg med samma kille) och då killen. Denna bästavännen gillade också han här, men jag tänkte direkt när jag fick höra det att vi båda skulle skita i han för jag värdesätter vänskap så mycket mer än killar.
Hon ville inte ha något med mig att göra för jag påminnde om honom? men hon ville att jag skulle bevisa för henne att jag ville ha kvar vänskapen fast hon aldrig försökte utan jag försökte hålla kvar vänskapen helt själv medans den killen gillade mig och jag ville inte såra honom också. Hon snackade inte med mig på mer än halva sommaren för jag påminnde om han!
Hade aldrig rört denna killen under denna tiden. Var med honom varje dag men gjorde aldrig något med han, detta tog så mycket på mig för visste inte hur jag skulle bete mig, samtidigt som jag ville ha allt med han så kunde jag inte visa det för ville ha kvar min vänskap med henne, allt blev så fel jag betedde mig fel och var väldigt kall mot killen ibland, man kunde tro att jag lekte med hans känslor och gav han falska förhoppningar ibland men det var ju bara för jag hade ingen aning hur jag skulle bete mig. Tillslut pallade jag inte mer, orkade inte försöka hålla kvar min vänskap med henne och samtidigt hade mina känslor för han gått bort.
Denna tjejen försökte aldrig prata ut om allt detta med mig, jag försökte men hon ville ju aldrig se mig.
Allt hade gått så mycket bättre då.
Istället så tog jag bort henne överallt eftersom jag fick nog när jag såg att hon hade tagit bort mig på snap.
Hon var ute ur mitt liv och jag skrev till killen på snap en text om att jag inte kände likadant för honom längre, han blev sårad och skadade sig själv och skickade bilder till mig när han hade skadat sig själv, han fick mig att må så dåligt och fick mig tro att jag var en sån dålig människa.
Han och jag fortsatte vara vänner efter det men såg på han att han fortfarande kände lite för mig och jag klarade inte av att va vän med en kille som har gillat mig så mycket så han har skadat sig själv, han påminnde mig om allt det som hände på sommaren. Och jag ville bara gå vidare från allt. Jag bestämde mig för att jag inte ville vara hans vän längre.
Denna tjejen som jag hade tagit bort överallt träffade jag på en fest en månad efter allt, hennes kompis hällde hennes dricka över mig på dansgolvet, hon själv knuffade till mig när hon gick förbi mig. Hur kan man vara så arg på en person helt utan anledning? Hade det vart hon killen gillade hade hon inte tvekat en sekund på att inte ha något med honom.
Nu har jag gått vidare från allt detta och jag hoppas båda dessa två också kan göra det nu för ni är båda två fina människor och jag hoppas ni har det bra❤️

Familje problem!
Gaawd det är detta som har varit det värsta detta året.
Jag har en föräldrar som är missbrukare, vem säger jag inte och med vad säger jag inte.
Jag älskar denna personen över allt annat i världen, hen är min bästavän, gör allt med hen. Den personen är också den som sårar mig mest av allt, den som får mig att inte orka med livet ibland.
Kommer komma fler inlägg om just denna föräldern och missbruk.
Men skrev det här eftersom detta har också bidragit till mitt sämsta 2017 men hen har också gjort det till det bästa genom att bara finnas❤️

Efter allt skit som hade hänt under året brast det nu i december.
Allting över en liten sak hemma hos en 80åring där hon hade 80års fest, jag fick nog av att inte prata om allt som hänt, inte gråtit ut något eller inte visat känslor. Så jag började stor böla inför alla, låste in mig på toaletten och stor bölade där i säkert 10-20 min, sprang ut ur lägenheten, gick till triangeln samtidigt som jag grät, tåget kom och jag stor bölade på tåget också HAHAH var massa folk runt omkring mig som tittade på mig som fan men jag kunde inte sluta gråta, även fast jag inte hade en anledning då att gråta för.
Jag har också gått till soc för möten om missbruket med min ena förälder och där har jag vägrat till att gå o prata med någon för jag ville bara ha ett normalt liv som alla andra, kan inte öppna upp mig inför folk.
Tanten på soc sa att jag var som en tickande bomb att jag tillslut kommer sprängas med en massa känslor och det hände där.
Därför jag har bestämt mig för att prata med någon nästa år så jag slutar vara så känslokall och bli ännu gladare.


