ULUWATU

Här spenderade jag och Emma tio dagar efter vi kom tillbaka från Lombok. Uluwatu är mitt favoritställe på Bali utan tvekan. Vi trivdes så bra och kände oss verkligen hemma där. Det är så skön stämning, fina stränder och perfekta ställen att se solnedgången från. Både jag och Emma hade separationsångest när vi skulle lämna Uluwatu haha, dit vill jag definitivt tillbaka.
Under dagarna vi bodde där kom även vår kompis Charlie och hennes bror Will från surflägret på Sri Lanka och vi hade så roligt tillsammans. Något utav det bästa med att resa är att träffa så många olika människor.

Här kommer några av mina tips på saker att göra och se i Uluwatu:

Padang Padang beach är en sådan fin strand som är väldigt populär bland turister. Dock upplevde jag aldrig att det blev trångt, men det är helt klart en utav de stränder med flest människor på. Det är även ett bra ställe att surfa på om man är nybörjare. På Padang Padang har dem även enligt mig Balis godaste Mie goreng.

Green Bowl Beach är en så vacker strand. Dock är det över 300 trappsteg i sällskap av ett x antal apor på vägen dit. Det är värt det trots att man ifrågasätter det på vägen upp haha. Har varit där en gång innan med familjen och ÄLSKAR utsikten där.

Dreamland beach är även en populär strand i Uluwatu som många turister åkte till. Superfin strand men inget wow om ni frågar mig.

Uluwatu sunset point var mitt och Emmas favvoställe. Det var så galet fint där och de hade pool, musik och mysiga puffar man kunde sitta i och kolla på solnedgången.

Uluwatu temple är med så fint. Dock åkte vi dit enbart för utsikten och solnedgången men om man vill besöka ett tempel så är det ett perfekt ställe, då man får den vyn på köpet.

Sist men inte minst skulle jag rekommendera att åka till Single fin beach club för att kolla på surfen. Det är ett så sjukt coolt ställe. Är man sugen på att dansa så har de även en klubb på kvällarna, vi dansade så vi hade träningsvärk dagen efter.

Gillar

Kommentarer

Julia Blomgren,
Wow, drömmen!!<3
nouw.com/juliablomgren
EliinaSvensson
EliinaSvensson,
Vilka paradisbilder 😍
nouw.com/eliinasvensson