Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Eftersom det var onsdag igår så slutade jag 16.05. Vilket är skapligt sent för mig när jag bor så långt bort. Men självklart efterskolan var det inte slut. Eftersom jag sjunger så var jag och några andra på hjällbo skola och uppträde. Hade faktiskt fruktansvärt kul! Jag fick mig en nära vän, Malin. Vi gick runt och delade vårat liv med varande. Det kändes verkligen super skönt. En sån människa som är så unik och underbar. Det var så lätt och skönt att prata med henne eftersom vi e så lika. 

Men självaste konserten slutade 19.30 ungefär. så var hemma 20.30! 

Har dessutom beställt air max. så dom ska komma om ca 2 veckor! Denna färgen köpte jag. Oh är så kär i dessa skor !

Likes

Comments

Just nu mår jag förjävligt. Mamma börjar bli orolig. Mår verkligen sämst just nu . Kanske inget jag markerar eller säger till andra mer än att jag e sårad. Men jag känner mig så liten i denna värld. Allt e mörkt . Mamma vill att jag byter skola. Funderar faktiskt på att göra det men inget jag går ut med direkt. Bloggen e som sagt min dagbok. Bryr mig inte om hur många som tittar in  på den. Utan det e bara skönt att sätta sig vid datorn och skriva ut. Ska lägga ner alla sociala medier förutom bloggen. Måste ju  fortsätta skriva inte sant? Men ska sluta läsa askar (mår bara sämre då) , logga ut från kik , instagram , facebook. Vill folk mig nått får dom ringa. Rensa alla bilder , blocka människor jag inte vill se. Boka tid hos kuratorn . Menar känner själv att jag måste upp ur sängen. 

 
                         

Likes

Comments

Just nu sitter jag med mjukis på bussen. Ledsen men jag tycker de ser så luffigt ut. Verkligen inget jag kommer fortsätta med. Visst de e skönt men ingen höjdare snyggt . Känner mig as ful. Knappt något smink, håret i en bulle o chill kläder. I skolan så bryr jag mig inte direkt menar Finns ändå inga puddingar. Så i skolan har jag slutar bry mig. Men ändå hehe ... Slängde i mig en rostad macka o ett glasvatten till frukost.


Likes

Comments

Snackat med Elin i telefon en bra stund nu. Riktigt skönt!
Är taggad för morgondagen. Ska nämligen beställa hem ett par Ari Max
Hehe .. Så snygga e dom! Så e riktigt glad över det! Sen sticker jag om drygt en
Månad till USA! Så måste spara på pengarna.
Får se hur bra det går! Morgondagen blir mest plugg
Och slappa hemma.


Likes

Comments

USA i sommar

vem vill inte till usa liksom? alla tjejers dröm. Mycket pengar kommer spenderas! 

Sommar lovet

ska jag vara ärlig e det något alla vill ha just nu . Slippa se dom där människorna som kan få en må så dåligt i skolan. Slippa läxor. Bara chilla på livet helt enkelt

23 maj

lite udda kanske men ska göra nya naglar då. Denna gången blir det bling bling!


Likes

Comments

Upp med leendet ,kunde mått värre inte sant? imorgon börjar jag 09.35 och slutar dagen 12.00 . Otroligt skönt. Så ska iväg till skolan med mjukis och osminkad . eller halvt osminkade. vädret har varit sämre idag vilket är vääldigt tråkigt. Denna veckan blir otroligt lugn. På fredag blir det  ändrade planer ska nämligen till polisen och fixa pass . Så ska ringa mig ett samtal till Loan och avboka vilket e lite synd. På torsdag ska jag vidare till tandläkaren runt 18.30. Så det blir sent med tanke på att det e en bra bit hem efter besöket. Onsdagen är som vanlig.Städade mitt sminkbord för en gång skull idag med !

Likes

Comments

I detta läget vill jag springa hem till han. Bara slå honom så jävla hårt . Han förtjänar en smäll i ansiktet just nu med en stor fet stol. Vill gråta och skrika just nu. Men smset  Från bästavän Elin lyder "skratta bara åt det hjärtat , för du förtjänar inte honom ändå" klockrena ord. Jag mår så jävla bra utan killen. Ska inte bry mig ett skit. Men just nu e jag så irriterad. Så besviken. Hahha jag kommer alltid älska dig jo men tjena. Lättlurad är jag.

Likes

Comments