Att börja på gymnasiet var verkligen det bästa som kunde hända, slapp skurups folket och var med helt nya folk som inte visste om allt drama som jag vart med om med mina förra vänner.
Har nog aldrig fått så mycket komplimanger innan jag började där.
Så underbara tjejer i min klass, iallafall dem jag hänger med. Dem är guldvärda.


Mitt 2017 har verkligen gjort mig till en helt ny person, är inte lika osäker längre.
Jag vet att jag är bra som jag är nu och behöver inte ha stora bröst, stor röv eller vara på ett sätt för att killar ska gilla mig.
Jag är mig själv och får hoppas att det är bra nog för folk där ute.
Kommer inte sitta på snapchat och skriva med en massa för att försöka hitta en bra kille av ett hav med ”fuckboy” medan jag bara visar upp mina fina sidor av mig själv.
Jag vill ha en kille som jag kan vara precis hur jag är med.
Jag vet att han finns.
Men mitt 2018 kommer inte handla om att hitta han.
2018 är till för mig att växa mer som person och att ta denna bloggen mer på allvar OCH bli mer motiverad till skolan och få bra betyg som jag aldrig någonsin har försökt med.
Jag är så sjukt taggad på 2018.


Kom ihåg att ni är så sjukt vackra precis så som ni ser ut och ni behöver inte göra er till för någon annans skull utan gör det för er egens skull.
Vem är vi folk egentligen att kunna avgöra hur folk ska se ut och vara. Hoppas ni alla kommer ha ett sjukt roligt 2018 och jag hoppas ni har haft ett bra 2017 och hoppas ni kommer gilla hur min blogg kommer bli😘❤️

Likes

Comments

Idag så åkte jag till Vellinge blomman med min mamma, lillebror, kusiner och mostrar hahah hela släkten typ🤣
Men de va iallafall kul fast jag fick en av mina vanliga utbrott bara för folk inte betedde sig som jag ville att dom skulle bete sig.
Det är något jag verkligen måste lära mig att sluta bli så sur när folk inte är på ett sätt som jag vill att dom ska va på, skyller på att jag är tonåring med massa hormoner haha.
Vi åt på något kafé, har ingen aning vad det heter men där åt jag iallafall pumpa soppa och den var såå god!!
Smakade inte alls som vanliga pumpa soppor som jag inte gillar direkt men denna var hur god som helst.
Vi åkte till vellinge blomman för att jag skulle köpa t.ex linser och kostymsaker till halloween men jag hade verkligen ingen aning vad jag ville va och alla linser va typ slut så jag köpte en liten vit pumpa istället, jättekul:))
Jag mår verkligen bra när jag är med min släkt för dem får mig att tänka på andra saker än mina problem.
Så jag har haft en jätte mysig dag idag och jag hoppas ni också har haft det så ses vi, puss!

Likes

Comments

Äntligen har min mamma kommit tillbaka från Österrike, mammas släkt är där ifrån så hon ville åka dit och hälsa på eftersom dem aldrig träffas så ofta.
Hon var borta i 5 dagar men det kändes överlänge.
Eftersom det är hon som hjälper mig med saker varje dag, handlar alltid med henne och ja jag gör typ allt med henne.
Så känns jättebra att hon är hemma nu igen.
Hon köpte med sig "lite" mat och snacks från österrike också som jag blev så glad över för det bästa som finns är ju att få saker ellerhur?!
Jag bara älskar maten från österrike!

ser ni så mycket hon köpte, allt syns inte på bild eftersom vissa saker är under det översta men guud vad gott!!

