Header

Idag har jag varit i skolan som vanligt, men på vägen dit från idrottshallen går vi ner för en backe, men den var jättelerig och jättahal, så såklart trillar jag :/ Mina fina blåa byxor med sträck på om ni minns dem blev helt leriga och jag fotade inte dem, men så här såg mina stövlar ut efter iallafall... Och då har jag här också försökt att torka av dem lite.

Aja, jag gjorde mig inte illa och byxorna är rena nu så jag har inget att klaga på. Nu taggar jag fredag och helg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

På onsdagar går vi bara i skolan till 13:40, så nu sitter jag hemma och pluggar till en geografi-läxa vi har till imorgon och vi kommer även att ha ett matteprov imorgon så jag passar på att plugga lite matte också..

Idag börjar dansen för den här terminen, vilket är jätteroligt och jag kommer att dansa två olika kurser varav den första är från 17-18:30 och den andra är från 18:30 - 20. Förra terminen dansade jag fem gånger i veckan tror jag vilket blev väldigt mycket, så den här terminen kommer jag att endast dansa på onsdagar, men att det blir två kurser då. Jag känner att då hinner jag med alla läxor också och sen så kommer jag vilja börja springa när min fot har läkt så då kan jag sprida ut min träning lite mer.

Nu måste jag fortsätta plugga!

Likes

Comments

T-shirt // Abercrombie

Jeans // H&M

Hoddie // Juicy couture

Jacka // Abercrombie

Mössa // Marc Jacobs

Stövlar // Hunter

Likes

Comments

Hej!

Nouw har en tävling som jag tror att ganska många vet om, men ifall du inte vet vad det är så går tävlingen ut på att man ska blogga 30 dagar i sträck och idag är första dagen. I tävlingen så är priset till den som vinner en resa till Paris för två!

Jag har inte känt mig så duktig på att blogga på senaste, men nu så har jag fått koll på inställningarna på min kamera, jag är inte sjuk längre, jag börjar komma in i rutiner med skolan igen osv.

Jag kommer att fortsätta med mina ootd-inlägg, för jag tycker det är kul, men jag vill även skriva mer om min vardag, för det är inte jag så bra på. Så de närmsta 30 dagarna kommer jag att försöka ta bättre bilder, jag kommer förmodligen blogga oftare och om förhoppningsvis saker som är lite roligare att läsa om.

Jag avslutar det här inlägget med en jättegullig bild på Frank som jag tog med kameran! <3

Likes

Comments

Tröja // Smirk

Jeans, leggings // Dr. Denim

Armband // Thomas Sabo

Örhängen // Gina tricot

Likes

Comments

Okej, nu tänkte jag skriva lite om hur jag gör när jag pluggar, och alla lär sig olika så mina tips och det jag brukar göra kanske inte funkar för dig.

• Mitt första tips är att ha en almanacka där du skriver ner dina läxor och när du ska plugga etc. Det är väldigt hjälpsamt för mig, jag brukar även skriva när jag börjar och slutar skolan.

• Jag brukar även lyssna på hög musik när jag pluggar, men det är väldigt individuellt hur det funkar för olika personer, men jag kan iallafall koncentrera mig mycket bättre med musik.

• Jag brukar även skriva ner mina exakta läxor i en skrivbok, det blir som en ”läxbok”, den skrivboken har jag med mig överallt så att jag kan plugga även om jag glömt min bok eller liknande.

• Om jag har pluggat i en timme så vill jag nog Järna ta en paus på kanske 10 min. Det som jag brukar göra när jag tar en paus är att antingen läsa, just nu läser jag ”the fault in our stars” av Jhon Green. Men om jag inte känner för att läsa så stretchar jag ofta, då vaknar man till lite också.

• Jag brukar även klippa ut små lappar där jag skriver till exempel en fråga och så skriver jag svaret på andra sidan. Imorgon har vi läxförhör på länderna och huvudstäderna i nord- och Centralamerika och då har jag skrivit, till exempel Honduras på ena sidan av en lapp och sedan huvudstaden Tegucigalpa på andra sidan. Det är ett väldigt bra sätt att förhöra sig själv på tycker jag.

Det är väl vad jag brukar göra, hoppas det var till någon hjälp.

Likes

Comments

Skjorta - Ralph Lauren

Jeans - H&M

Örhängen - Gina tricot

Armband - Thomas Sabo

Likes

Comments

Linne - Gina tricot

Jeans/Leggings - Dr. Denim

Poncho - Åhléns

(Vi har ju flyttat och mitt rum är inte klart, därav flyttkartongen i bakgrunden)

Likes

Comments

Nu har jag varit i skolan från 9-14:50 idag och jag börjar komma tillbaka in i rutiner nu efter lovet.
Hursomhelst, jag är snart hemma och ska följa min lilla lista som jag skriver varje dag.
Jag gör liksom en lista över allt jag ska göra varje dag och det hjälper mig ganska mycket så att jag inte fastnar framför en serie eller liknande.

Såhär ser dagens lista ut och jag rekommenderar verkligen att göra det här om man har svårt att komma igång med det man ska göra.
Tiderna måste man ju inte skriva ut, jag brukar inte följa dem helt och hållet ändå, men det blir som att man har ett ”mål” då.

Likes

Comments