​​​På senaste tiden har jag haft väldigt svårt att tro på mig själv och vad jag är kapabel till att åstadkomma. Min motivation till skola, träning, ja egentligen allt möjligt har droppat till botten. Det var otroligt längesedan jag var så här omotiverad till att verkligen försöka och hålla mig fast vid något jag vill uppnå. Läxor har skjutits upp, och blivit halvdana och jag har egentligen lagt alla mina vanliga rutiner åt sidan. Lovet saktade ner mig, helt enkelt. Jag har alltid varit väldigt mån om min framtid och pressat mig själv till att prestera på topp oavsett kapacitet, ork eller behov. Aldrig riktigt nöjt mig vid ett sisådär betyg eller prestation, utan alltid velat prestera på topp och nå höga höjder. Ohälsosamt, jag vet. 

MEN, sedan jag började gymnasiet har jag insett att det är okej att sätta mående först och acceptera ett annat resultat än det bästa. Att det räcker att jag gör det bästa jag kan och inte alltid behöver pressa mig själv till max. Att det är okej att lyssna på kroppen ibland och ändå vara stolt över allt jag åstadkommit under åren. Jag har försökt mitt bästa och det är jag så stolt över! 

Något som är skönt är att jag börjat ta tag i rutiner igen. Jag har sökt ett flertal jobb, förnyat mitt gymkort och inte brytt mig så jävla mycket om läxor hela tiden. IM BACK ON TRACK! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Julen lider mot sitt slut och jag kan inte vara mer än nöjd. Trots att jag gillar denna högtid något otroligt så känns det aningen skönt att den snart är över, att stöket lägger sig. Känns som julen leder till så mycket hets och stress, trots all the fun. Känner mig mer redo för att steppa vidare till nyår nu, så kul! Packa ner juldekorationerna och lägga tillbaka den i garderoben. Men tur att den kommer snart igen! För vem gillar inte julen?

Likes

Comments

God jul på er allihopa! Anledningen till varför bilderna från denna dag är minimerade beror på att jag i ett par dagar nu varit utan telefon. Min telefon gick plötsligt sönder och jag har sedan dess varit utan, suck. Annars hade jag tagit massvis med bilder, menmen.

Vi har bockat Kalle anka av stapeln och julbordet har ätits, vilket betyder att vi snart ska hem och öppna paket! Även fast jag inte bryr mig så värst mycket om mina egna julklappar ska det bli jättekul att få ge!

Ville bara hälsa alla en god jul innan julen är över. Jag hoppas ni haft en jättefin jul hittills, tagit hand om varandra och gett varandra kärlek. God jul!

Likes

Comments

​​​​​Hej​ allesammans! Jag ligger just nu placerad i min soffa, med en filt virad runt mina axlar och fortfarande ikväll underställ. Dagen har spenderats i skidbackarna då jag och min klass åkt längdskidor! Vi har grillat korv och egentligen bara myst. Men eftersom jag fått det bekräftat att jag har ryggskott åkte jag inte speciellt mycket, inte alls lika mycket som jag egentligen ville iallafall! Kände mig aningen utanför och avundsjuk när de andra for iväg och jag satt kvar vid elden med min onda rygg, men men. 

Imorgon är det julavslutning och jag går äntligen på lov. Vi ska bara lyssna på några framträdanden och ett par tal på morgonen, sen kan jag äntligen säga att jag är ledig! 

Puss&kram

Likes

Comments

Haha, är det min nya grej att använda sånglyrik som rubrik? kanske det.

Men har så mycket julkänsla i min kropp och har lyssnat så mycket på julmusik att det är det enda jag har i huvudet. Men längtan efter jul har svalnat litegrann, är inte alls lika taggad längre, men ska ändå bli kul. Jullåtarna börjar bli uttjatade och allt roligt och juligt är färdigt och klart. Vi dedikerade vår söndagseftermiddag till julbak och andra juliga saker hemma häromdagen. Jag, Niklas och mamma bakade pepparkakor, och sedan gjorde även jag och Niklas tillsammans ett pepparkakshus! Därefter gjorde vi julkorv, vilket jag älskaaaar.

Jullovet närmar sig iallafall med stormande steg och jag har enbart en inlämning och ett prov kvar att bocka av stapeln. Kan inte beskriva med ord hur skönt det ska att få inleda ledigheten och äntligen få pusta ut. Ser fram emot lite egentid med familjen och även ett par dagar i skidbacken! Ska hur som helst bli skönt med lov, välbehövligt verkligen.

Hoppas ni har det bra! puss&kram

Likes

Comments

Byxor - carlings, Jacka - monki, Tröja - zara, Skor - Vans, Brillor - mango

Likes

Comments

​Hej allesammans! Klockan är snart ett och jag sitter i skolan och pluggar litegrann. Jag varvar att kolla på the vampire diaries och öva in ett par frågor till morgondagens prov, haha. Kombinationen av det där går sådär faktiskt, men skoldagen är snart över iallafall! I eftermiddag är vår psykologi lektion inställd så vi slutar halv tre istället för fyra, vilket ska bli sååå skönt. Måste hur som helst hem och plugga, men ändå skönt att få lämna skolan liiite tidigare. 

Hoppas ni har det bra! Puss&kram

Likes

Comments