Dessa som jag fotat enskilt är mina favoriter speciellt käz spätzle, den smakar lite macaroni and cheese fast ändå inte.
Jättesvårt att beskriva när man verkligen är den sämsta på jorden på att beskriva och förklara saker.
Kaiserschmarrn är också jätte gott, det smakar som pannkaka som är lite tjockare och trasig men mycket godare.
Nu är jag glad iallafall och jag hoppas verkligen ni har haft en underbar dag och kväll, puss!!

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag ska jag nog inte göra något alls kanske bara ligga i sängen hela dagen.
Nä det ska jag inte utan jag måste verkligen ta tag i lite saker som t.ex alla mina läxor, städa rummet och lite andra små saker.
Har på sistonde ätit väldigt väääldigt dålig mat så bestämde mig precis när jag vaknade att jag ska börja äta nyttigt nu igen och börja dricka en massa vatten för jag har hört att det är bra för exakt allt.
Så jag får hoppas det håller haha.

Fyller år om 17 dagar så ska kolla upp lite vad jag önskar mig och vad jag ska köpa till min födelsedags fest som jag ska ha och det är ju kul.
Längtar såå mycket till min födelsedag. Förra året så var min födelsedag sämst eftersom det hade hänt en sak 2 dagar innan och jag hade ingen glädje alls åt den, jag orkade inte ens va i skolan på min födelsedag så jag gick hem och sov hela dagen.
Hade ingen fest förra året iheller så detta året ska det bli så kul för jag vet att allt är så mycket bättre nu.
Får hoppas ni får en underbar dag så ses vi sen!

Likes

Comments

Idag har varit en så rolig men ändå jobbig dag eftersom jag har stått upp hela dagen så nu är mina ben helt döda.
Dagen började med att jag vakna och började fixa vid mig och åt frukost som vanligt, sen så åkte jag in till Emporia och mötte upp min klass (vi är 5 i vår klass) eftersom vi skulle stå utanför glitter vid brynbaren och plocka och fylla i ögonbryn, det gick väll sådär, att fylla i var nog svårast eftersom sminket var kanske inte det bästa och så fick jag bara kunder som hade ljusa ögonbryn och det är ju inte så fint och ha mörka och skarpa ögonbryn då.
Ibland var det kö till att få sina bryn plockade och ibland kunde vi stå och snacka i typ en halvtimme innan någon kom men det var väll ändå hyfsat många som kom så de är ju kul.
Fick en "kund" som kom med redan smala ögonbryn och när jag hade noppat klart så ville hon ha smalare men då hade det blivit streck så hon var ju inte så glad för att hon inte fick sina streck till ögonbryn men vill hon ha det så gärna kan hon göra det själv där hemma haha.

Det bästa med dagen var ju att gå ner backstage och ta gratis mat, vitamin well och massa godis.
Det var såå gott så min mage svullna upp till max så det såg ut som att jag var gravid.
Det var kul o se alla modellerna och alla plagg dem skulle ha på sig backstage, man kände sig lite speciell som var där inne och fick se allt.
Jag hade verkligen så kul idag och hoppas vi ska göra detta nästa år igen fast med stolar så ens ben inte är helt döda i slutet.
Hoppas ni också har haft en lika bra dag! Puss

Likes

Comments

äntligen har jag gjort en blogg och verkligen tar tag i att skriva mitt första inlägg.

Har varit lite osäker om jag verkligen vill göra detta eftersom jag är rädd att misslyckas totalt men jag skiter i det och gör det ändå och slutar bry mig vad folk tycker och börjar göra vad jag själv vill och det är just att börja blogga och att komma in i mode världen eftersom det är min dröm att få jobba inom mode.

Så detta är en bra start för att komma dit genom att börja blogga, så får vi se om ni gillar det jag kommer skriva och lägga upp.

Hoppas ni får en fortsatt underbar kväll!

Likes

Comments