Header

Hej! Då var det äntligen dags för oss att komma iväg till New York. Klockan är 10:07 den 18 maj och vi har just kommit med flyg från Landvetter till Arlanda. Här har vi nu en timma att fördriva i loungen innan vi skuttar på planet som tar oss till Newark New York! Vi är taggade!!
Ikväll väntar Marshalls och hamburgare. Om vi lyckas ta oss in i landet det vill säga...😉

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bokat och klart!!! Den 18 maj åker jag och A till New York. Det ska bli så himla skoj, och vi har pratat om det så länge så det känns skönt och superkul att det äntligen kommer till skott.

Ser framemot bra shopping, mycket turistande och god mat. Vi kommer bo på Hotel Intercontinental mitt på Manhattan. Det känns som ett säkert kort då vi bodde där när vi var i Miami för cirka 3 år sedan och stortrivdes allihop. Det är så härligt att ha något att se framemot!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Detaljer gör så himla mycket. Igår var jag och Axel först en sväng på stan och sedan åkte vi hem till hans mamma på middag.

Fick med mig denna fina skärbrädan hem från Gant. Så himla snygg! Enligt Axels önskemål så var man tvungen att ha en skärbräda i trä. Så min rosa i plast dög inte längre. Men jag klagar inte, för snyggt blev det!

Likes

Comments

​Hittade världens hetaste tröja här om dagen. Open shoulder PLUS turtleneck i ett och samma plagg. Love it!

Likes

Comments

​Nytt in, stiligt till hemmet.

Likes

Comments

Filmade lite snuttar när vi var i Grekland. Det var verkligen en lugn och härlig vecka med mycket sol och bad. Love it! Och ser ni sköldpaddan som jag fick med på bild i mitten av filmen ungefär, alltså åh!!

Likes

Comments

Skulle kunna DÖ för Odd Mollys höstkollektion. Alltså allvarligt talat. Vill leva i denna kollektionen i höst. Så himla snyggt och så himla rätt. Långa kappor, mörka mönster, mjuka textiler. Love it!

Likes

Comments