Delad födelsedag

Isabelle

Igår den 25nov fyllde jag hela 21 år vilket inte kändes, men jag känner mig definitivt inte som nån mamma för en mamma är ju typ 40+. Skämt åsido.
Igår mådde jag inte alls bra eftersom jag förlorade 2l blod på förlossningen då moderkakan inte ville lossna. Så jag blev sängliggande stora delar av dagen, men efter kl 20 så hjälpte Robin mig till duschen där jag satte mig på en duschstol. Jag var ju fortfarande lite lätt i huvudet men det gick bra och efter duschen kändes det betydligt bättre.
Jag var helt slut efter förlossning och det var även Robin för stackaren var dyngförkyld och hade feber samtidigt som han skulle stötta mig. Robin somnade till och med i fotöljen medan vi väntade på att bli flyttade från förlossningen till BB. Kl 12 så fick vi komma till BB avdelningen och sen sov vi mellan kl 14-16. Kl 16.30 serverades det middag och min mamma och syster kom förbi med presenter, för det var ju trots allt våran födelsedag.

Nu har i alla fall lilla Isabelle äntligen velat komma till världen och vi kommer bli kvar på BB till imorgon på grund av infektionsrisken när vattnet hade gått 60+h innan födelsen. Jag som verkligen hoppades på att få åka hem idag och vid första konversationen med barnmorskan då sa hon att det inte skulle vara något problem men sen så stod det i journalen "ej tidig hemgång". Så flopp på den. Men imorgon kl 8.30 då jäklar får vi åka de 2km hem till vårat hus.

Gillar

Kommentarer